Koh Samui
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers

Koh Samui: tours & tickets

Koh Samui: bekijk alle tours en activiteiten

Wat anderen zeggen over Koh Samui

Activiteit is leuk en mooi. Ik kon alleen niet echt kiezen tussen de blue en de red dragon, en eindigde helaas op de red dragon. Ook prima opzich, maar meer mensen maakt t toch wat minder persoonlijk. Op de terugweg moest ik daardoor echt het hele eiland over langs allerlei hotels, terwijl ik in 30 min terug had kunnen zijn (ipv nu 1,5 uur). Crew was echt top, vrolijk en gezellig! Lunch, snacks en drinken was ook erg goed verzorgd! Dus verder een prima dagje uit!

Fantastisch mooi en perfecte organisatie

Geweldige dag gehad. Prachtige stranden mooi uitzicht. Super luxe boot met professioneel personeel die je op je wenken bedienen. Heerlijk eten, lekkere snacks en koele dranken in overvloed. Het enige wat we miste is een mooie snorkel stop. Verder alleen maar lof voor deze trip!

Ang Thong Full-Day Discovery Cruise vanaf Koh Samui Beoordeeld door Myranda, 17-07-2019

Geweldig, Super georganiseerd, veel gezin en heel veel lol gehad!

Als je op een avontuurlijke manier het eiland en vooral het binnenland wilt verkennen is deze tour een absolute aanrader. Alles was prima georganiseerd. Genoeg tijd bij de stops om alles te bekijken en een heerlijke lunch met fantastisch uitzicht.

Samui: wilde junglesafari 4x4-tour van 7 uur met lunch Beoordeeld door Carolina, 15-05-2018

Ochtendprogramma wat saai, middag in de jungle heel leuk

In de ochtend langs verschillende erg toeristische bezienswaardigheden, 20 min hier, 20 min daar. Middag de bergen in, dat was wat we voor kwamen. Lekkere lunch, geweldig leuk watergevecht en hoog de bergen in.

Erg leuk uitstapje om te doen! Zeker een aanrader als je een dagje wat leuks wil doen in Koh Samui voor niet al te veel geld. De gids sprak goed en duidelijk Engels. Wij hebben een hele leuke dag gehad.