Kōdai-ji

Kōdai-ji: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kyoto: historische Higashiyama-wandeltocht

1. Kyoto: historische Higashiyama-wandeltocht

De wijk Higashiyama staat vol met Kyoto-locaties die je gezien moet hebben. Higashiyama betekent East Mountain, en deze tour vindt plaats aan de voet van de bergketen die de oostelijke grens van centraal Kyoto vormt. Begin je tour bij de Fushimi Inari Taisha, een Shinto-heiligdom in het zuidelijke deel van het Higashiyama-gebergte. Ga door de mystieke vermiljoen torii-poorten die de berghelling opkronkelen. Voorbij de poorten vind je de Fushimi Inari Taisha, die gaat over de geschiedenis en cultuur van Shinto. Maak een korte treinrit van Fushimi Inari naar Gion en luister naar de verhalen die je gids te vertellen heeft over deze kleurrijke, veelbesproken speeltuin van de geisha en daarbuiten. Gion is een speciale plaats omdat het nog steeds een actief onderdeel is van de moderne cultuur. Deze wijk staat ook bekend om zijn avondentertainment. Slenter door de straten van Higashiyama en geniet van de rustige sfeer. Bezoek de Kodaiji-tempel (inclusief toegang) en dompel jezelf onder in de sereniteit van de tuinen en bamboebos. Het tempelcomplex dateert uit het begin van de 17e eeuw. Neem wat snacks of souvenirs mee in de straten langs Sannenzaka en loop naar de Kiyomizu-tempel. Eenmaal aangekomen kunt u genieten van een spectaculair uitzicht over Kyoto. De tempel staat bekend om zijn heldere, zuivere water dat vanuit de bergen naar de Otowa-waterval stroomt. Maak van de gelegenheid gebruik om zelf wat van het zuivere water te proeven. Er wordt gezegd dat de 3 verdeelde stromen gezondheid, rijkdom of geluk brengen. Kies verstandig, want voor hebzuchtige mensen zal geen van de wensen uitkomen. De tour eindigt nadat we samen Kiyomizudera hebben bezocht (inclusief toegang), waarna je vrij bent om meer tijd door te brengen en het gebied in je eigen tempo te ontdekken.

Kyoto: Private Rickshaw Tour of Gion and Higashiyama Area

2. Kyoto: Private Rickshaw Tour of Gion and Higashiyama Area

Verken de traditionele wijk Higashiyama vanuit het comfort van een riksja met een deskundige gids. Bewonder de goed bewaarde houten herenhuizen, bekijk enkele van de beroemdste tempels van Kyoto en loop door het levendige geishadistrict in het gebied Gion. Kom meer te weten over de Japanse cultuur, erfgoed en gewoonten tijdens deze aanpasbare privétour. Ontmoet je gids op de geplaveide straten bij de Kodaiji-tempel in Higashiyama, een nationaal aangewezen historisch gebied. Reis terug in de tijd terwijl je gids je door de historische buurt trekt, vol met traditionele gebouwen en winkels. Stop om foto's te maken op de mooiste plekken op elke locatie. Kies uit 4 verschillende tourduren die bij je schema passen, van de inleidende tour van 45 minuten tot de uitgebreide tour van 3 uur en 10 minuten. Met de langere tours ga je door de rijkdom aan bezienswaardigheden in Higashiyama en het noordelijke deel van Gion. Passeer treurwilgen langs een schilderachtige rivier, verken oude tempels en reis door de straten van deze geweldige buurt.

Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

3. Kyoto: privéwandeling [aanpasbaar]

Verken de historische stad Kyoto en zijn tempels en heiligdommen. Met deze privétour kun je je eigen reisroute kiezen, zoals dit voorbeeld. Volg je gids naar de Kinkakuji-tempel, het Gouden Paviljoen of het Arashiyama-bamboebos. Ga daarna naar de Fushimi Inari-schrijn, een beroemde plek vanwege de duizenden Torii-poorten. Maak een foto van de god van de landbouw in Fushimi Inari Shine. Stop voor de lunch voordat je de Kiyomizu-tempel bezoekt en ervaar de sfeer van de beroemdste wijk van Kyoto terwijl je door Ninenzaka en Sannenzaka dwaalt. Bezoek daarna, als je tijd hebt, de wijk Gion, het beroemde geisha-gebied. De tour eindigt bij je hotel of een locatie naar keuze.

Kyoto: privéwandeltocht met een local

4. Kyoto: privéwandeltocht met een local

Verander je manier van reizen en laat je trip niet alleen om de bestemmingen draaien maar ook om de mensen die je ontmoet. Laat je welkom heten in Kyoto door een lokale gids die graag deelt wat voor een leuke en bijzondere dingen je kan zien en doen. Zo heb je een onvergetelijke reis! Je ontmoet je gids bij je hotel of accommodatie, zodat je tijdens de wandeling de buurt leert kennen. Ontdek de beste eettentjes en supermarkten en de makkelijkste manier om je door de stad te verplaatsen. Als je wilt, kun je uiteraard ook op een centrale plek in de stad afspreken om een bepaalde wijk te zien die je aanspreekt. Ervaar wat voor geweldige dingen je in Kyoto kunt doen tijdens deze rondleiding die op jouw interesses is aangepast. Na de stadswandeling kun jij zelfverzekerd door de stad navigeren en heb je alle informatie die nodig is om een geweldige tijd te hebben.

  • Rondleidingen
  • Privétours
4 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Kōdai-ji

Wil je alle activiteiten in Kōdai-ji ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.