Ko Lipe
Tours

Onze aanbevelingen voor Ko Lipe

Ko Lipe: snorkeltrip buiten de zone per longtailboot

Ko Lipe: snorkeltrip buiten de zone per longtailboot

Ervaar unieke koraalriffen en het zeeleven tijdens deze groepssnorkeltocht naar de buitenzones van Ko Lipe (ook Koh Lipe) per longtailboot. Zie uit de eerste hand waarom de buitenste zone van Lipe bekend staat als de 'Malediven van Thailand'. Begin met een ontmoeting op Phataya Beach en ga dan op avontuur. Het volledige reisschema omvat: 1. Hin Son Island: bewonder de grote stenen van dit eiland die op elkaar zijn gestapeld. Het is een uniek gezicht. 2. Ror Kloy Island: Zie water dat echt helder is. Dit eiland heeft ondiepe wateren en mooie uitzichten. 3. Kam Nan Beach: Geniet van een ondiep zwempunt op dit strand. 4. Dong Island: stop om te duiken en bekijk de vele zeeanemonen van dit eiland. 5. Phueng-eiland: zie op dit punt van de tour mosterdkoraal en vele soorten vis. 6. Monkey Beach: Neem een pauze en neem een lunchpakket met de groep. Het is bekend dat deze halte veel apen heeft. Het wordt aanbevolen dat deelnemers bij deze halte extra goed op zichzelf en hun bezittingen letten. 7. Phai Island: vervolg je avontuur met meer koraalriffen en vissen. 8. Hin Ngam-eiland: Dit eiland staat bekend om zijn gelijkaardige "knobbels" over het hele eiland: rond met een glanzend zwarte huid. Maak foto's van deze unieke functie om je tijd hier te herinneren. 9. Jabang: Dit punt wordt het hoogtepunt van Lipe, dankzij de koralen in zeven verschillende kleuren. Geniet aan het einde van uw reis van gratis onderwaterfoto's gemaakt met een GoPro.

Koh Lipe: snorkeltrip van een hele dag op meerdere eilanden met lunch

Koh Lipe: snorkeltrip van een hele dag op meerdere eilanden met lunch

Begin aan een snorkelavontuur onder water vanaf Koh Lipe in de Zuid-Andamanse Zee. Leun achterover en ontspan op een traditionele Thaise longtailboot terwijl u van eiland naar eiland wordt gebracht, elk uniek. Bewonder de granieten stenen bij Koh Hin Son en zwem naar het veelkleurige koraalrif bij Koh Rokloy. De boottocht van een hele dag omvat ook een bezoek aan de glorieuze witte zandstranden van Koh Ravi, waar u kunt genieten van een heerlijke lokale lunch voordat u naar Koh Dong vertrekt om anemonen in de zee te spotten en vervolgens naar Ao Ling om apen aan wal te zoeken. Vervolg uw reis met een bezoek aan Koh Hin Ngam, uniek omdat het een van de weinige eilanden in de provincie Satun is met een zwart rotsstrand. Volgens de lokale legende zullen al je wensen uitkomen als je 12 kiezelstenen op elkaar kunt stapelen. Na een lange dag snorkelen, zwemmen en foto's maken, spring je terug op de boot en ga je terug naar Koh Lipe.

Koh Lipe: Snorkelen en zonsondergang Long Tail Boot Tour

Koh Lipe: Snorkelen en zonsondergang Long Tail Boot Tour

Reis naar het beroemde Black Rock Island, ook wel bekend als Koh Hin Ngam. Het eiland is volledig opgebouwd uit platte zwarte stenen. Het is bekend dat degenen die de stenen van dit eiland meenemen, pech zullen hebben, en velen die dat hebben gedaan, zijn teruggekomen om hun stenen terug te geven. Bezoek vervolgens Jabang Island om te snorkelen in helderblauw water. Vanaf de oppervlakte zie je de uitgestrekte koraalriffen en kleurrijke vissen eronder al. Hier zie je geel, paars en roze zacht koraal en clownvissen. Stop dan bij Adang Island, de parel van Tarutao National Marine Park. Geniet van het afgelegen eiland weg van de drukte van toeristen. Bij Adang kun je er ook voor kiezen om naar een uitkijkpunt te wandelen om een prachtig panorama van de eilanden te zien. De volgende stop is Koh Yang, waar je nog meer kunt snorkelen. Hier krijg je de kans om murenen, leeuwvissen, papegaaivissen, clownvissen en nog veel meer te zien. Ga ten slotte terug naar Koh Lipe om te genieten van een prachtige zonsondergang aan de horizon.

One Way Speedboat en Van Ticket Koh Lipe naar Hat Yai Airport

One Way Speedboat en Van Ticket Koh Lipe naar Hat Yai Airport

Je kunt het fysieke ticket en de e-voucher inwisselen bij de Ploysiam balie op Pattaya Beach in de buurt van de Satun Immigratie controlepost op Koh Lipe. Zorg ervoor dat je 45 minuten voor je geplande vertrek incheckt bij de Ploysiam balie. De speedboot reis van Koh Lipe naar Pak Bara Pier duurt ongeveer een uur en dertig minuten, met een speedboot van Ploy Siam Speedboat. Bij aankomst op Pak Bara Pier, zal Hi Lipe personeel je ontmoeten en je begeleiden naar een comfortabel busje met airconditioning voor vervoer naar Hat Yai International Airport in Hat Yai District, Songkhla Provincie, Thailand. De geschatte reistijd voor deze etappe is 1 uur en 45 minuten. Je ontvangt een e-mail met de exacte ophaaltijd bij de bevestiging van je boeking. Tijdens het hoogseizoen, dat loopt van 16 oktober tot 15 mei, wordt er ingecheckt bij Bundaya Pier op Pattaya Beach in Koh Lipe. In het laagseizoen, van 16 mei tot 15 oktober, is de check-in locatie Sunrise Beach, vlakbij Adang School op Koh Lipe.

Transfer van Hatyai Airport naar Koh Lipe

Transfer van Hatyai Airport naar Koh Lipe

VIP bus service van Hat Yai Airport naar Koh Lipe Boek meteen en krijg zowel de ophaalservice als de boot naar Koh Lipe. Haal om 9:00 uur op van Hat Yai Airport en ga om 11:30 uur aan boord van de boot en je komt om 13:30 uur aan op Pattaya Beach, Koh Lipe. Boek een reis naar Koh Lipe, enkele reis, reis 1 okt 2024-30 mei 2025. Pick-up op Hat Yai Airport om 9:30 uur, aankomst op Koh Lipe om 13:30 uur. comfortabel reizen Met lokale diensten met comfortabele VIP busjes en speedboten, kun je direct boeken bij GetYourGuide.

One Way Van en Speedboat Ticket Hat Yai Airport naar Koh Lipe

One Way Van en Speedboat Ticket Hat Yai Airport naar Koh Lipe

Bij aankomst op Exit No.8 van Hat Yai International Airport word je opgewacht door een vriendelijke chauffeur. Hij helpt je met je bagage en begeleidt je naar een comfortabel busje met airconditioning voor je reis van ongeveer 1 uur en 45 minuten naar de Pak Bara Pier in het La-ngu District, Satun. Zodra je boeking is bevestigd, ontvang je een e-mail met de exacte ophaaltijd. Bij aankomst op de Pak Bara Pier heet het personeel van Hi Lipe je van harte welkom. Ze zullen je begeleiden naar het piergebouw voor het inchecken voor je speedboottocht naar Koh Lipe, die ongeveer 1 uur en 45 minuten duurt. De speedbootservice wordt verzorgd door Ploy Siam Speedboat, en onze eindbestemming is Bundaya Pier bij Pattaya Beach op Koh Lipe. De speedboot vaart dagelijks tijdens het hoogseizoen. Hoogseizoen: 16 oktober - 15 mei De speedboot die om 11:30 uur vanaf de Pak Bara Pier vertrekt, maakt stops bij Tarutao National Marine Park en Khai Island van elk 15 minuten voordat hij naar Koh Lipe vaart (afhankelijk van het weer en de getijden). De hoogseizoenroute eindigt bij de Bundaya Pier op Pattaya Beach in Koh Lipe. Laagseizoen: 16 mei - 15 oktober Tijdens het laagseizoen zetten speedboten die vertrekken vanaf Pak Bara Pier passagiers af bij Sunrise Beach in de buurt van Adang School in Koh Lipe.

Lipe Privé Snorkelen Buiten Zone Door Long Tail Boot

Lipe Privé Snorkelen Buiten Zone Door Long Tail Boot

Koh Lipe Pakketreis >> Privé snorkelen Eendaagse trip naar Lipe Outside Zone per longtailboot Hoogtepunt Reis B :: Snorkelen bij het pakket van Lipe Island (alleen buiten de zone) Reis starten. 09.30 uur. - 16.00 uur. [ door. Privé longtailboot] Routebeschrijving Snorkeltrip op Lipe Island is elke dag beschikbaar in de periode van 15 oktober - 15 mei. Deze reis is de moeite waard voor snorkelaars. -09:00 uur. Ontmoet elkaar bij Check-in Point Phataya Beach 1. Hin Son-eiland 2. Ror Kloy-eiland 3. Kamnan-strand 4. Dong-eiland 5. Phueng-eiland 6. Apenstrand 7. Phai-eiland 8. Hin Ngam-eiland 9. Jabang

Koh Lipe Snorkeltrip 6 uur Trip1

Koh Lipe Snorkeltrip 6 uur Trip1

Details van snorkelactiviteit Koh Lipe 1 okt-30 mei 2025 9:00 uur Verzamelen bij het trefpunt voor Teaw Sanook Tour, Koh Lipe. 9:30 uur vertrek naar Koh Hin Ngam snorkelplek Geniet van zwemactiviteiten Snorkelen om koraalriffen te zien 10:00 uur Stop voor foto's voor het rotsachtige strand van Koh Hin Ngam, een van de mooiste eilanden op de Koh Lipe snorkeltrip. Want deze plek is een en al zwart rotsstrand. 11.00 uur Ga verder naar Rawi Island, dat als hoogtepunt zijn witte zandstrand heeft. Het is een fijn wit strand. Er zijn hier plekken om te zitten, te ontspannen, in het water te spelen, te zonnebaden en te lunchen. 13.00 uur Neem de groep mee om te snorkelen en koraal te bekijken op Koh Yang. Het is een klein eiland met veel koraal en vissen. De golven en wind zijn kalm, zeer geschikt om te snorkelen en koraal te bekijken. 14:00 uur Neem de groep mee om te snorkelen en koraal te bekijken bij Koh Adang, Sai Sai Bay, wat een zeer brede baai is. en fijne witte stranden Geschikt om te zonnebaden en veel rust te nemen. 15:00 uur Neem de groep mee naar het mooiste deel van de reis naar Koh Lipe bij Jabang Channel. Hier zie je 7 gekleurde koraalriffen die de enige zijn in de Andamanse Zee, Thailand. **Zeetoerisme Weersomstandigheden zijn onvermijdelijk. Daarom vraagt het bedrijf op de reisdatum toestemming om het programma zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Maar houdt rekening met de belangen van de klanten als belangrijkste.

Koh Lipe: 7 eilanden snorkeltrip per longtailboot met lunch

Koh Lipe: 7 eilanden snorkeltrip per longtailboot met lunch

Begin je dag met een ontmoeting bij het Star Travel kantoor in de wandelstraat vlakbij Pattaya Beach op Koh Lipe. Je Engelssprekende gids geeft je nuttige snorkel- en veiligheidsinstructies voordat je aan boord gaat van een longtailboot en op weg gaat naar je eerste stop. Koh Hin Son is een klein eiland dat bekend staat om zijn dramatische kliffen en prachtige uitzichten. Geniet van het panoramische landschap vanaf de top van de kliffen, of ga zwemmen in het kristalheldere water eronder.... Ga verder naar Koh Buloh, een klein eiland met een kleurrijke koraaltuin. Snorkel tussen de tropische vissen en verken de rijke onderwaterwereld. Misschien zie je wel een zeeschildpad of twee! De volgende stop is bij Ao Kam Nan, een baai in het zuiden van Koh Dong met een prachtig koraalrif. Ga zwemmen of ontspan gewoon op het strand. Koh Ro Khloi is een afgelegen eiland met een panoramisch strand en een spectaculair uitzichtpunt. Geniet van de rust op dit ongerepte eiland, of wandel naar het uitkijkpunt voor een prachtig uitzicht op de omliggende eilanden. Vaar verder naar Monkey Beach in het noordoosten van Koh Dong. Hier kun je kijken naar de apen die in de bomen spelen, of gaan zwemmen in het kalme water. Zoek dan de perfecte snorkelplek rond Koh Peung, met kleurrijke zeewaaiers in een waterwonderlandschap. Maak op de terugweg naar Koh Lipe een stop bij Koh Hin Ngam, een strandeiland dat beroemd is om zijn zwarte rotsen met verschillende vormen en patronen. Ontspan op het strand of ga zwemmen in het kalme water. Maak een laatste stop bij Jabang, een eiland met kleurrijk zacht koraal waar je kunt snorkelen tussen scholen kleurrijke vissen en de onderwaterwereld kunt verkennen.

Hele dag Koh Lipe 7 punten snorkelen met lunch

Hele dag Koh Lipe 7 punten snorkelen met lunch

Ga op een 6 uur durend snorkelavontuur rond Koh Lipe en verken 7 verschillende eilandpunten per longtailboot. Het schema is als volgt: 9:00 - 9:30 uur: HiLipe personeel haalt je op vanaf de lobby van je hotel op Koh Lipe. 10:00 uur: Begin de snorkelreis op een long-tailed boot om getuige te zijn van diverse koraalriffen en verschillende vissoorten. De eerste bestemming is "Rong Nam Jabang," een prachtige snorkelplek met zachte koralen met zeven levendige kleuren. 11:00 uur: Verken de natuurlijke wonderen van "Koh Hin Ngam," een klein rotseiland met slanke rotsen en prachtige patronen. Wanneer de rotsen worden blootgesteld aan zeewater en zonlicht, worden ze zwart en glanzend. Ga verder naar "Koh Hin Son," gelegen voor Koh Dong en Koh Phueng, waar twee grote gestapelde rotsen te zien zijn, waarvan de bodem gebroken lijkt maar niet valt. 12:00 p.m.: Geniet van een lunch in doosjes bij Ao Ling. 13:00 uur: Bezoek "Ao Kamnan" om de schoonheid van hard koraal te bewonderen, waaronder vuurkoralen zoals slakoralen, hersenkoralen, hertshoornkoralen en zachte koralen. 14:00 uur: Verken de koraalriffen bij "Koh Ro Kloy", een klein eiland met prachtige, puur witte zandstranden en helder lichtgroenblauw water. De ondiepe zeebodem is geschikt om langs het strand te zwemmen. Ga verder naar "Koh Phai" om een uitgestrekt veld van zeeanemonen te ervaren dat honderden vierkante meters beslaat. Dompel je hoofd onder water en observeer de tentakels van zeeanemonen, die op een fijn tapijt lijken. 15:00 uur: Reis naar "Koh Phueng", waar de schoonheid ligt in de koraalriffen onder de rotsen onder het water. Zachte koralen in roze, rode en paarse tinten, waaronder Feather Star Coral en oranje, gouden en roze koraal, wachten op je. 16:30 uur: De longtailboot brengt je terug naar Koh Lipe, waarmee deze meeslepende eilandhoppende snorkelervaring wordt afgesloten.

Alle activiteiten

Veelgestelde vragen over Ko Lipe

Activiteiten in Ko Lipe

Rondleidingen in Thailand

Wat te doen in Thailand

Andere activiteiten in Ko Lipe

Wil je alle activiteiten in Ko Lipe bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.