De populairste activiteiten van Koh Kood

Koh Kood of Koh Rang: dagtrip snorkelen met lunchbuffet

1. Koh Kood of Koh Rang: dagtrip snorkelen met lunchbuffet

Ontdek de fascinerende onderwaterwereld rond Koh Kood of Koh Rang National Park tijdens deze snorkeltocht van een hele dag. Na een comfortabele ophaalservice van het hotel vanuit alle delen van Koh Kood, wordt u naar de Bang Bao-baai gereden, waar u uw snorkeluitrusting, masker en vinnen ontvangt. Spring aan boord van de boot, trek je reddingsvest aan en maak je klaar voor een zeeavontuur. Vertrek om 9.00 uur en bezoek de prachtige koraalplekken rond Koh Kood of Koh Rang National Park. Waar te bezoeken hangt af van de weersomstandigheden en zeegetijden op die specifieke dag. De uitzichten zijn adembenemend en bieden uitstekende snorkelplekken. Geniet van in totaal 3 verschillende snorkelstops. Voel je op je gemak in aanwezigheid van je deskundige gids, of verken zelf de riffen als je een ervaren snorkelaar bent. Hierna kunt u genieten van een smakelijk lunchbuffet met heerlijke niet-pittige gerechten en 's middags verfrissen met vers fruit. Uw boot keert terug tussen 15.30 en 16.00 uur, waarna u wordt teruggebracht naar uw hotel om de rest van uw avond te genieten.

Koh Kood: ontdek duiken voor beginners met 2 duiken

2. Koh Kood: ontdek duiken voor beginners met 2 duiken

Geniet van een 1-daags duikprogramma voor beginners zonder certificering. Verken de fascinerende onderwaterwereld rond Koh Kood of Koh Rang National Park tijdens deze dagvullende ervaring. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, reis je naar de Bang Bao-baai, waar je aan boord van de boot springt en je klaarmaakt voor je zeeavontuur. De boot vertrekt om 9.00 uur. Ontvang een inleiding tot duiken en veiligheidsrichtlijnen, gevolgd door een paar oefeningen in ondiep water. Vervolgens wordt u meegenomen op 2 duiken om het koraalrif te ontdekken. Bezoek op sommige dagen de prachtige koraalplekken rond Koh Kood en ga op andere dagen naar Koh Rang National Park, afhankelijk van het weer en de zeecondities. Beide gebieden zijn adembenemend en bieden uitstekende snorkelplekken. Geniet van een smakelijk lunchbuffet met heerlijke niet-pittige gerechten en verfris uw smaakpapillen in de middag met vers fruit. Je boot keert terug tussen 16.00 en 17.00 uur, waarna je wordt teruggebracht naar je hotel om de rest van je avond te genieten.

Koh Kood: 3-daagse PADI Open Water SCUBA-duikcursus

3. Koh Kood: 3-daagse PADI Open Water SCUBA-duikcursus

Begin uw training vanuit het comfort van uw huis, aangezien u vooraf een downloadbare handleiding ontvangt, waarmee u de duiktheorie kunt bestuderen met video's en enkele quizzen. Laat op je eerste dag een theorie-examen doen, gevolgd door je eerste duikopleiding in een zwembad of op het strand. Stap de tweede en derde dag op een boot en maak twee duiken per dag. Er zal training zijn en veel tijd om te genieten van de duiken en de onderwaterwereld. Zodra de training is voltooid, ben je een gebrevetteerde PADI-duiker en kun je deelnemen aan duiktrips over de hele wereld.

Van Koh Kood: gecertificeerde duiktrip

4. Van Koh Kood: gecertificeerde duiktrip

Doe mee aan een mooie duiktrip van een hele dag met een divemaster die je de schoonheid van de Golf van Thailand laat zien. Nadat je bent opgehaald bij het hotel, ga je naar de pier om je avontuur te beginnen. Ervaar 2 verschillende duikplekken en verken de prachtige koraalriffen in het heldere water. Geniet tussen de duiken door van een lunchbuffet op de boot om je energie op peil te houden, terwijl je de schilderachtige omgeving in je opneemt. Ontspan na je duiken met wat zwemmen of snorkelen. Alle professionele duikuitrusting is bij de prijs inbegrepen. Dit programma is alleen beschikbaar voor gebrevetteerde duikers.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Koh Kood

Koh Kood

In de buurt van Koh Kood

Meer zien

Andere activiteiten in Koh Kood

Wil je alle activiteiten in Koh Kood bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.