Datums kiezen

Klong Muang Beach

Klong Muang Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Krabi: Hong eilanden dagtocht per speedboot met lunch

1. Krabi: Hong eilanden dagtocht per speedboot met lunch

Je wordt tussen 08:00 en 09:00 uur opgehaald bij je hotel in Krabi en vertrekt per speedboot naar Hong Island. Betreed de lagune via een smalle doorgang en geniet van het kristalheldere water, de tropische eilanden en de kliffen. Bezoek de kleine eilanden, beginnend met Koh Pakbia en Koh Rai, die indrukwekkende zandbanken bevatten die bij eb worden onthuld. Daarna Koh Lahding, ook wel bekend als Paradise Island met een prachtige zandbaai. Ervaar ten slotte Daeng Island, waar je een gigantische rode rots kunt zien terwijl je door het heldere water met tropische vissen vaart. Geniet van je verstrekte lunchpakket op het strand terwijl je geniet van het prachtige uitzicht. Kies ervoor om het gebied per kajak te ervaren, afhankelijk van de gekozen optie. Na een drukke dag arriveert u rond 15:00 uur weer op de pier en wordt u teruggebracht naar uw hotel. Routebeschrijving: • 08:00 - 09:00: ophalen bij hotel • 09:00 - 09:30: vertrek vanaf de Nopparat Thara-pier • 09:30 - 10:20: Cruise langs het roodachtige Daeng-eiland • 10:20 - 10:40: ga verder naar Lading Island om te zwemmen en snorkelen • 10:40 - 11:20: Stop bij Pakbia & Rai Island om foto's te maken van de zandbank • 11:20 - 12:00: Vaar naar de "geheime" Hong Lagoon • 12:00 - 12:30: geniet van een lunch op het strand van Hong Island • 12:30 - 13:30: vrije tijd om te zwemmen, zonnebaden en kajakken (als de kajakoptie is geboekt) • 13:30 - 14:00 uur: klim naar het uitkijkpunt met een 360 graden panorama • 14:00 - 15:00: ga terug naar de Nopparat Thara-pier en transfer terug naar je hotel

Krabi: Phi Phi Zonsopgang & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

2. Krabi: Phi Phi Zonsopgang & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

Begin een geweldige dag met een vroege ophaalservice tussen 06:00 en 06:30 uur vanaf je hotel in Krabi, Klong Muang, Ao Nam Mao of Ao Nang, om de drukte op Koh Phi Phi te vermijden. Geniet van een 20 minuten durende speedboottocht naar Railay Island, waar de boot zal stoppen om enkele overgebleven passagiers op te pikken, voor een 40 minuten durende boottocht naar Maya Bay.  Ontspan op Maya Bay, bekend als de locatie waar 'The Beach' werd gefilmd. Hier kun je zwemmen in het turquoise water of ontspannen op het witte zandstrand. De volgende stop is bij de lagune van Pileh, waar je kunt zwemmen en snorkelen in één van 's werelds meest adembenemende natuurlijke zwembaden omringd door kalksteenbergen. Ga verder naar een Vikinggrot waar je vanaf de boot de vogelnesten en muurschilderingen kunt bekijken. Bezoek Monkey Beach, waar een kolonie wilde apen leeft, en wandel over het strand. Rond 11:00 uur reis je naar Koh Phi Phi Don voor een Thais lunchbuffet in het restaurant van het hotel. Neem vanaf 12:30 uur de tijd om te zwemmen en snorkelen rond Koh Phi Phi Don en de tropische vissen en koralen te zien. Ga naar Bamboo Island waar je nog eens 45 minuten de tijd hebt om te zwemmen of te ontspannen op dit prachtige eiland.  Ga terug naar de 4 eilanden, maak een foto op Chicken Island en stop bij Talaywaek (verdeelde zee), bekend om zijn unieke strand, gelegen tussen de eilanden voor de kust van Koh Kai, Koh Tup en Koh Mor. Dit fenomeen vindt elke dag plaats als het tij zich keert. Ga op weg naar de laatste bestemming op Koh Poda, een lang zandstrand en het grootste eiland van de beroemde vier. Ontspan en zwem in het kristalheldere water voordat je terugkeert naar de pier om teruggebracht te worden naar je hotel om de dag af te sluiten.

Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

3. Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

Je wordt tussen 8:00 en 8:30 uur opgehaald bij je hotel in Krabi Town, Klong Muang of Ao Nang. Geniet van een speedboottocht van 20 minuten naar Railay Beach, waar de boot om 9.30 uur stopt om enkele overgebleven passagiers op te halen. Ga vervolgens naar de Phranang-grot, de eerste stop. Bezoek de Phranang-grot, een zeer beroemde grot die bekend staat als het huis van een prinsesgeest die wordt gerespecteerd en aanbeden door de lokale bevolking. Ga verder naar Chicken Island waar een kenmerkende rotsformatie is die op een kip lijkt. Dit is een uitstekende snorkelplek met een onderwaterleven dat je zal verbazen. Nadat je hier hebt ontspannen, geniet je van je meegeleverde lunchbox. Reis naar Tup Island, een van de ongeziene hoogtepunten van Thailand, gelegen langs Koh Dam Khwan. Als het tij zich terugtrekt, zal het witte zand en kalkstenen strand verschijnen en de twee eilanden bij eb met elkaar verbinden. Bezoek daarna het eiland Poda. Ontspan op een wit zandstrand of zwem en snorkel in het kristalheldere water. Verken kleurrijke koralen en bewonder de verscheidenheid aan rifvissen. Na de lange, vreugdevolle dag reist u rond 15:00 uur terug naar de pier voordat u terugkeert naar uw hotel.

Vanuit Krabi: Phi Phi en 4 Eilanden Vroege Vogeltour

4. Vanuit Krabi: Phi Phi en 4 Eilanden Vroege Vogeltour

🌤Begin de dag met een vroege pick-up van de hotels in Ao Nang, Klong Muang en Tub Kaek tussen 05:50 - 06:30 uur. De ophaaltijd voor het strand van Railay is ongeveer. 07:00-07:10 uur 🌤Geniet van de ochtend op Koh Mor en Koh Tap, een groep eilanden met een witte fijne zandbank die de drie eilanden met elkaar verbindt. 🌤Bezoek Maya Bay, het decor voor de film 'The Beach', ga verder naar het iconische, prachtige paradijs met turquoise water. Ontspan en bewonder het opmerkelijke landschap uit de film 'The Beach'. 🌤Ga naar de Pileh-lagune en geniet van zwemmen in de parel van de Phi Phi-archipel, ook wel bekend als de smaragdgroene lagune. De ingesloten lagune wordt omsloten door grillige, torenhoge kalkstenen kliffen waardoor het water buitengewoon kalm en mooi is. 🌤Ga naar snorkelplekken om te zwemmen en snorkelen. Verken het kleurrijke tropische rif en het onderwaterleven met tropische vissen. Als het je geluksdag is, zie je Blacktip rifhaaien. 🌤Ga verder naar de Vikinggrot, die wordt gebruikt voor het oogsten van zwaluwvogelnesten. Deze grot is een van de attracties op Phi Phi Leh. Hoewel het niet is toegestaan om de grot binnen te gaan, stoppen alle boottochten dichtbij genoeg om foto's te maken. Bezoek vervolgens krabetende makaken in hun natuurlijke habitat bij Monkey Bay, ze zijn zichtbaar vanaf de boot. 🌤Ontdek het poederwitte zandstrand met kristalhelder water op Bamboo Island, de geweldige plek om te ontspannen op het strand. Geniet van een Thaise lunchbuffet met een verscheidenheid aan opties. 🌤Ga na de lunch naar Koh Kai om foto's te maken van de ongelooflijke rotsformatie van dit eiland in de vorm van een kip. 🌤De laatste bestemming is het eiland Poda, een lang zandstrand. Ontspan en zwem in dit kristalheldere water voordat je terugkeert naar de pier om terug naar je hotels te worden gebracht.

Krabi: snorkelcruise op zeven eilanden met diner

5. Krabi: snorkelcruise op zeven eilanden met diner

Ontdek het beste van de eilanden en stranden van Krabi tijdens deze snorkelcruise. Bezoek zeven eilanden, waaronder Chicken Island, Ko Ya Wa Sam en Koh Mor. Zwem met lichtgevend plankton en geniet van een heerlijk dinerbuffet op het strand in Railay. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, reis je naar de Ao Nang Pier en ga je aan boord van je boot. Kies tussen een traditionele Thaise sloep of een speedbootcruise. Je eerste stop van de dag is Yawasum Island. Je kunt heerlijk zwemmen. Snorkel om koralen en een school kleurrijke vissen te zien. En schoonheid onder de Andaman Zee ga dan naar Ko Poda. Ontspan hier op de witte zandstranden of snorkel met het overvloedige zeeleven. Vervolg je snorkelavontuur in Ko Ma Tang Ming voordat je naar Chicken Island gaat, zo genoemd vanwege de kipachtige rotsformaties. Bezoek daarna de eilandjes Ko Thap en Koh Mor, die door een zandbank met Chicken Island zijn verbonden. Ga naar Railay en bezoek Phra Nang Cave Beach. Bewonder de kalkstenen kliffen en het witte koraalzand van het strand en verken de grot waar vermoedelijk een godinprinses leeft. Neem een heerlijk Thais barbecue-buffetdiner op het eiland Poda terwijl de zon ondergaat aan de horizon. Eindelijk sluit je de dag af door te zwemmen met het bioluminescerende plankton onder het maanlicht. Aan het eind van de dag wordt u met de auto teruggebracht naar uw hotel.

Luchthaven Krabi: privétransfer Krabi Hotel enkele reis

6. Luchthaven Krabi: privétransfer Krabi Hotel enkele reis

Ontspan comfortabel en profiteer van de privacy van een voertuig exclusief voor u en uw gezelschap. Vermijd het gedoe van het onderhandelen over een taxi met zware tassen en geniet in plaats daarvan van een privétransfer tussen uw hotel in Koh Lanta (Klong Dao, Sala Dan, Long Beach en Klong Khong) en Krabi Airport (KBV). Je krijgt een meet & greet van een professionele chauffeur en hulp met je bagage. Transfer in een comfortabel voertuig zoals een Toyota Camry of Fortuner voor 1-3 passagiers en Toyota Ventury of Commuter voor 4-9 passagiers. Profiteer van een service die verzekering, een professionele chauffeur en een voertuig met airconditioning omvat. Begin of eindig uw vakantie zorgeloos in stijl.

Krabi: premium James Bond Island speedboot- en kanotocht

7. Krabi: premium James Bond Island speedboot- en kanotocht

Vertrek vanaf de Klong Muang-pier naar de Ko Yao Noi-pier. Begin bij Panak Island en verken de mangrovegrot, waar je naar binnen kunt lopen als het water eb is. Bezoek Koh Ping Gan en Ko Tapu, beter bekend als James Bond Island, nadat het te zien was in de 007-film The Man with the Golden Gun. Geniet van een moment om prachtige foto's te maken. Vertrek naar de Tham Lod-grot en het dorp Koh Payee. Verken de zeegrotten in Ko Hong of Phang Nga Bay. Vaar langs Ko Nom Sao, twee kleine eilanden met een vergelijkbaar uiterlijk die dicht bij elkaar liggen. Geniet van een uitgebreide lunch in een restaurant op Koh Payee voordat je het dorp gaat verkennen. Sluit de dag af met wat ontspanning en zwemmen in de baai voordat u wordt teruggebracht naar de pier en naar uw hotel.

Krabi: boottocht eiland Hong met zonsondergang en BBQ-diner

8. Krabi: boottocht eiland Hong met zonsondergang en BBQ-diner

Begin met ophalen bij je hotel in Krabi, Klong Muang Beach of Ao Nang Beach. Vertrek vanaf de pier van Ao Nang met een traditionele longtailboot. Begin Hong Island te verkennen met zijn prachtige afgelegen smaragdgroene lagunes en witte zandstranden. Bekijk de vele inhammen en kalksteengrotten op dit unieke en interessante eiland. Geniet van wat tijd om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Ga naar Lading Island voor fantastische snorkelmogelijkheden of ontspan gewoon op het strand. Bekijk een breed scala aan tropische vissen en andere zeedieren. Kom dan aan op Pakbia Island om te genieten van een barbecuediner bij zonsondergang op het strand.

Krabi: transfer per speedboot tussen Ao Nang en Phi Phi

9. Krabi: transfer per speedboot tussen Ao Nang en Phi Phi

Geniet van een transfer per speedboot van Ao Nang naar Ton Sai Pier op Phi Phi Island of Phi Phi naar Ao Nang. Geniet van het uitzicht op de oceaan terwijl je de zee oversteekt. Stap in een busje bij je hotel in Krabi en leun achterover terwijl je chauffeur je naar de pier in Krabi brengt. Als u overstapt vanuit Krabi, stapt u in een busje en rijdt u naar de pier. Stap dan op de speedboot, steek de zee over naar Phi Phi en stap uit de boot bij Ton Sai Pier. Wanneer je terugkeert van Phi Phi, ga je naar Ton Sai Pier en stap je op de speedboot. Kom daarna aan in Ao Nang om uw transfer te voltooien.

Krabi: transfer per speedboot van/naar Tonsai of Laemtong Beach

10. Krabi: transfer per speedboot van/naar Tonsai of Laemtong Beach

Geniet van een snelle, handige en veilige speedbootrit in één richting tussen Krabi Town en Phi Phi Laemtong Beach of Tonsai Pier. Bereik uw bestemming sneller dan elk ander vervoermiddel. Profiteer van het ophalen en inleveren van gedeelde hotels van/naar Krabi Town, Aonang, Klong Muang en Taabkaek Beach. Als u buiten de genoemde gebieden verblijft, is er een centraal ontmoetingspunt beschikbaar. Geniet van het landschap van de baai tussen Phangnga Bay en Krabi Bay terwijl je de Andamanse Oceaan oversteekt. Engeniet van het schilderachtige uitzicht op Krabi, Koh Yao en Phangnga Bay terwijl je over het water zoeft.

Beschikbare activiteiten

31 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van de 2

Andere activiteiten in Klong Muang Beach

Wil je alle activiteiten in Klong Muang Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Klong Muang Beach

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 990 beoordelingen

Mooi begin van de tocht, tijdens het ontbijt rustig de opkomende zon kunnen aanschouwen zonder andere drukte. De andere haltes waren ook geweldig. Het enige punt van kritiek is de te korte berekende tijd op Koh Phi Phi. Het is net genoeg voor de lunch, die erg lekker was. De gidsen waren erg vriendelijk en verspreidden een goed humeur.

Het was geweldig. De ene plek mooier dan de andere. De hoteltransfers verliepen vlot en onze gids Bobby was absoluut fantastisch, hij maakte de tour nog fenomenaaler.

Ondanks het slechte weer in het begin, hebben we een geweldige reis gehad! :)