De populairste activiteiten van Ko Lipe

Koh Lipe: snorkeltrip van een hele dag op meerdere eilanden met lunch

1. Koh Lipe: snorkeltrip van een hele dag op meerdere eilanden met lunch

Begin aan een snorkelavontuur onder water vanaf Koh Lipe in de Zuid-Andamanse Zee. Leun achterover en ontspan op een traditionele Thaise longtailboot terwijl u van eiland naar eiland wordt gebracht, elk uniek. Bewonder de granieten stenen bij Koh Hin Son en zwem naar het veelkleurige koraalrif bij Koh Rokloy. De boottocht van een hele dag omvat ook een bezoek aan de glorieuze witte zandstranden van Koh Ravi, waar u kunt genieten van een heerlijke lokale lunch voordat u naar Koh Dong vertrekt om anemonen in de zee te spotten en vervolgens naar Ao Ling om apen aan wal te zoeken. Vervolg uw reis met een bezoek aan Koh Hin Ngam, uniek omdat het een van de weinige eilanden in de provincie Satun is met een zwart rotsstrand. Volgens de lokale legende zullen al je wensen uitkomen als je 12 kiezelstenen op elkaar kunt stapelen. Na een lange dag snorkelen, zwemmen en foto's maken, spring je terug op de boot en ga je terug naar Koh Lipe.

Ko Lipe: snorkeltrip buiten de zone per longtailboot

2. Ko Lipe: snorkeltrip buiten de zone per longtailboot

Ervaar unieke koraalriffen en het zeeleven tijdens deze groepssnorkeltocht naar de buitenzones van Ko Lipe (ook Koh Lipe) per longtailboot. Zie uit de eerste hand waarom de buitenste zone van Lipe bekend staat als de 'Malediven van Thailand'. Begin met een ontmoeting op Phataya Beach en ga dan op avontuur. Het volledige reisschema omvat: 1. Hin Son Island: bewonder de grote stenen van dit eiland die op elkaar zijn gestapeld. Het is een uniek gezicht. 2. Ror Kloy Island: Zie water dat echt helder is. Dit eiland heeft ondiepe wateren en mooie uitzichten. 3. Kam Nan Beach: Geniet van een ondiep zwempunt op dit strand. 4. Dong Island: stop om te duiken en bekijk de vele zeeanemonen van dit eiland. 5. Phueng-eiland: zie op dit punt van de tour mosterdkoraal en vele soorten vis. 6. Monkey Beach: Neem een pauze en neem een lunchpakket met de groep. Het is bekend dat deze halte veel apen heeft. Het wordt aanbevolen dat deelnemers bij deze halte extra goed op zichzelf en hun bezittingen letten. 7. Phai Island: vervolg je avontuur met meer koraalriffen en vissen. 8. Hin Ngam-eiland: Dit eiland staat bekend om zijn gelijkaardige "knobbels" over het hele eiland: rond met een glanzend zwarte huid. Maak foto's van deze unieke functie om je tijd hier te herinneren. 9. Jabang: Dit punt wordt het hoogtepunt van Lipe, dankzij de koralen in zeven verschillende kleuren. Geniet aan het einde van uw reis van gratis onderwaterfoto's gemaakt met een GoPro.

Koh Lipe: snorkeltrip naar de buitenste eilanden per longtailboot

3. Koh Lipe: snorkeltrip naar de buitenste eilanden per longtailboot

Ontdek het prachtige zeeleven en de koraalriffen van Thailand tijdens deze longtailboot-snorkeltrip. Spring tussen 7 eilanden en maak 8 stops om te snorkelen en te verkennen. Zoek vissen, ontspan op het strand en bewonder de schoonheid van Ko Lipe. Reis naar Koh Hin Son, een uniek eiland dat eruitziet als een rots midden in de zee. Bekijk het adembenemende uitzichtpunt van het gebied dat in 1982 door UNESCO is geprezen als erfgoed van de ASEAN. Ga vervolgens naar Koh Pai, een klein eiland met ondiep water en een overvloed aan anemonen. Bewonder de grote papegaaivissen en anemoonvissen die zwemmen tussen de duikende bloemen die het hele gebied bedekken. Geniet van Koh Rokroy met zijn ondiepe wateren, koralen en schilderachtige uitzichten. Ontspan in Ao Kum Nun, een baai met veel koralen zoals hertshoornkoraal, hennepkoraal en jackfruitkoraal. Snorkel en bekijk tropische vissen van dichtbij, zoals anemoonvissen, papegaaivissen, tijgervissen, enz. Leun achterover op het prachtige strand, geschikt om foto's te maken, te ontspannen en het vredige landschap te bekijken. Maak een stop bij Koh Dong Monkey Beach voor de lunch. Geniet van het heldere water, de kleine aapjes en het fijne zandstrand. Na de lunch ga je naar het eiland Koh Peung, dat bekend staat om de zeldzame verenster en oranje koralen. Hier houd je je vast aan een touw omdat de stroming behoorlijk sterk kan worden. Bezoek Jabang Island om het zevenkleurige koraal te zien. Voor degenen die niet bang zijn om diep te duiken, duik naar een diepte van 15-20 voet om de rotsen met zacht felgekleurd koraal te bekijken. Bekijk een van de beroemdste eilanden in de omgeving, Hin Ngam Island. Loop rond het eiland gemaakt van gladde zwarte stenen.

Koh Lipe: Longtail Boot snorkeltrip met lunch

4. Koh Lipe: Longtail Boot snorkeltrip met lunch

Programma voor snorkelplekken en stranden die je gaat bezoeken. Prachtige zandstranden en zeer helder water. Maak een tocht met een langstaartboot die opgaat in de natuur in de zee. De kapitein zal ook je gids zijn en voor je zorgen tijdens deze prachtige dagtocht naar de binnenste eilanden rondom Koh Lipe. 1. Jabung-eiland Je eerste stop is het beroemde Jabung-eiland dat bekend staat om zijn zevenkleurige koraal. Hier zie je onderwaterrotsen bij het Jabang-kanaal, waar ook zachte koralen, anemonen en kleurrijke vissen te vinden zijn. De waterdiepte is ongeveer 15-20 voet, geschikt om te snorkelen. en hier kun je diep duiken om het prachtige zevenkleurige koraal te zien. 2. Hin Ngam-eilandpark en checkpoint Het is een eiland zonder zandstranden. Het is een zwart stenen strandeiland. Voor het strand liggen ronde stenen van dezelfde grootte. Wanneer de zee opstijgt, worden deze stenen gedrenkt in een glinsterende glans die overal op het strand wordt weerspiegeld. Deze stenen zijn grijszwart van kleur. 3. Snorkelplek achter het eiland Hin Ngam Het is het punt achter Koh Hin Ngam. Er zijn veel steenkoralen, hersenkoralen, vuurkoralen en veel nemo-vissen te zien. De duikplek is hier ook niet erg diep waardoor je de koraalriffen goed kunt zien. 4. Koh Yang-eiland Dit eiland ligt ten noorden van het eiland Hin Ngam. Het gebied rond het eiland is bedekt met harde koralen zoals staghornkoraal, slakoraal, tafelkoraal etc. en is ideaal om te snorkelen. Je ziet prachtige stranden, helder water, prachtige vissen in koraalriffen. 5. Rawi-eiland Hier is het strand wit. en de zee is heel helder en schoon. De meeste toeristen stoppen hier voor de lunch en nemen een plaspauze. Na het eten kun je een wandeling maken voor het witte zandstrand en prachtige foto's maken. Hier kunt u heerlijk ontspannen en zwemmen in het azuurblauwe water. 6. Adang-eiland Verschillende soorten koraal zoals Staghorn koraal, Brain koraal, Big star koraal, Orange cup koralen, etc. komen hier ook voor evenals zeeanemonen. Er zijn hier minstens twee soorten anemoonvissen te zien en je kunt er ook kokkels, rotsgoerami's, blauwe zeesterren, koraalduivels, enz.

Ko Lipe: snorkeltrip binnen en buiten de zone

5. Ko Lipe: snorkeltrip binnen en buiten de zone

Ervaar het zeeleven en de koraalriffen van Thailand tijdens deze groepssnorkeltocht rond de binnen- en buitenzones van Ko Lipe (ook Koh Lipe) per longtailboot. Zie uit de eerste hand waarom de zones van Lipe bekend staan als de 'Malediven van Thailand'. Bezoek in totaal 8 unieke plekken. De binnen- en buitenzones van Lipe hebben kristalhelder water en veel eilanden. Bewonder zeven verschillende kleuren koraal en zwem tussen een verscheidenheid aan vissen. Er is een hele wereld te zien onder water. Verken zes plekken in de buitenzone: Hin Son Island, Koh Ror kloy, Koh Phangan, Koh Phai, Ao Ling en Dong Island. Verken vervolgens twee plekken in de binnenzone: Koh Phueng Island en Hin Ngam Island.

Transfer van Hatyai Airport naar Koh Lipe

6. Transfer van Hatyai Airport naar Koh Lipe

VIP-service voor vip Hoe werkt het? Openingstijden 09.00 uur. Rond 11.30 uur. Hoe werkt het? Rond 13.30 uur.

Koh Lipe: privé snorkelen en longtail-boottocht bij zonsondergang

7. Koh Lipe: privé snorkelen en longtail-boottocht bij zonsondergang

Reis naar het beroemde Black Rock Island, ook wel bekend als Koh Hin Ngam. Het eiland is volledig opgebouwd uit platte zwarte stenen. Het is bekend dat degenen die de stenen van dit eiland meenemen, pech zullen hebben, en velen die dat hebben gedaan, zijn teruggekomen om hun stenen terug te geven. Bezoek vervolgens Jabang Island om te snorkelen in helderblauw water. Vanaf de oppervlakte zie je de uitgestrekte koraalriffen en kleurrijke vissen eronder al. Hier zie je geel, paars en roze zacht koraal en clownvissen. Stop dan bij Adang Island, de parel van Tarutao National Marine Park. Geniet van het afgelegen eiland weg van de drukte van toeristen. Bij Adang kun je er ook voor kiezen om naar een uitkijkpunt te wandelen om een prachtig panorama van de eilanden te zien. De volgende stop is Koh Yang, waar je nog meer kunt snorkelen. Hier krijg je de kans om murenen, leeuwvissen, papegaaivissen, clownvissen en nog veel meer te zien. Ga ten slotte terug naar Koh Lipe om te genieten van een prachtige zonsondergang aan de horizon.

BDY Speedboottransfer naar Koh Lanta/Koh Lipe

8. BDY Speedboottransfer naar Koh Lanta/Koh Lipe

Maak gebruik van een probleemloze transfer per speedboot van Koh Lanta (Saladan Pier) naar Koh Lipe en vice versa. Check minimaal 30 minuten voor je geplande vertrek in en toon je voucher aan de bemanning om aan boord te gaan. De boot vertrekt stipt om 10:30 uur. Houd er rekening mee dat deze transferroute alleen beschikbaar is in het hoogseizoen van 1 november tot 30 april. De reistijden variëren voor verschillende bestemmingen. - Koh Lanta (Saladan Pier) - Koh Lipe (Pattaya Beach): ongeveer 3 uur - Koh Lipe (Pattaya Beach) - Koh Lanta (Saladan-pier): ongeveer 3 uur Houd er rekening mee dat hotel ophaal- en terugbrengservice niet is inbegrepen en dat je elkaar 30 minuten voor de geplande vertrektijd van de speedboot moet ontmoeten om in te checken. Bij Koh Lipe word je afgezet op Pattaya Beach voor Bu-Nga Resort.

Van Koh Lanta: speedboottransfer van/naar Koh Lipe

9. Van Koh Lanta: speedboottransfer van/naar Koh Lipe

Maak uw vakantie zo soepel mogelijk met een vooraf geboekte transfer tijdens het hoogseizoen tussen Koh Lanta en Koh Lipe. Reis in beide richtingen en geniet onderweg van de prachtige omgeving. Vertrek vanaf Saladan Pier op Koh Lanta of Pattaya Beach op Koh Lipe. Maak kennis met het personeel van de activiteitenaanbieder, laad uw bagage in en maak u klaar voor de reis naar het volgende deel van uw reis in Thailand. Kies uit Lanta voor alle routes Ochtend tijd Bamboe 07:00 Klong Jak 07:10 Kantieng 07:15 Klong nunjed 07:30 Klong negen 07:35 Klong khong 07:50 Pra Ae 08:00 Lang Strand 08:10 Klong Dao 08:20 Baan Saladan 08:30 Middag tijd Bamboe 11:00 Klong Jak 11:10 Kantieng 11:15 Klong nunjed 11:30 Klong negen 11:35 Klong khong 11:50 Pra Ae 12:00 Lang Strand 12:10 Klong Dao 12:20 Ban Saladan 12:30

Lipe Private Snorkelinge Outside Zone per longtailboot

10. Lipe Private Snorkelinge Outside Zone per longtailboot

Koh Lipe Pakketreis >> Privé snorkelen Eendaagse trip naar Lipe Outside Zone per longtailboot Hoogtepunt Reis B :: Snorkelen bij het pakket van Lipe Island (alleen buiten de zone) Reis starten. 09.30 uur. - 16.00 uur. [ door. Privé longtailboot] Routebeschrijving Snorkeltrip op Lipe Island is elke dag beschikbaar in de periode van 15 oktober - 15 mei. Deze reis is de moeite waard voor snorkelaars. -09:00 uur. Ontmoet elkaar bij Check-in Point Phataya Beach 1. Hin Son-eiland 2. Ror Kloy-eiland 3. Kamnan-strand 4. Dong-eiland 5. Phueng-eiland 6. Apenstrand 7. Phai-eiland 8. Hin Ngam-eiland 9. Jabang

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Ko Lipe

Alle activiteiten

18 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Voor ieder wat wils

In de buurt van Ko Lipe

Meer zien

Andere activiteiten in Ko Lipe

Wil je alle activiteiten in Ko Lipe bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.