Koepel van de Rijksdag

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Plannen veranderd? Geen probleem. Annuleer minstens 24 uur voordat je activiteit begint en krijg al je geld terug.

Wat anderen zeggen over Koepel van de Rijksdag

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 9.422 beoordelingen

Een verrassend interessante excursie op een indrukwekkende locatie.

We hadden een prive tour met Björn. Hij wist ontzettend veel te vertellen. Veel historische feiten, illustrerende achtergrondverhalen. Het weer werkte uitstekend mee. Bij de toegang Reichstag bleken we 1 ID te weinig bij ons te hebben. Dit werd door Björn handig opgelost. We mochten gewoon naar binnen. Een bezoek aan dit indrukwekkende gebouw is echt anders met de rondleiding. Omdat je veel informatie van tevoren hebt gekregen is het een mooie belevenis.

Deze aangename rondleiding van de Reichstag is zeker aan te bevelen.

We hadden een zeer goede en betrokken gids. Door zijn eigen ervaringen werd het verhaal realistisch en zelfs emotioneel. We voelden wat geleefd heeft in Berlijn en wat er de dag van vandaag nog kan veranderen. Hij kende ook zeer goed de geschiedenis zodat we ook beter begrepen wat er allemaal is gebeurd is in Berlijn. Dit was een verrijking op alle gebied, bedankt aan onze gids!

Gemotiveerde tour begeleider die veel van Berlijn weet

Erg leuke activiteit. Het rondje wat je loopt is goed met gepaste uitleg. De begeleider heeft veel kennis van zaken. Handig ook hoe hij je door de toegang bij de Reichstag leidt. De afsluiting met iets drinken omdat het koud was erg welkom.

Duidelijk, leerzaam en indrukwekkend met een vleugje humor.

Onze gids was perfect. Nam rustig de tijd voor je vragen en heeft over alles een duidelijke uitleg gegeven. Hele prettige ervaring gehad.

Leuke, interessante en informatieve tour; prima gids.

Interessante tour, veel informatie, leuke weetjes, zeer de moeite waard. Prima gids, goed verstaanbaar in het Engels. Een aanrader.