Datums kiezen

Ko Tao
Rondvaarten & boottochten

Rondvaarten & boottochten

Ko Tao Rondvaarten & boottochten: onze aanbevelingen

Koh Tao: Eilanden Snorkelen Hoogtepunten Dagtour & lunch

1. Koh Tao: Eilanden Snorkelen Hoogtepunten Dagtour & lunch

Begin de reis met een ophaalservice vanuit je hotellobby en rijd naar Mae Haad Pier waar je de bemanning van Sangthong Tours zult ontmoeten. Na een snelle gezondheidscheck stapt u aan boord van de aangepaste viskotter en tuft u naar de eerste snorkelplek op Koh Nangyuan voor de noordwestkust van Koh Tao. Loop over het iconische strand dat de groep van drie eilanden van Koh Nangyuan met elkaar verbindt en klim naar het uitkijkpunt op de top van de hoogste van de drie eilanden. Er zijn een paar aparte zwemgedeeltes met tropische vissen, waaronder Japanese Garden als de beste snorkelplek en andere waar je gewoon kunt chillen en relaxen. Ga naar Mango Bay terwijl je aan boord geniet van een lunch in Thaise stijl. De baai is vernoemd naar de vele mangobomen die ooit in overvloed op dit deel van Koh Tao groeiden. De magnifieke Mango Bay schittert met turkoois groen en prachtige wateren vol zeeleven. Vanwege het ondiepe water voor het strand en de zanderige zeebodem die het water een prachtige turkooisgroene tint geeft, is Mango Bay een bestemming bij uitstek voor snorkelactiviteiten. Ga verder naar Hin Wong Bay, gelegen aan de oostkust van Koh Tao, omringd door grote rotsblokken. Er zijn verschillende onderwatertoppen bedekt met vruchtbaar koraal, anemonen en vele soorten vissen die hier te zien zijn. Het water is hier ongelooflijk helder en misschien heb je het geluk om grote scholen sardines te zien die worden achtervolgd door hongerige trevally in water van minder dan een meter diep. De volgende stop is bij Aow Luek, genoemd naar zijn diepe, concave vorm en de diepte van het water, waardoor het zelfs bij zeer eb goed is om te snorkelen. Verwacht een prachtig landschap met een wit zandstrand en water in verschillende tinten blauw, en Shark Island op de achtergrond. Voordat je terugkeert naar de pier, stop je bij Shark Bay, waar je kunt zwemmen naast de vele zwartpuntrifhaaien of de zeeschildpadden die er elke dag komen.

Ko Tao: snorkeldagtrip naar Koh Nang Yuan met maaltijden

2. Ko Tao: snorkeldagtrip naar Koh Nang Yuan met maaltijden

Verken Koh Nang Yuan, een groep van 3 kleine eilandjes voor de noordwestkust van Ko Tao, tijdens een dagtocht met hoteltransfers. Krijg toegang tot paddleboards, kajak- en snorkeluitrusting om van uw tijd op het water te genieten. Geniet aan boord van een lunchbuffet en seizoensfruit met thee en koffie, een barbecueset en een Mojito (alcoholvrij) mocktail-diner met onbeperkt frisdrank. Je wordt opgehaald bij je hotel in Ko Tao en naar de pier gereden om aan je avontuur te beginnen. Geniet van de zon op het kleine strand dat dit met palmen omzoomde eiland verbindt met het naburige Koh Nang Yuan. Ga vervolgens naar de duiklocatie Japanese Gardens in een beschutte baai aan de oostkant van Koh Nang Yuan. Ontdek een rijke verscheidenheid aan koraal en onderwaterfauna langs de granieten rotsen. Na een uur springt u terug aan boord om te ontspannen op het zonnedek terwijl de bemanning een vers bereide lunch serveert. Geniet van de maaltijd terwijl u geniet van het uitzicht op het eiland Nang Yuan en Mango Bay. Vervolgens word je omringd door weelderige groene heuvels en rotsblokken aan het ongerepte Ao Muong-strand, een vakantieoord op een ansichtkaart in Mango Bay met meer snorkelmogelijkheden. Ga verder naar de oostkust van Ko Tao om de grote baai van Hin Wong te bereiken. Ontspan op Ao Hin Wong Beach of ga snorkelen. Als je geluk hebt, zie je op een diepte van 1 meter scholen sardientjes achtervolgd worden door hongerige trevallyvissen. Ga vervolgens naar het strand van Aow Leuk, waar u op slechts een paar stappen in het water een grote diversiteit aan vissen van verschillende groottes en soms kleine onschadelijke haaien kunt observeren. In het midden van de baai ligt een zandbodem, dus zweef rond zonder bang te zijn dat je rotsen raakt. Ga richting Shark Bay om haaien vredig boven de zeebodem te zien zwemmen. Ga 1,20 tot 3 meter diep in het water en zie zeeschildpadden en zwartpuntrifhaaien, waarvan sommige meer dan 1,80 meter lang zijn, kriskras door de baai. Terwijl de dag ten einde loopt, kunt u op de terugweg naar de Mae Haad-pier uw smaakpapillen trakteren op een barbecueset en een mojito-mocktaildiner (niet-alcoholisch) met de zonsondergang.

Koh Samui: snorkeltour Koh Tao en Nangyuan met lunch

3. Koh Samui: snorkeltour Koh Tao en Nangyuan met lunch

Het vriendelijke team van Insea Speedboat haalt je direct op bij de hotellobby op Koh Samui en brengt je naar de privépier bij Bang Rak. Krijg nuttige informatie van je gids en geniet van een licht ontbijt voordat je per speedboot naar Koh Nangyuan gaat. Als je aankomt op Koh Nangyuan, raden we je aan om meteen naar de top van het spectaculaire uitkijkpunt te wandelen om de drukte te vermijden. Het duurt ongeveer 15 minuten om de top te bereiken. Naast het uitkijkpunt kun je tijd doorbrengen op het strand, waar veel ligbedden en parasols te huur zijn. Er zijn een paar aparte zwemgedeeltes op Koh Nangyuan - de Japanese Reef Garden is zeker een van de meest indrukwekkende snorkelplekken. Het water is in het begin erg ondiep met fijn zand. Daarna zal het een beetje stenig zijn omdat de ondergrond vol zit met koralen, daarom is de aquarel zo mooi. Ga verder per speedboot naar Koh Tao, op slechts een halve kilometer van Nangyuan. Stop bij een verborgen baai in het oosten van Koh Tao en geniet van een heerlijke lunch in Thaise stijl in het prachtige restaurant aan de oceaan. Dan is het tijd om per kajak langs de dramatische kustlijn met steile kliffen te peddelen. Voor de meer ontspannen, koel af in het water en kijk van bovenaf in de verbazingwekkende onderwaterwereld. Maak meer snorkelstops bij Mango Bay, Lighthouse Bay, Hin Wang Bay of Aow Leuk, en een laatste bij een afgelegen strand op Koh Phangan. Vergeet niet om de herinneringen van je leven vast te leggen door een van onze digitale onderwatercamera's te huren. Routebeschrijving: • 07:30 - 08:20: hotelovername op Koh Samui • 08:20 - 08:50: ontmoet de bootbemanning op de Insea Speedboat-pier • 08:50 - 09:00: Geniet van een licht ontbijt • 09:00 - 10:30: Cruise per speedboot naar Koh Nangyuan • 10:30 - 12:00 uur: zonnebaden, snorkelen en klimmen naar het uitkijkpunt van het eiland Nangyuan • 12:00 - 13:00 uur: geniet van een heerlijke lunchbuffet in Thaise stijl in een restaurant op Koh Tao • 13:00 - 13:45: Kayak aan de idyllische oostkust (oktober-maart) • 13:45 - 14:30: snorkelen bij Buddha Point • 14:30 - 15:30: zwemmen op een afgelegen strand op Koh Phangan • 15:30 - 16:00: ga terug naar Koh Samui • 16:00 - 16:30: Transfer terug naar uw hotel

Vanaf Samui: dagtrip per speedboot naar Ko Tao en Koh Nang Yuan

4. Vanaf Samui: dagtrip per speedboot naar Ko Tao en Koh Nang Yuan

Begin je reis met ophaalservice in je hotel op het eiland Samui met een busje met airconditioning. Geniet van een licht ontbijt bij het incheckpunt voordat je per speedboot van de pier vertrekt. Je komt aan in Ao Muang, Mango Bay, Koh Tao om een uur te gaan zwemmen en snorkelen en ontspannen op het prachtige strand. Haal het beste uit je herinneringen aan deze prachtige eilanden terwijl je geniet van de lunch op Koh Tao zelf. Na de lunch vertrek je naar het schilderachtige eiland Nang Yuan. Ontspan op het strand, zwem en snorkel in het paradijs. Je maakt een wandeltocht naar de berg van het eiland voor één van de mooiste uitzichten op Koh Nang Yuan.

Ko Tao: Probeer Scuba Diving 1-daagse ervaring

5. Ko Tao: Probeer Scuba Diving 1-daagse ervaring

Probeer eens te duiken tijdens deze activiteit van een hele dag, perfect voor mensen die weinig tijd hebben. Ontmoet uw groep om 10.00 uur en maak u klaar voor de duikuitrusting. Je instructeur zal een veiligheidsbriefing doornemen en je zult een korte quiz voltooien om er zeker van te zijn dat je alles hebt begrepen. Om 12.00 uur vertrek je vanaf het strand en ga je aan boord van een op maat gemaakte duikboot met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een plezierige en ontspannen dag. Je instructeur zal de uitrusting opstellen terwijl je ontspant op het zonnedek. Wanneer je de kalme baai bereikt, begin je in ondiep water om je zelfvertrouwen op te bouwen en enkele basisduikvaardigheden te leren. Volg vervolgens je instructeur tot een maximale diepte van 12 meter, terwijl je geniet van de ontzagwekkende bezienswaardigheden van je eerste onderwaterduikervaring. Ontspan daarna op de boot of geniet van de mogelijkheid om er weer in te springen voor een tweede duik. Aan het einde van je duikervaring keer je rond 17.00 uur terug naar het duikcentrum.

Koh Tao: Koh Nangyuan en de verborgen baaienreis met de zuurstof

6. Koh Tao: Koh Nangyuan en de verborgen baaienreis met de zuurstof

Duik in de serene schoonheid van Koh Tao en Koh Nangyuan met onze eersteklas snorkeltour aan boord van de Oxygen. Ontdek 'Turtle Island' en zijn onderwaterpracht, bekend om zijn levendige koraalriffen en een rijk scala aan zeeleven. Onze tour is een toegangspoort tot enkele van 's werelds beste snorkelplekken, op maat gemaakt voor zowel de nieuwsgierige beginner als de doorgewinterde snorkelaar. Je avontuur begint met een handige ophaalservice vanaf je Koh Tao-accommodatie, die naar de beroemde Mae Haad-pier leidt. Hier wacht de zuurstof om je mee te nemen naar het adembenemende eiland Nang Yuan. Als middelpunt van onze tour biedt Nang Yuan een unieke zandbrug die drie eilanden met elkaar verbindt en een uitkijkpunt op een heuveltop met panoramische vergezichten. De beroemde snorkelplek "Japanese Garden" is een caleidoscoop van aquatische kleuren die u niet mag missen. Na een verfrissende lunchbox aan boord, begeleiden we je naar Mango Bay (Ao Muang) om je te vergapen aan prachtige koralen en diverse vissen. Onze reis gaat verder naar Ao Hin Wong, een schouwspel van Yellow-Strip scad, en Ao Leuk, geroemd om zijn majestueuze koralen. Het crescendo van de dag vindt plaats in Shark Bay, waar groene schildpadden glijden en, met de gunst van het geluk, zwartpuntrifhaaien verschijnen. Ter afsluiting van deze waterreis keren we terug naar de Mae Haad-pier en zorgen ervoor dat u comfortabel wordt teruggebracht naar uw accommodatie. Onze snorkeltour is niet zomaar een activiteit; het is een verkenning van natuurlijke wonderen, een dag vol oceanische educatie en een herinnering om te koesteren. Ga met ons mee voor een ongeëvenaarde ervaring waarbij de wonderen van de zeeën van Koh Tao een levendig onderdeel worden van je reisverhaal.

Ko Tao: Open Water Scuba Diving 4-daagse cursus

7. Ko Tao: Open Water Scuba Diving 4-daagse cursus

Begin je ervaring met een middagoriëntatie om 16:00 uur. De volgende dag begint om 10:00 uur met een klassikale sessie om de basisprincipes van het duiken te leren. Om 12:00 uur ga je naar het zwembad, waar je ervaren instructeur je de vaardigheden leert die je nodig hebt om te duiken. Leer hoe u uw masker afruimt, uw ademautomaat ophaalt en wat u moet doen in het onwaarschijnlijke geval van een noodgeval. De volgende dag begint om 9.30 uur met weer een sessie in de klas. Leer hoe duiken het menselijk lichaam beïnvloedt, wat basisnavigatie en andere veiligheidsvaardigheden. Ga 's middags op de boot om je eerste 2 buitenwaterduiken te maken. Duik tot een maximale diepte van 12 meter en kijk uit voor pijlstaartroggen, kogelvissen, murenen en een verbazingwekkende reeks levendige rifvissen. Je laatste dag begint vroeg om 07:45 uur, met 2 duiken op meer geavanceerde locaties op Ko Tao. Zie grotere wezens die de wateren van het eiland bewonen, zoals barracuda's, koninginnenvissen en zelfs walvishaaien als je veel geluk hebt. Daarna mag je jezelf een open water duiker noemen en overal ter wereld gecertificeerd worden tot 18 meter diep.

Van Koh Pha Ngan: dagtocht Koh Tao en Nang Yuan met lunch

8. Van Koh Pha Ngan: dagtocht Koh Tao en Nang Yuan met lunch

Koh Tao heeft een prachtig onderwaterparadijs, en met deze dagtour vanuit Koh Pha Ngan kun je daarvan genieten zonder dat je op Koh Tao hoeft te overnachten. Zwem en ontspan op Koh Nang Yuan op de unieke witte zandstranden en geniet van een lunchbuffet op dit pittoreske eiland. Als je je fit voelt voor een wandeling, loop dan naar het uitkijkpunt bij Nang Yuan met uitzicht op de ongewone eilandformatie. +-07:45 uur - Hotel ophalen in Koh Pha Ngan met een gedeelde minibus 08:30 uur - Inchecken voor de speedboot met wat snacks en koffie/thee 09:30 uur - Vertrek vanuit Koh Pha Ngan 10:30 uur - Aankomst Koh Nang Yuan + vrije tijd om te verkennen en te ontspannen 11:45 uur - Heerlijke lunchbuffet op Koh Nang Yuan 13:30 uur - Eén snorkelstop op Koh Tao 14:45 uur - Vertrek vanuit Koh Tao 15:45 uur - Aankomst op Koh Pha Ngan + hotelaflevering per gedeelde minibus daarna

Ko Tao: snorkeltocht naar verborgen baaien en het eiland Nang Yuan

9. Ko Tao: snorkeltocht naar verborgen baaien en het eiland Nang Yuan

Vaar rond de fascinerende koraalriffen van Koh Tao aan boord van de eersteklas snorkelboot van het eiland, compleet met voorzieningen zoals een waterglijbaan aan boord, een klimmuur en drijvende ligbedden. Onder begeleiding van onze ervaren meertalige gidsen wordt u getrakteerd op de onderwaterpracht van het eiland en de betoverende schoonheid van zowel het zee- als het landlandschap. Nang Yuan Island, een hoogtepunt, biedt zowel een unieke zandbrug die drie eilanden met elkaar verbindt als de beroemde snorkelplek "Japanese Garden". Je avontuur begint met een comfortabele pick-up van je Ko Tao-accommodatie, die je naar de Mae Haad-pier brengt. De dag belooft een reeks snorkelexcursies: van de levendige koralen en vissen bij "Ao Muang" en de dichte scholen Yellow-Strip scad-vissen bij "Ao Hin Wong" tot de grandeur van de koralen van "Ao Leuk". De bekroning van de ervaring is misschien wel 'Shark Bay', waar u, als u geluk heeft, sierlijke groene schildpadden en mogelijk de ongrijpbare zwartpuntrifhaai kunt spotten. Terwijl de zon begint te dalen, stippelt uw boot zijn koers terug naar de Mae Haad-pier, zodat u om 17:00 uur veilig terugkeert naar uw accommodatie. Duik in deze onvergetelijke dag vol ontdekkingen op zee en eilandwonderen.

Privécharterboot rond Koh Tao en Koh Nangyuan

10. Privécharterboot rond Koh Tao en Koh Nangyuan

Ervaar ongeëvenaarde luxe tijdens een privéjachtcharter op het prachtige Koh Tao. Op maat gemaakt voor gezinnen, stelletjes en vrienden die op zoek zijn naar een uitzonderlijke ontsnapping aan het gewone. Onze privéjachtreizen zijn tot in de perfectie gemaakt en bieden op maat gemaakte ervaringen. Duik in het snorkelen, verken eilanden, duik, vis, strandjutten en geniet van gastronomische picknicklunches in het paradijs. Laat de drukte achter u terwijl onze bekwame bemanning voor alle details zorgt en ontspanning en plezier garandeert. Met meer dan 17 jaar ervaring garanderen onze onberispelijke veiligheidsresultaten gemoedsrust. Boek vandaag nog uw privéjachtreis voor een mix van weelde, avontuur en rust die alleen Koh Tao kan bieden. Uw droomontsnapping is slechts een klik verwijderd.

9 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Andere aanbevelingen

Voor ieder wat wils

Ko Tao

Ko Tao

Veelgestelde vragen over Rondvaarten & boottochten in Ko Tao

Welke andere activiteiten dan Rondvaarten & boottochten zijn de moeite waard in Ko Tao?

Welke Rondvaarten & boottochten in Ko Tao nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Andere activiteiten in Ko Tao

Wil je alle activiteiten in Ko Tao bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Ko Tao

Gemiddelde beoordeling

5.0 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Onze bemanning en schipper waren geweldig.. De route was geweldig. We gingen eerst naar het kleinere eiland, daarna naar een ander voor de lunch en vervolgens naar het laatste eiland. Elk eiland was ongeveer 5 minuten tussen elkaar en duurde 1,5 uur om er te komen. Op elk eiland konden we snorkelen.

De reis voldeed echt aan mijn verwachtingen. De snorkelplekken waren absoluut prachtig, het eten was heerlijk en onze gids was een van de beste die ik heb gehad - goed humeur en veel ervaring in wat ze doen. Sterk aanbevelen!

Zeer goede gids, die zelfs uitlegt hoe je snorkeluitrusting op de juiste manier gebruikt en om iedereen geeft. De plekken zijn geweldig. Haaien en schildpadden gezien.

Alles was heel goed geregeld, heel vriendelijk en genoeg tijd om alles te doen en te zien! het was geweldig

Nehmt die Tablette, die er euch anbietet unbedingt an!!! Der Trip oorlog super