Klong Muang Beach

Klong Muang Beach
55 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Klong Muang Beach: topattracties in de buurt

Klong Muang Beach: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Krabi: Hong eilanden dagtocht per speedboot met lunch

Krabi: Hong eilanden dagtocht per speedboot met lunch

Je wordt met een busje opgehaald bij je hotel in Ao Nang, Krabi Town, Ao Nam Mao, Klong Muang en Tubkaek Beach, of met de speedboot als je op Railay Beach verblijft. Ontmoet de bemanning van Sea Eagle bij de Nopparat Thara Pier en begin de reis met een cruise naar de vier prachtige eilanden van de Hong Island groep. Tegen de spectaculaire achtergrond van Phang Nga Bay, met zijn ontelbare rotspartijen, worden de eilanden terecht beschouwd als een van de mooiste in de provincie Krabi. De eerste stop is bij het hoofdeiland zelf. Het halfcirkelvormige Hong Island is onbewoond, met uitzondering van de vogels, witkopgibbons en reuzenvaranen die vaak te zien zijn op het witte zandstrand. Geniet van een heerlijke lunch met seizoensfruit en verfrissingen bij de prachtige tweelingbaaien van Koh Hong. Je hebt ruim de tijd om de schoonheid van dit prachtige eiland in je op te nemen, inclusief het spectaculaire panoramische 360° uitkijkpunt. In het binnenland ligt een grote lagune, waar je je één kunt voelen met de natuur. De ingang naar de lagune is via een dramatische klifdoorgang die je op de terugweg moet fotograferen. De tour bevat ook ten minste twee mooie snorkelstops van elk 40 minuten. De meest indrukwekkende is bij Lao Lading Island, een klein kalkstenen eiland met hoge kliffen en beschutte zandstranden. Ga verder naar Pakbia Island om foto's te maken en te zwemmen bij de indrukwekkende zandbanken die bij eb tevoorschijn komen. Vaar terug naar de pier in Ao Nang waar de chauffeur je een veilige rit naar je hotel zal geven.

Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

Begin een geweldige dag met een vroege ophaalservice vanaf je hotels in Krabi Town, Klong Muang, Ao Nam Mao en Ao Nang tussen 6:00 en 6:30 uur, om de drukte op Phi Phi Island te vermijden. Geniet van een 20 minuten durende boottocht naar Railay Island, waar de boot zal stoppen om wat overgebleven passagiers op te pikken, voordat je een 40 minuten durende boottocht maakt naar Maya Bay. Ontspan in Maya Bay, bekend als de locatie waar 'the Beach' werd gefilmd. Hier kun je een wandeling maken langs het turquoise water of ontspannen op het witte zandstrand. Vervolgens ga je naar Pileh Lagoon waar je kunt zwemmen en snorkelen in een van de meest adembenemende natuurlijke zwembaden ter wereld, omringd door kalkstenen bergen. Ga verder naar een Vikinggrot waar je vanaf de boot vogelnesten en muurschilderingen kunt zien. Als we verder varen, maak je dan klaar om verblind te worden door Monkey Beach. Dit juweeltje van 150 meter ligt aan de zuidwestelijke oever van Tonsai Bay en heeft poederwit zand dat wordt omspoeld door smaragdgroen water. Weelderige vegetatie beklimt de kliffen achter het strand en creëert een toevluchtsoord voor een apenkolonie. Houd je ogen open - bij eb kun je ze misschien speels op zoek zien gaan naar een ontbijt aan de kust. Hoewel we niet zullen stoppen bij het strand zelf, zal deze glimp van het paradijs zeker een hoogtepunt zijn. Reis rond 11 uur naar Koh Phi Phi Don om te genieten van een Thais lunchbuffet in het Phi Phi Arida Restaurant. Neem vanaf 12:30 uur de tijd om te zwemmen en snorkelen rond Phi Phi Don Island en bekijk de tropische vissen en koralen. Ga naar Bamboo Island en breng nog eens 45 minuten door met zwemmen of relaxen op dit prachtige eiland. Ga terug naar 4 Islands, neem een foto bij Chicken Island en stop bij Talaywaek (verdeelde zee), bekend om zijn unieke strand gelegen tussen de eilanden voor de kust van Koh Kai, Koh Tup en Koh Mor. Dit fenomeen doet zich elke dag voor als het tij zich terugtrekt. Vervolg je weg naar de laatste bestemming, Poda Island, een lang zandstrand en het grootste eiland van de beroemde vier. Ontspan en zwem in dit kristalheldere water voordat je terugkeert naar de pier voor een transfer terug naar je hotel om de dag af te sluiten.

Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden Dagtour per Speedboot

Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden Dagtour per Speedboot

Begin de dag met een vroege pick-up van de hotels in Ao Nang, Klong Muang en Tub Kaek tussen 05:50 - 06:30 uur. Pick-up tijd voor Railay beach is ongeveer 07:00-07:10 uur. Geniet van de ochtend op Koh Mor en Koh Tap, een eilandengroep met een witte bar van fijn zand die de drie eilanden met elkaar verbindt. Verken "Maya Bay" dat het decor was voor de film 'The Beach', ga verder naar het iconische een prachtig paradijs met turquoise water. Ontspan en bewonder het opmerkelijke landschap uit de film 'The Beach'. Ga verder naar Pi Leh Lagoon en zwem in Phileh Lagoon, het juweel van de Phi Phi archipel, ook wel bekend als de smaragdgroene lagune. De omsloten lagune wordt omsloten door grillige, torenhoge kalkstenen kliffen waardoor het water extreem kalm en mooi is. Ga naar snorkelplekken om te zwemmen en snorkelen, ontdek het kleurrijke tropische rif en het onderwaterleven met tropische vissen. Als het je geluksdag is, zie je Blacktip rifhaaien. Ga verder naar Viking Cave, waar je de vogelnesten kunt zien vanaf de boot, maar je mag de grot niet in. Alle boottochten stoppen dichtbij genoeg om foto's te maken. Bezoek vervolgens de krabetende makaakapen in hun natuurlijke habitat in Monkey Bay, ze zijn zichtbaar vanaf de boot. Ontdek het poederwitte zandstrand met kristalhelder water bij Bamboo Island, de geweldige plek om te ontspannen op het strand. Geniet van een Thais lunchbuffet met verschillende opties. Ga na de lunch naar Koh Kai om foto's te maken van de ongelooflijke rotsformatie van dit eiland in de vorm van een kip. De laatste bestemming is Poda Island, een lang zandstrand. Ontspan en zwem in dit kristalheldere water voordat je terugkeert naar de pier voor de transfer terug naar je hotels.

Krabi: Phi Phi & 4 Eilanden Zonsondergang Rondvaart

Krabi: Phi Phi & 4 Eilanden Zonsondergang Rondvaart

Begin de reis met een ophaalservice vanaf je hotel in Krabi. Vertrek per speedboot vanaf de Nopparat Thara Pier in Ao Nang met een korte tussenstop bij Railay Beach om andere reizigers op te halen. Stop bij Monkey Bay, dat wordt omringd door bomen met grote aantallen apen. Geniet van het landschap en ga snorkelen in het kristalheldere water van de baai. Geniet vervolgens van een heerlijk Thais lunchbuffet in Arida Restaurant op Ko Phi Phi Don. Neem wat vrije tijd om te ontspannen, zonnebaden, zwemmen of sightseeing. Ga verder naar Ko Phi Phi Lee met een korte stop bij Viking Cave. Maak een foto voor de kalksteengrot met muurschilderingen en bekijk een plek waar vogeleieren werden geoogst. Geniet nog even van het snorkelen in Pileh Lagoon terwijl je het kristalheldere turquoise water bewondert, omringd door kalkstenen kliffen. Kom aan bij de drijvende pier bij Loh Samah Bay en wandel naar de Maya Bay. Aanschouw een lagune omringd door bergen, de zee en witte poederzandstranden. Dit was een opnamelocatie voor de film "The Beach". Bezoek vervolgens Bamboo Island en heb wat vrije tijd om te snorkelen en zwemmen. Bekijk een romantische zonsondergang op Tup Island of Poda Island (afhankelijk van de toestand van de zee) voordat je terugkeert naar Nopparat Thara Pier voor een transfer terug naar je hotel.

Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

Begin je Krabi-avontuur met een handige ophaalservice vanaf je hotel (tussen 7:40 en 9:00 uur, afhankelijk van je hotel) in Krabi Town, Klong Muang of Ao Nang. Maak een spannende 10 minuten durende speedboottocht naar Railay Beach, waar je de overgebleven passagiers tegen 9:30 uur ophaalt. Begin vervolgens aan een reis naar de fascinerende 4 eilanden. Je eerste stop is Tup Island, een verborgen juweeltje in de buurt van Koh Dam Khwan. Wees getuige van de magie van eb als een strook van wit zand en kalksteen Tup Island met zijn buurman verbindt, waardoor een adembenemend strand ontstaat. Ga verder naar Chicken Island, beroemd om zijn unieke rotsformatie die op een kip lijkt. Deze plek biedt uitzonderlijke snorkelmogelijkheden, met een levendige onderwaterwereld die wacht om verkend te worden. Kom tot rust op het maagdelijk witte zandstrand van Poda Island. Duik in het kristalheldere water voor een verfrissende duik of ga dieper met snorkelen. Dompel je onder in de kleurrijke koraalriffen die wemelen van de diverse vissen. Geniet na het zonnebaden van een heerlijke voorverpakte lunch. Maak een culturele stop bij Phranang Cave. Deze vereerde grot wordt beschouwd als de woonplaats van een prinsessengeest, die door de plaatselijke bevolking wordt gerespecteerd en aanbeden. Als je dag ten einde loopt, vaar je rond 14:00 uur terug naar de pier voordat je comfortabel terugkeert naar je hotel.

Krabi: Zeven eilanden snorkelcruise met diner

Krabi: Zeven eilanden snorkelcruise met diner

Ontdek het beste van de eilanden en stranden van Krabi op deze snorkelcruise. Bezoek zeven eilanden, waaronder Chicken Island, en Koh Mor. Zwem met bioluminescent plankton en geniet van een heerlijk dinerbuffet op het strand van Railay. Nadat je bij je hotel bent opgehaald, reis je naar de pier van Ao Nang en ga je aan boord van je boot. Kies tussen een traditionele Thaise longboat of een speedboat cruise. Je kunt heerlijk zwemmen. Snorkel om koralen en een school kleurrijke vissen te zien. En schoonheid onder de Andamanse Zee ga dan naar Ko Poda. Hier kun je ontspannen op de witte zandstranden of snorkelen met het overvloedige zeeleven. Vervolg je snorkelavontuur in Ko Ma Tang Ming voordat je naar Chicken Island gaat, zo genoemd dankzij de hen-achtige rotsformaties. Bezichtig daarna de eilandjes Ko Thap en Koh Mor, die met Chicken Island zijn verbonden door een zandbank. Ga naar Railay en bezoek Phra Nang Cave Beach. Bewonder de kalkstenen kliffen en het witte koraalzand van het strand en verken de grot waar een godinnenprinses zou wonen. Geniet van een heerlijk Thais BBQ-buffetdiner op Poda Island terwijl de zon ondergaat aan de horizon. Sluit de dag af door onder het maanlicht te zwemmen met het bioluminescente plankton. Aan het eind van de dag word je met de auto weer bij je hotel afgezet.

Krabi kajakken en zwemmen clongrood Tour

Krabi kajakken en zwemmen clongrood Tour

Begin met een handige tuk-tuk ophaalservice vanaf je accommodatie in Ao Nang. Geniet van de weelderige natuurlijke landschappen tijdens de transfer naar het startpunt van je tour. Maak je klaar met je goed onderhouden kajak en vaar het kristalheldere water in. Neem een kijkje in de onderwaterwereld terwijl je over het verbluffend transparante water glijdt. Volg je gids door het ongerepte tropische regenwoud terwijl je uitkijkt naar kleurrijke wilde dieren zoals vogels en vlinders. Maak foto's van groene landschappen om te delen met vrienden en familie. Reis diep de lagune in en neem een duik in het schone, verfrissende water. Geniet van de rustige sfeer voordat je terugkeert naar het beginpunt van je tocht. Je krijgt vers fruit en drinkwater voordat je met de tuk-tuk terugkeert naar je accommodatie in Ao Nang.

Krabi Luchthaven: enkele reis Krabi hotel privé transfer

Krabi Luchthaven: enkele reis Krabi hotel privé transfer

Ontspan comfortabel en profiteer van de privacy van een voertuig exclusief voor u en uw gezelschap. Vermijd het gedoe van het onderhandelen over een taxi met zware tassen en geniet in plaats daarvan van een privétransfer tussen uw hotel in Koh Lanta (Klong Dao, Sala Dan, Long Beach en Klong Khong) en Krabi Airport (KBV). Je krijgt een meet & greet van een professionele chauffeur en hulp met je bagage. Transfer in een comfortabel voertuig zoals een Toyota Camry of Fortuner voor 1-3 passagiers en Toyota Ventury of Commuter voor 4-9 passagiers. Profiteer van een service die verzekering, een professionele chauffeur en een voertuig met airconditioning omvat. Begin of eindig uw vakantie zorgeloos in stijl.

Krabi: Hong Eiland Zonsondergang Tour en BBQ Diner

Krabi: Hong Eiland Zonsondergang Tour en BBQ Diner

Begin met ophaalservice vanaf je hotel in Krabi Town, Klong Muang Beach of Ao Nang Beach. Vertrek vanaf de Anda Krabi Seatour pier (Ao Thung) met een traditionele longtailboot. Begin met het verkennen van Hong Island met zijn prachtige afgelegen smaragdgroene lagunes en witte zandstranden. Bekijk de vele inhammen en kalksteengrotten op dit unieke en interessante eiland. Geniet van wat tijd om te zwemmen, snorkelen en zonnebaden. Ga naar Lading Island voor fantastische snorkelmogelijkheden of ontspan gewoon op het strand. Bekijk een breed scala aan tropische vissen en andere zeedieren. Kom dan aan op Pakbia Island om te genieten van een BBQ diner bij zonsondergang op het strand.

Krabi: Premium James Bond eiland speedboot & kanotocht

Krabi: Premium James Bond eiland speedboot & kanotocht

Vertrek vanaf de Anda Krabi Seatour pier (Ao Thung) naar de Ko Yao Noi pier. Start bij James Bond Island Visit (Koh Ping Gan en Ko Tapu) beter bekend als James Bond Island, nadat het te zien was in de 007 film The Man with the Golden Gun. Geniet van een moment om prachtige foto's te maken. Vervolgens een kajaktocht langs kalkstenen zeegrotten en met kliffen omzoomde lagunes Vertrek naar het beroemde drijvende dorp Phang Nga Bay voor de lunch in een restaurant. Geniet van een uitgebreide lunch in een restaurant op Koh Payee voordat je het dorp gaat verkennen. Op de terugweg stoppen we bij Big Tree (Ton Mai Yai) om te zwemmen, foto's te maken en het verhaal van deze grote boom te horen. Het einde van de dag met wat relaxen en zwemmen in de baai voordat we terug worden gebracht naar de pier en terug worden gestuurd naar je hotel.

De topbezienswaardigheden in Krabi

Activiteiten in Klong Muang Beach

Steden in Thailand

Andere activiteiten in Klong Muang Beach

Wil je alle activiteiten in Klong Muang Beach bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Klong Muang Beach

Gemiddelde beoordeling

4.4
(990 beoordelingen)

Het was zeker genoeg tijd op elk van de stranden/eilanden. Ik vind dat het heel goed georganiseerd was. Het was de perfecte hoeveelheid dingen om te doen en te zien voor de dag. Ik hield van de snacks, lunch en ontbijt die ze aanboden. Ik heb echt genoten van dit reisgezelschap. Ik zal deze gids zeker aanbevelen aan iedereen die ik ken. De gids was supervriendelijk en aardig en bood aan om al onze foto's te maken! Het was erg goed georganiseerd, van het ophalen van het hotel tot het inleveren van het hotel. Ik heb er echt van genoten. Een van mijn beste ervaringen tot nu toe in Thailand. Ik heb ook erg genoten van het snorkelen. Ik heb het nog nooit eerder gedaan, maar het was echt goed en ik kan zeggen dat mijn eerste ervaring met snorkelen absoluut mijn beste ervaring tot nu toe was.

We brachten een geweldige dag door met het ontdekken van de Hong-eilanden, de een nog mooier dan de ander. De tijd die aan elk werd besteed, was perfect. Helaas kregen we op het einde een storm, we schuilden in een grot en het team bracht ons midden in de storm terug. Het was indrukwekkend en magnifiek om in deze context de oceaan over te steken. De bemanning was echt geweldig! Hartelijk dank aan hen voor het feit dat ze dit moment grappig en plezierig hebben weten te maken. Het was een ongelooflijke ervaring, vol schoonheid en menselijkheid.

Hong Island was geweldig. pas op voor de kwallen. we zijn op meerdere plekken gestoken, maar de jeuk duurt maar een paar uur. De wandeling de trap op is een must-do als je fit bent. het uitzicht op het verborgen strand vanaf de top is adembenemend en waarschijnlijk ons favoriete onderdeel van de tour. De klim is steil, zwaar maar snel (~ 15 minuten enkele reis, 3 rustpauzes) en uiteindelijk de moeite waard.

het water was vies... en de eerste stop was te lang voor duizend mensen om op een strook land met water vol kwallen te blijven.

Geweldige activiteit, supervriendelijk en behulpzaam personeel, zeer aangename dag!