Koepel van de Sint-Pietersbasiliek

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Koepel van de Sint-Pietersbasiliek

Wil je alle activiteiten in Koepel van de Sint-Pietersbasiliek ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Koepel van de Sint-Pietersbasiliek

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 913 beoordelingen

Vroeg opstaan, máár de moeite! Onze gids, Maria-Rosaria, was erg kundig en correct, een aimabele dame die ons vlot begeleidde en ook navroeg of we nadien nog andere tours hadden, zodat we tijdig konden aansluiten. Het eerste gedeelte (naar het dak net onder de koepel) is gelukkig per lift, want het tweede gedeelte (naar uiterste dak bovenaan) is nog een flinke klim. Niet voor iedereen weggelegd (en ook niet verplicht), wegens smalle trappen en op een gegeven moment zelfs erg smal en bochtig, maar wel erg de moeite waard als je eenmaal boven bent.

Skip the line ging niet helemaal lekker door een invasie van franse leerlingen waarop de security check van het Vaticaan niet berekend was. De excursie naar de koepel en door de crypten was geweldig, prettig om dit onder leiding van een gids te doen. Het bezoek aan de basiliek met de gids was erg interessant, na de excursie konden we gelukkig op eigen gelegenheid alles nog eens rustig bekijken. Indrukwekkend.

Makkelijke en vlotte bestelling en betaling van de tickets Heel duidelijke rondleiding en uitleg van een gids die perfect engels kon

Great guide, interesting tour. We went early in the morning. This is the best time to visit the Basilica

Selenia was een fantastische gids! Bedankt voor je enthousiasme en fijne uitleg!