Belevingen in
Ko Tao

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Ko Tao: De beste dingen die je niet wil missen

Dagexcursie naar Koh Tao & Koh Nang Yuan met speedboot

1. Dagexcursie naar Koh Tao & Koh Nang Yuan met speedboot

Begin je reis met ophaalservice vanaf je hotel op het eiland Samui met een busje met airconditioning. Geniet van een licht ontbijt bij het incheckpunt voordat je per speedboot van de pier vertrekt. Je komt aan in Ao Muang, Mango Bay, Koh Tao om een uur te gaan zwemmen en snorkelen en ontspannen op het prachtige strand. Haal het beste uit je herinneringen aan deze prachtige eilanden terwijl je geniet van de lunch op Koh Tao zelf. Na de lunch vertrek je naar het schilderachtige eiland Nang Yuan. Ontspan op het strand, zwem en snorkel in het paradijs. Je maakt een wandeltocht naar de berg van het eiland voor één van de mooiste uitzichten op Koh Nang Yuan.

...
Ko Tao: probeer 1-daagse ervaring met duiken

2. Ko Tao: probeer 1-daagse ervaring met duiken

Probeer scuba diving op deze dagvullende activiteit, perfect voor diegene die weinig tijd hebben. Ontmoet je groep om 9.00 uur en maak je klaar voor de duikuitrusting. Je instructeur neemt een veiligheidsbriefing door en je maakt een korte quiz om ervoor te zorgen dat je alles hebt begrepen. Om 11:00 uur ga je naar de pier en stap je in een op maat gemaakte duikboot met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een leuke en ontspannen dag. Je instructeur zal de set opstellen terwijl je ontspant op het zonnedek. Wanneer je de kalme baai bereikt, begin dan in ondiep water om je zelfvertrouwen op te bouwen en enkele basisduikvaardigheden te leren. Volg daarna je instructeur tot een maximale diepte van 12 meter, terwijl je de ontzagwekkende bezienswaardigheden van je eerste duikervaring onder water bewondert. Ontspan daarna op de boot of geniet van de mogelijkheid om weer in te duiken voor een tweede duik. Aan het einde van je duikervaring keer je rond 16.00 uur terug naar het duikcentrum.

...
Ko Tao: 4-daagse cursus open water duiken

3. Ko Tao: 4-daagse cursus open water duiken

Begin je ervaring met een middagoriëntatie om 17.00 uur. De volgende dag begint om 9.00 uur met een klassikale sessie, om de basisprincipes van het duiken te leren. Om 12.00 uur ga je naar het zwembad, waar je ervaren instructeur je de vaardigheden leert die je nodig hebt om te duiken. Leer uw masker schoon te maken, uw ademautomaat op te halen en wat u moet doen in het onwaarschijnlijke geval van een noodgeval.   De volgende dag begint om 9.30 uur met een nieuwe sessie in de klas. Leer hoe duiken het menselijk lichaam beïnvloedt, wat basisnavigatie en andere veiligheidsvaardigheden. Ga 's middags op de boot om je eerste 2 buitenwaterduiken te maken. Duik tot een maximale diepte van 12 meter en kijk uit voor pijlstaartroggen, kogelvissen, murenen en een verbazingwekkende reeks levendige rifvissen.   Je laatste dag begint vroeg om 06:00 uur, met 2 duiken op meer geavanceerde locaties op Ko Tao. Zie grotere wezens die de wateren van het eiland bewonen, zoals barracuda's, koninginnenvissen en zelfs walvishaaien als je veel geluk hebt. Daarna mag je jezelf een open water duiker noemen en gecertificeerd worden tot 18 meter overal ter wereld. Vier het terug in het duikcentrum met een gratis biertje en een t-shirt.

...

Sitemap Ko Tao

Wil je alle activiteiten in Ko Tao ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.