Klooster van Montserrat

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Klooster van Montserrat

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.573 beoordelingen

Prima uitstapje, veelzijdig, gids was niet commercieel opdringerig

Alleen de rit naar onze bestemming was het geld al waard: fantastisch berglandschap. Twee proeverijen op verschillende cava's, interessant, en niet commercieel opdringerig. Lekkere lunch. Deskundige gids die goed Engels sprak. Niets aan veranderen!

T is daar fantastisch mooi, zowel natuur als klooster en de ligging!

Echt de moeite waard. Adembenemend mooi, zeker als je korte wandeling doet tot aan kruis en uitzicht is daar fenomenaal. Tour was wel met een 2 uur ingekort, ik vermoed doordat het 31/12 was. Toch wel tevreden dat ik het daar gezien heb.

Top excursie, echt aanbevolen...en juist zo vroeg. Geen drukte in Montserrat en alles kunnen zien. De gids, Gabriela, top!! Door haar kennis en vriendelijkheid. Ook de chauffeur heel professioneel en de minibus ook perfect.

Was indrukwekkend en mooi, maar het eigenlijke klooster niet kunnen betreden, enkel de adembenemende kerk. Gids was heerlijk en gaf uitleg van het moment dat de bus vertrok (ong.1 uur). Plaats in de bus was een beetje krap

Sterke en gemotiveerde gids Albert. Eerst wat uitleg tijdens wandeling naar bus en daarna een goede uitleg over Barcelona in de bus. Ook het bezoek aan Montserrat wat sterk met een degelijke uitleg.