Koepel van de Sint-Pietersbasiliek

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Koepel van de Sint-Pietersbasiliek

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 859 beoordelingen

Méér dan waard deze activiteit! Top gids en prachtige tour. Aanrader!

Ons advies is de activiteit: Sint-Pietersbasiliek met bezoek aan koepel te boeken in de ochtend bij warm weer. De moeite (lees: 360 treden) zijn het prachtig uitzicht meer dan waard. Ruim 20 minuten lang kijk je uit over al het adembenemend moois wat de eeuwige stad je te bieden heeft. Goed zicht heb je over de tuin van het Vaticaan, de gigantische musea rondom de Sint-Pietersbasiliek en Rome zelf natuurlijk. Moet je nu ook écht die crypte in? Volmondig zeg ik ja! Al helemaal wanneer je geïnteresseerd bent in geschiedenis. Mooie ruimte met authentieke details van vóór de tijd van Sint-Pietersbasiliek. Kortom je tijd wel besteed! En nog een tip: verras je partner met iets leuks of romantisch wanneer je bovenop de koepel staat :)

Skip the line ging niet helemaal lekker door een invasie van franse leerlingen waarop de security check van het Vaticaan niet berekend was. De excursie naar de koepel en door de crypten was geweldig, prettig om dit onder leiding van een gids te doen. Het bezoek aan de basiliek met de gids was erg interessant, na de excursie konden we gelukkig op eigen gelegenheid alles nog eens rustig bekijken. Indrukwekkend.

Bijzonder mooi bezoek met een een gids die veel kan vertellen.

Erg mooie en grote basiliek. Zowel van binnen als van buiten veel moois te zien. De tocht in de koepel omhoog is bijzonder. Ook de uitzichten vanaf de koepel en het bezoek aan de crypte zijn mooi. Goede gids, kan veel vertellen over gebouw, de kunst (beelden, fresco's, etc.) en de historie. Een aanrader.

Onze gids heette Maria en ze deed de tour super leuk. Erg enthousiast en ze had zo veel te vertellen. We hebben enorm veel gezien en gehoord. We hadden de tour om 8.15 en het geluk dat het toen nog niet druk was. Echt een aanrader!

Uitgebreide rondleiding met de waardevolle info van gids

Prima rondleiding van zeer enthousiaste gids met veel historische details. Enige kennis van het katholieke geloof is wel een pre!