Datums kiezen

Ko Poda

Ko Poda: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Krabi: 7 Eilanden Zonsondergang Tour met BBQ Diner en Snorkelen

1. Krabi: 7 Eilanden Zonsondergang Tour met BBQ Diner en Snorkelen

Geniet van een eilandhoppend avontuur naar 7 prachtige eilanden in de buurt van Krabi tijdens een longtail-boottocht. Bezoek een verscheidenheid aan pittoreske eilanden en geniet van een smakelijk barbecuediner terwijl je de magische zonsondergang op Koh Poda bekijkt. Begin de 7-eilanden-zonsondergangtour met ophalen van je hotel in Krabi, of op een van de verschillende ontmoetingspunten in de omgeving. Vertrek met een traditionele longtailboot vanaf de Nopparat Thara-pier in Ao Nang, met een korte tussenstop bij Railay Beach om medereizigers op te halen. Ga verder naar Koh Yawasam en duik in een paradijs van grote ondiepe koraaltuinen omringd door vlakke zandgebieden. Vaar rond de kipvormige rots bij Koh Kai. Geniet van een uitstekende fotomoment bij dit vreemd gevormde natuurlijke monument. De volgende stop is bij Koh Tub voor wat strandtijd of (bij eb) een wandeling over de spectaculaire zandbank die het verbindt met de nabijgelegen Chicken- en Mor-eilanden. Zwem in het kristalheldere water bij Koh Tan Ming, een klein rotseilandje voor Koh Poda. Na veel inspanning en activiteit, geniet je van een heerlijk BBQ-diner direct aan het strand van Koh Poda terwijl de zon ondergaat. Sluit de avond af met een korte duik te midden van het bio-luminescente plankton in de omringende oceaan van Koe Raeng voordat je terugkeert naar de pier in Ao Nang.

Krabi: 4 eilanden tour per longtailboot

2. Krabi: 4 eilanden tour per longtailboot

Ontdek enkele van de meest pittoreske eilanden in de buurt van Krabi tijdens een dagtocht per longtailboot, met stops om te zwemmen en snorkelen in helderblauw water. Ontspan op rustige stranden en maak fantastische foto's van het adembenemende landschap. Start de tour rechtstreeks vanuit je hotel in Krabi met ophaalservice per minibus. Ontmoet de bemanning en stap aan boord van de houten longtailboot bij de Nopparat Thara-pier in Ao Nang. Ga naar het eerste van de vier eilanden, met een korte tussenstop op Railay Beach om mede-ontdekkingsreizigers op te halen. Bezoek het wereldberoemde Phra Nang Cave Beach op Railay. Bewonder het uitzicht op verticale kalkstenen kliffen, weelderige groene jungle, witte stranden en helder turquoise water. Bezoek de Princess Cave aan het einde van het strand, waar vissers offers brengen in de vorm van wierook en bloemen om veilige reizen te garanderen. Ga verder naar het eiland Poda, beroemd om zijn witte stranden en turquoise water. Zoek de enorme rots voor het eiland, die op talloze ansichtkaarten staat, dus mis de kans niet om hier je eigen fotoherinnering te maken. Na wat zwemmen en snorkelen, geniet je van een picknicklunch in Thaise stijl op het strand. Vaar vervolgens rond de "kop" van Chicken Island, opmerkelijk vanwege de vreemd gevormde rots die het zijn naam gaf. Hier is ook een uitstekend fotomoment. De volgende stop is bij Koh Tub, waar je over de spectaculaire zandbank kunt lopen die het verbindt met de Chicken en Mor Islands in de buurt. Na je wandeling ga je terug op de terugweg van je avontuur naar de pier in Ao Nang.

Krabi: Bioluminescent Plankton, Snorkelen & Zonsondergang Tour

3. Krabi: Bioluminescent Plankton, Snorkelen & Zonsondergang Tour

Als je de eilanden wilt zien maar de drukte wilt vermijden, dan is dit de beste tour voor jou! Deze 7 Islands sunset tour omvat de beroemde Krabi 4 Islands Tour met de zandbank en snorkelen, plus een prachtig uitzicht op de zonsondergang, diner Bbq (100% halal; Vegetarische optie beschikbaar) en zie de unieke bioluminescente planktons persoonlijk! De tour begint bij uw accommodatie (of op het aangewezen ontmoetingspunt) en eindigt terug naar uw accommodatie. Breng gewoon je strandhanddoeken, zonnebril, extra kleding, zonnebrandcrème mee en je bent klaar om te gaan! Dit groepsreisarrangement bij zonsondergang is inclusief hoteltransfers, halal bbq-diner met vegetarische optie beschikbaar, mineraalwater, frisdrank, snacks, masker en snorkel, reisverzekering en een Engelssprekende gids. Opmerking: deze route kan worden gewijzigd en is sterk afhankelijk van het weer en de getijden (vooral de zandbank, zonsondergang en de beschikbaarheid van bioluminescente planktons).

Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

4. Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

Begin een geweldige dag met een vroege pick-up van je hotels in Krabi Town, Klong Muang, Ao Nam Mao en Ao Nang tussen 6:00 en 6:30 uur, om de drukte op Phi Phi Island te vermijden. Geniet van een 20 minuten durende speedboottocht naar Railay Island, waar de boot zal stoppen om wat overgebleven passagiers op te pikken, voordat je een 40 minuten durende boottocht maakt naar Maya Bay. Ontspan in Maya Bay, bekend als de locatie waar 'the Beach' werd gefilmd. Hier kun je een wandeling maken langs het turquoise water of ontspannen op het witte zandstrand. Vervolgens ga je naar Pileh Lagoon waar je kunt zwemmen en snorkelen in een van de meest adembenemende natuurlijke zwembaden ter wereld, omringd door kalkstenen bergen. Ga verder naar een Vikinggrot waar je vanaf de boot vogelnesten en muurschilderingen kunt zien. Vaar langzaam langs Monkey Beach waar een kolonie wilde apen woont en dat alleen toegankelijk is bij eb. Reis rond 11 uur 's ochtends naar Koh Phi Phi Don om te genieten van een Thais lunchbuffet in het restaurant van het hotel. Neem vanaf 12:30 uur de tijd om te zwemmen en snorkelen rond Phi Phi Don Island en bekijk de tropische vissen en koralen. Ga naar Bamboo Island en breng nog eens 45 minuten door met zwemmen of relaxen op dit prachtige eiland. Ga terug naar 4 Islands, neem een foto bij Chicken Island en stop bij Talaywaek (verdeelde zee), bekend om zijn unieke strand gelegen tussen de eilanden voor de kust van Koh Kai, Koh Tup en Koh Mor. Dit fenomeen doet zich elke dag voor als het tij zich terugtrekt. Vervolg je weg naar de laatste bestemming, Poda Island, een lang zandstrand en het grootste eiland van de beroemde vier. Ontspan en zwem in dit kristalheldere water voordat je terugkeert naar de pier voor een transfer terug naar je hotel om de dag af te sluiten.

Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

5. Krabi: 4 eilanden dagtocht per speedboot inclusief lunchpakket

Je wordt tussen 8:00 en 8:30 uur opgehaald bij je hotel in Krabi Town, Klong Muang of Ao Nang. Geniet van een speedboottocht van 20 minuten naar Railay Beach, waar de boot om 9.30 uur stopt om enkele overgebleven passagiers op te halen. Ga vervolgens naar de Phranang-grot, de eerste stop. Bezoek de Phranang-grot, een zeer beroemde grot die bekend staat als het huis van een prinsesgeest die wordt gerespecteerd en aanbeden door de lokale bevolking. Ga verder naar Chicken Island waar een kenmerkende rotsformatie is die op een kip lijkt. Dit is een uitstekende snorkelplek met een onderwaterleven dat je zal verbazen. Nadat je hier hebt ontspannen, geniet je van je meegeleverde lunchbox. Reis naar Tup Island, een van de ongeziene hoogtepunten van Thailand, gelegen langs Koh Dam Khwan. Als het tij zich terugtrekt, zal het witte zand en kalkstenen strand verschijnen en de twee eilanden bij eb met elkaar verbinden. Bezoek daarna het eiland Poda. Ontspan op een wit zandstrand of zwem en snorkel in het kristalheldere water. Verken kleurrijke koralen en bewonder de verscheidenheid aan rifvissen. Na de lange, vreugdevolle dag reist u rond 15:00 uur terug naar de pier voordat u terugkeert naar uw hotel.

Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

6. Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden per Speedboot met Lunch

🌤Begin de dag met een vroege pick-up van de hotels in Ao Nang, Klong Muang en Tub Kaek tussen 05:50 - 06:30 uur. De ophaaltijd voor het strand van Railay is ongeveer. 07:00-07:10 uur 🌤Geniet van de ochtend op Koh Mor en Koh Tap, een groep eilanden met een witte fijne zandbank die de drie eilanden met elkaar verbindt. 🌤Bezoek Maya Bay, het decor voor de film 'The Beach', ga verder naar het iconische, prachtige paradijs met turquoise water. Ontspan en bewonder het opmerkelijke landschap uit de film 'The Beach'. 🌤Ga naar de Pileh-lagune en geniet van zwemmen in de parel van de Phi Phi-archipel, ook wel bekend als de smaragdgroene lagune. De ingesloten lagune wordt omsloten door grillige, torenhoge kalkstenen kliffen waardoor het water buitengewoon kalm en mooi is. 🌤Ga naar snorkelplekken om te zwemmen en snorkelen. Verken het kleurrijke tropische rif en het onderwaterleven met tropische vissen. Als het je geluksdag is, zie je Blacktip rifhaaien. 🌤Ga verder naar de Vikinggrot, die wordt gebruikt voor het oogsten van zwaluwvogelnesten. Deze grot is een van de attracties op Phi Phi Leh. Hoewel het niet is toegestaan om de grot binnen te gaan, stoppen alle boottochten dichtbij genoeg om foto's te maken. Bezoek vervolgens krabetende makaken in hun natuurlijke habitat bij Monkey Bay, ze zijn zichtbaar vanaf de boot. 🌤Ontdek het poederwitte zandstrand met kristalhelder water op Bamboo Island, de geweldige plek om te ontspannen op het strand. Geniet van een Thaise lunchbuffet met een verscheidenheid aan opties. 🌤Ga na de lunch naar Koh Kai om foto's te maken van de ongelooflijke rotsformatie van dit eiland in de vorm van een kip. 🌤De laatste bestemming is het eiland Poda, een lang zandstrand. Ontspan en zwem in dit kristalheldere water voordat je terugkeert naar de pier om terug naar je hotels te worden gebracht.

Krabi: Zeven eilanden snorkelcruise met diner

7. Krabi: Zeven eilanden snorkelcruise met diner

Ontdek het beste van de eilanden en stranden van Krabi op deze snorkelcruise. Bezoek zeven eilanden, waaronder Chicken Island, en Koh Mor. Zwem met bioluminescent plankton en geniet van een heerlijk dinerbuffet op het strand van Railay. Nadat je bij je hotel bent opgehaald, reis je naar de pier van Ao Nang en ga je aan boord van je boot. Kies tussen een traditionele Thaise longboat of een speedboat cruise. Je kunt heerlijk zwemmen. Snorkel om koralen en een school kleurrijke vissen te zien. En schoonheid onder de Andamanse Zee ga dan naar Ko Poda. Hier kun je ontspannen op de witte zandstranden of snorkelen met het overvloedige zeeleven. Vervolg je snorkelavontuur in Ko Ma Tang Ming voordat je naar Chicken Island gaat, zo genoemd dankzij de hen-achtige rotsformaties. Bezichtig daarna de eilandjes Ko Thap en Koh Mor, die met Chicken Island zijn verbonden door een zandbank. Ga naar Railay en bezoek Phra Nang Cave Beach. Bewonder de kalkstenen kliffen en het witte koraalzand van het strand en verken de grot waar een godinnenprinses zou wonen. Geniet van een heerlijk Thais BBQ-buffetdiner op Poda Island terwijl de zon ondergaat aan de horizon. Sluit de dag af door onder het maanlicht te zwemmen met het bioluminescente plankton. Aan het eind van de dag word je met de auto weer bij je hotel afgezet.

Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden Dagtour per Speedboot

8. Krabi: Phi Phi Vroege Vogel & 4 Eilanden Dagtour per Speedboot

Begin de dag met een vroege pick-up van de hotels in Ao Nang, Klong Muang en Tub Kaek tussen 05:50 - 06:30 uur. Pick-up tijd voor Railay beach is ongeveer 07:00-07:10 uur. Geniet van de ochtend op Koh Mor en Koh Tap, een eilandengroep met een witte bar van fijn zand die de drie eilanden met elkaar verbindt. Verken "Maya Bay" dat het decor was voor de film 'The Beach', ga verder naar het iconische een prachtig paradijs met turquoise water. Ontspan en bewonder het opmerkelijke landschap uit de film 'The Beach'. Ga verder naar Pi Leh Lagoon en zwem in Phileh Lagoon, het juweel van de Phi Phi archipel, ook wel bekend als de smaragdgroene lagune. De omsloten lagune wordt omsloten door grillige, torenhoge kalkstenen kliffen waardoor het water extreem kalm en mooi is. Ga naar snorkelplekken om te zwemmen en snorkelen, ontdek het kleurrijke tropische rif en het onderwaterleven met tropische vissen. Als het je geluksdag is, zie je Blacktip rifhaaien. Ga verder naar Viking Cave, waar je de vogelnesten kunt zien vanaf de boot, maar je mag de grot niet in. Alle boottochten stoppen dichtbij genoeg om foto's te maken. Bezoek vervolgens de krabetende makaakapen in hun natuurlijke habitat in Monkey Bay, ze zijn zichtbaar vanaf de boot. Ontdek het poederwitte zandstrand met kristalhelder water bij Bamboo Island, de geweldige plek om te ontspannen op het strand. Geniet van een Thais lunchbuffet met verschillende opties. Ga na de lunch naar Koh Kai om foto's te maken van de ongelooflijke rotsformatie van dit eiland in de vorm van een kip. De laatste bestemming is Poda Island, een lang zandstrand. Ontspan en zwem in dit kristalheldere water voordat je terugkeert naar de pier voor de transfer terug naar je hotels.

Krabi: Privé Luxe Longtail Boot Eilandhoppen Tour

9. Krabi: Privé Luxe Longtail Boot Eilandhoppen Tour

Verken de Krabi-eilanden met de iconische luxe privéboot met lange staart met een programma van een halve of hele dag routes: - Prachtige reis met 4 eilanden (Thale Waek, Chicken Island, Poda Island, Ma Tang Ming Island, Railay Beach) - Prachtige reis naar Hong Island (Hong Lagoon, Hong Island, Lao Lading Island, Pakbia Island) - Prachtige Hong Island met 4 Islands Trip (Hong Lagoon, Hong Island, Lao Lading Island, Thale Waek, Chicken Island, Poda Island) Tijd en rondes Halve dag: ochtend 08:00-12:00, middag 14:00-18:30 Volledige dag: 10:00-18:30 Gratis ophalen met Aonang-gebied

Ao Nang, Krabi: Rondvaart naar 4 eilanden met lunch

10. Ao Nang, Krabi: Rondvaart naar 4 eilanden met lunch

Het vertrek van de boot begint rond 09:00 uur Deze eilandgroepstour (per speedboot of longtailboot) brengt je naar het beste van de lokale eilanden van Krabi op een zeer toegankelijke, gemakkelijke manier voor iedereen om te ervaren: • de Sand Bar op Tup Island omgeven door ongelooflijk helder turkoois water • de pilaar bij Chicken Island die lijkt op een kippenkop • het pittoreske eiland Poda &; • het heiligdom in de Phra Nang-grot omgeven door fallische symbolen De tour begint bij uw accommodatie (of op het aangewezen ontmoetingspunt) en eindigt terug naar uw accommodatie. Breng gewoon je strandhanddoeken, zonnebril, extra kleding, zonnebrandcrème mee en je bent klaar om te gaan! Dit arrangement is inclusief hoteltransfers, Halal Mini Lunchbuffet + vegetarische optie, mineraalwater, frisdrank, snacks, snorkelspullen, reisverzekering en een Engelssprekende gids. Toegangsprijzen Nationaal Park zijn niet bij de prijs inbegrepen. Volwassene: 200 Thaise Baht Kind: 100 Thaise Baht (4-11 jaar) Deze toeslagen worden betaald op de dag van de tour. (Routebeschrijving is onderhevig aan wisselende weers- en getijdencondities)

79 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Ko Poda: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Ko Poda

Wil je alle activiteiten in Ko Poda bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ko Poda

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.071 beoordelingen

Onze gids en bootbemanning waren geweldig. De bemanning was ijverig in het helpen van iedereen aan en uit de boot, de chauffeur was zeer bekwaam en onze gids bood zich proactief aan om foto's van ons te maken, en ze was erg warm en communicatief. We kregen voor en na elke stop duidelijke instructies. Terwijl we nog steeds op het water moeten zijn en de mooie lucht na zonsopgang kunnen zien, zou ik willen dat de hele zaak een half uur eerder begon. Ik had graag de zonsopgang vanaf de boot willen zien en misschien 5 minuten stoppen om te genieten en foto's te maken. We hadden ontbijt en koffie op een prachtig wit zandeilandje. Ik bedoel, elke stop was adembenemend. Hoewel er een of twee stops waren, had ik graag nog eens 15-30 minuten willen blijven, maar daar zou ik geen van de andere stops voor inruilen, dus ik ben blij met het tempo, omdat ik blij ben met alle bestemmingen die we hebben gezien. Als klap op de vuurpijl was het een prachtige dag met blauwe lucht, de lunch was een heerlijk buffet en we ontmoetten leuke mensen tijdens de tour met ons.

Ik en mijn partner Niclas gingen samen op deze cruise bij zonsondergang en we hadden samen met de andere deelnemers een fantastische en leuke boottocht. We voelden ons heel goed verzorgd en zijn zo blij dat we deze tour hebben geboekt. Er was genoeg ruimte op de boot voor iedereen en het voelde echt alsof de bemanning investeerde in kwaliteit boven kwantiteit! Er werd goed eten, snacks en drankjes aangeboden. Zo blij met alles en raad ten zeerste aan om deze ervaring te boeken. Fantastisch!

Deze reis was geweldig. De beslissing om om 7 uur te gaan was geweldig, je arriveert eerder op de eilanden dan iedereen. Het is echt verfrissend. Super aardige gids, hij informeerde ons over alles, het personeel zorgde goed voor de hele groep. Sterk aanbevolen!

Ze waren erg punctueel. Ze kwamen ons ophalen bij het hotel en brachten ons terug. De gidsen waren erg vriendelijk en attent. Ze spraken goed Engels. en de duur op de plaatsen was perfect. Sterk aanbevolen excursie.

Ontspannen tour, lekker snorkelen, stand-up peddelen en lekker eten. We hebben veel tours geboekt en dit was duidelijk een van de beste. Eerlijk gezegd is dit de tweede keer dat we ze doen.