Kies data

Kö-Bogen

Kö-Bogen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Düsseldorf: zelfgeleide wandeltocht met speurtochtbox

1. Düsseldorf: zelfgeleide wandeltocht met speurtochtbox

De doos met het stadsspel bevat 11 verzegelde en genummerde enveloppen, elk met raadsels die moeten worden opgelost. Aan de hand van duidelijke en precieze aanwijzingen wordt je meegenomen op een wandeling door Düsseldorfs moderne maar historische stadscentrum, terwijl je de raadsels oplost om je weg te vinden naar de verschillende bezienswaardigheden. Het is aan jou wanneer je met je speurtocht door Düsseldorf begint, en ook hoe lang je op elke locatie wilt blijven. Je kunt op elk moment een pauze nemen van je stadsspel of zelfs je speurtocht op een andere dag voortzetten, net zoals je wilt. De speurtocht door Düsseldorf begint bij het centraal station en leidt vervolgens door de Japanse wijk naar de Kö-Bogen en de Königsallee. Het gaat verder in de oude stad met zijn stadhuis en zijn vele restaurants en brouwerijen. Je kunt ook de Rijnpromenade en de Medienhafen ontdekken. Voor je speurtochtspel hoef je geen afspraak te maken. Boek gewoon de gamebox en laat hem naar je opsturen (de verzendkosten zijn al bij de prijs inbegrepen), of laat je gidsen weten dat ze hem tijdens openingstijden kunnen ophalen.

Düsseldorf: stadstour met e-scooter

2. Düsseldorf: stadstour met e-scooter

Begin bij het hoogste gebouw in de stad, de Rheinturm. Met uitzicht op het staatsparlement en de spectaculaire Rheinkniebrücke leer je hoe je de veilige elektrische step Scuddy bestuurt. Begin je scootertocht langs de Rijn naar de Mediahaven, waar je langs verschillende bijzondere gebouwen van de Canadees-Amerikaanse architect Gehry rijdt. Laat de jachten in de haven achter je en vervolg je rit over de Rijnpromenade richting de oude stad. Op de ruime Burgplatz bekijk je de Schlossturm , deze kasteeltoren is een van de oudste bouwwerken van Düsseldorf. Blijf dicht bij de Rijn om de Oberkasseler-brug en de aloude St. Lambertuskerk met zijn scheve basiliektoren te bereiken. Vaar vervolgens langs de imposante koepel van de Tonhalle voordat je de legendarische Fortuna Büdchen bereikt, een grote drinkzaal die is verbonden met de voetbalclub van Düsseldorf. Ga door langs belangrijke musea en het Dreischeibenhaus, een indrukwekkend staaltje  hedendaagse architectuur uit de jaren zestig. Ervaar de drukte van Königsallee, met de beste winkels van de stad. Kies de rondleiding van 2 uur voor een meer uitgebreide verkenning van de stad, incluseif de linkeroever van de Rijn. Ontdek het elegante Oberkassel, een district met gebouwen uit de "Gründerzeit" en Art Nouveauperiode. Zie meer bezienswaardigheden, zoals de K20, Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, een kunstcollectie die zich achter een bijzondere gevel van zwart graniet bevindt. Passeer langs de Kom(m)ödchen, het cabaretpodium, en ga vervolgens naar Carlplatz, waar je van maandag tot zaterdag een levendige markt vindt. Op het einde van de rondleiding ga je op een ontspannen tempo terug naar het startpunt.

  • Rondleidingen
  • Andere belevenissen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Kö-Bogen: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Kö-Bogen

Wil je alle activiteiten in Kö-Bogen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kö-Bogen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 117 beoordelingen

Hallo, de e-scootertour was een groot succes. We waren op reis met 6 vrouwen en onze gids Dieter en dat was echt super. Dieter heeft ons op een geweldige manier de scooters uitgelegd en toen was de rit door Düsseldorf leuk die we zeker in een andere stad zullen herhalen. Groeten uit Lorup

Wij hebben een zeer inspirerende wandeling met onze gids Elisabeth gemaakt. Zij wist werkelijk van alles zowel over de gebouwen alsook de geschiedenis van Düsseldorf. We hebben ons goed vermaakt en het was zeker de moeite waard.

Super leuke tocht, erg leerzaam! Met (vonden wij) veel leuke feiten en dingen waar de architectuur van NL in deze tijd nog van kan leren!

proces zonder problemen. Guide was niet alleen top in zijn onderwerp, maar wist ook vooral iets te vertellen over gerelateerde vragen.

Geweldige tour als je op zoek bent naar iets ongewoons met een leuke factor! Elk moment.