Knysna
Boot- & zeiltochten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Knysna Boot- & zeiltochten: Onze meest aanbevolen

Knysna: boottocht door de lagune

1. Knysna: boottocht door de lagune

De tour begint in  Thesan  Island  Harbour  Town en vertrekt naar de ongerepte  Knysna Lagoon, waar een scala aan inheemse vogels en zeedieren woont. Aan boord van de 'Oyster Boat' verken je de lagune in 75 ontspannen minuten en vaar je naar de adembenemende en imposante  Knysna Heads. Leun achterover en ontspan op het water terwijl het beroemde Zuid-Afrikaanse zonnetje op je schijnt met de wind in je haar. Van begin tot eind biedt deze tour adembenemend uitzicht op de omringende wateren en de kustlijn van  Knysna . Tijdens de boottocht geeft je gids vanuit het perspectief van een local een fascinerend inzicht in de geschiedenis, het erfgoed en de cultuur van  Knysna.

...
Knysna: Lagoon Boot Cruise en Oyster Tour met proeverijen

2. Knysna: Lagoon Boot Cruise en Oyster Tour met proeverijen

De tour vertrekt vanuit de havenstad Thesan Island en gaat naar de blauwe wateren van de lagune van Knysna. Terwijl u vaart, leert u alles wat er te weten is over oesters, evenals hoe u het verschil proeft tussen wild en gecultiveerd. De boot neemt je mee naar de prachtige lagune waar de oceaan zich uitstrekt richting de heldere blauwe lucht en dan rond de Kynna Head vaart voor nog meer spectaculaire uitzichten. Tijdens de rondleiding, voel je vrij om vragen te stellen, foto's te nemen en je smaakpapillen te prikkelen met gratis oesterproeverij en witte wijn.

...
Knysna Sunset Sun-downer jachtcruise

3. Knysna Sunset Sun-downer jachtcruise

Beleef de ultieme zeilervaring terwijl je geniet van de gouden tinten van de Knynsa-zonsondergang! Deze 2,5 uur durende reis vertrekt vanaf de waterkant en vaart door de monding van Knysna en ruige landtongen, een regio die bekend staat om zijn weelderige en diverse flora en fauna. Passeer de iconische Knysna Heads, een formatie van indrukwekkende zandstenen kliffen. Als het weer het toelaat, verlaat u het estuarium naar de uitgestrekte Indische Oceaan voor een prachtig uitzicht op de avond. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van Knysna, van de adembenemende kustlijn tot het gevarieerde onderwaterleven, terwijl je de zeilen je laat brengen waar de wind waait. Geniet aan boord van een smakelijke mediterrane schotel en een gratis glas gekoelde Zuid-Afrikaanse Cap Classique terwijl u de zon aan de horizon ziet zakken.

...
Knysna Coastline Speedboat Tour

4. Knysna Coastline Speedboat Tour

Vertrek vanaf Knysna Waterfront en reis met hoge snelheid langs de Knysna Estuariene tot je de Knysna Heads bereikt. Beroemd om hun grote golven, verlaat de Heads veilig met een professionele schipper aan het roer van een op maat gemaakte avonturenboot. Eenmaal op zee, vaart u langs de kustlijn en geniet u van het ongerepte landschap. Zorg ervoor dat u uitkijkt naar het overvloedige onderwaterleven dat in de wateren leeft. Reis naar de uitgestrekte zeegrotten en kom dicht bij de rotsen, zodat je de verbazingwekkende kracht en schoonheid van de oceaan van dichtbij kunt ervaren. Geniet van talloze stops voor fotomomenten voordat je terugkeert naar Knysna Waterfront.

...
Knysna: cruise bij zonsondergang

5. Knysna: cruise bij zonsondergang

Verwen je innerlijke romanticus en doe mee aan deze volledig begeleide tour aan boord van de Oyster Boat. Ga langzaam richting de indrukwekkende Knysna Heads. Geniet van de pracht van de rustige lagune terwijl de zon ondergaat op weer een perfecte dag in Afrika. Ontspan terwijl je geniet van een glas wijn met een paar verse lokale oesters. De cruise is langzaam en ontspannen, uiteindelijk ontspannend, en je kunt niet anders dan gewoon achterover leunen en alles in je opnemen.

...
Knysna: ecologische boottocht

6. Knysna: ecologische boottocht

Ervaar de drie meest iconische plaatsen van Knysna op een ecologische reis van 1,5 uur in het estuarium van Knysna. Zeil langs de ruige landtongen en zie het overvloedige leven van de kustwateren.  Vaar door het verbazingwekkende estuarium en ga langs het pittoreske Knysna Heads. Ga verder de uitgestrekte Indische Oceaan in op zoek naar dolfijnen, zeehonden, pinguïns en walvissen in hun natuurlijke omgeving. Leer meer over de geologische kenmerken en de wilde dieren die je tegenkomt voor een unieke ervaring. 

...
Knysna Heads en Estuary Adventure

7. Knysna Heads en Estuary Adventure

Dit avontuur van 45 minuten laat je de legendarische en diverse riviermonding van de regio Knysna zien en alles wat het de kustplaats Knysna te bieden heeft. Het estuarium heeft een boeiende geschiedenis, fascinerende vogels en wordt bewoond door 43% van het planten- en dierenleven in Zuid-Afrika. Bekijk de ruige en iconische Knysna Heads, een unieke zandsteenformatie en de prachtige oude grotten genesteld tussen de baaien van deze prachtige kustlijn. Afhankelijk van het getij kun je misschien het beroemde Pacquita-scheepswrak zien dat aan de monding van de Knysna Heads is gevonden. Een ervaren schipper zal ook informatie en verhalen met u delen over het gebied en hoe deze natuurlijke formaties zijn ontstaan. Deze reis is ideaal voor families en grote groepen. De tour gaat niet de oceaan in, maar laat je alles zien wat de monding van Knysna te bieden heeft - dit is zeker de beste plek om de schoonheid van de flora en fauna van de regio te aanschouwen!  

...
Knysna 2,5 uur durende lunchcruise

8. Knysna 2,5 uur durende lunchcruise

Doe mee aan de ultieme zeilervaring terwijl je geniet van de warme zon aan boord van de prachtige Outeniqua. Deze 2,5 uur durende ervaring vertrekt vanaf de waterkant van Knysna en vaart door de monding van Knysna en door de ruige landtongen, de prachtige doorgang naar de uitgestrekte Indische Oceaan. Laat u vermaken door de natuurlijke schoonheid van Knysna, van de adembenemende kustlijn tot het gevarieerde onderwaterleven, terwijl de zeilen ons sturen. De gasten worden getrakteerd op een smakelijke mediterrane schotel en een gratis glas gekoelde Zuid-Afrikaanse Cap Classique MCC, terwijl u geniet van een schilderachtige omgeving. Alle reizen zijn zeereizen en zijn afhankelijk van de weers- en zeecondities. Alleen de schipper van het schip kan een oordeel vellen over deze voorwaarden die op de dag van de charter worden vastgesteld. De omstandigheden worden beïnvloed door getij, windrichting en -snelheid en deining van de zee, daarom is het nooit gegarandeerd om door de Knysna Heads te gaan. Er zijn minimaal 4 passagiers nodig om het charter door te laten gaan.  

...
Knysna: spot walvissen van dichtbij

9. Knysna: spot walvissen van dichtbij

Kom dichtbij en persoonlijk met de vriendelijke reuzen van de oceaan tijdens deze 2-uur durende walvissafari-ervaring! Je reis begint wanneer je kapitein je door de Knysna-monding navigeert en vervolgens op weg gaat naar de uitgestrekte en prachtige Indische Oceaan. Elk jaar verlaten zowel de zuidelijk-rechtse als bultrug walvissen hun ijzige voedingsgronden van Antarctica en migreren om te paren en te kalven in de warmere wateren van de Zuid-Afrikaanse kustlijn - dit maakt Knysna één van de beste bestemmingen om walvissen te spotten in het land. Je krijgt uitleg van een ervaren schipper en gids die fascinerende informatie over het leven van deze walvissen. Je avontuur wordt ook bijgestaan door een ervaren walvisspotter die in radiocontact staat met alle schippers, zodat je naar elke waarneming kunt worden geleid. Houd je ogen open voor ander onderwaterleven - je kunt zelfs een dolfijn of een pinguïn of twee spotten!

...
Knysna: 1,5 uur durende zeilervaring

10. Knysna: 1,5 uur durende zeilervaring

Beleef de ultieme zeilervaring terwijl je geniet van de schilderachtige omgeving van de kust. Deze 1,5 uur durende ervaring vertrekt vanaf de waterkant en vaart door de monding van Knysna en ruige landtongen, een regio die bekend staat om zijn weelderige en diverse flora en fauna. Passeer de iconische Knysna Heads, een formatie van indrukwekkende zandstenen kliffen. Als het weer het toelaat, verlaat u de monding in de uitgestrekte Indische Oceaan voor nog meer uitgestrekte en mooie uitzichten. Laat je betoveren door de natuurlijke schoonheid van Knysna, van de adembenemende kustlijn tot het gevarieerde onderwaterleven, terwijl je de zeilen je laat brengen waar de wind waait.

...

Sitemap Knysna

Wil je alle activiteiten in Knysna ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Knysna

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 25 beoordelingen

Mooie excursie met behoorlijk wat walvissen

Gids deed samen met degene die de observaties deed enorm zijn best ons voldoende walvissen te laten zien. Ook kregen we veel uitleg