Kies data

Königsallee

Königsallee: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Düsseldorf: stadstour met de Segway

1. Düsseldorf: stadstour met de Segway

Ontdek de hoogtepunten van Düsseldorf tijdens een Segway-rondleiding door de oude stad en langs de oevers van de Rijn. Rijd over de Rheinkniebrücke naar de andere kant van de rivier en ontdek de weiden van de Rijn. Bewonder de skyline en geniet van je rit op de Segway.Steek de Oberkasselerbrücke over om terug te keren naar de andere kant van de Rijn. Bezoek de Tonhalle, die over de hele wereld bekend is vanwege zijn adembenemende architectuur uit de tijd van het expressionisme.  Daarna ontdek je de oude stad van Düsseldorf. Rijd door 's werelds langste bar en maak een korte tussenstop voor een proeverij van Altbier bij brouwerij 'Uerige'. Zoef langs het pittoreske Burgplatz vlak bij de Rijn en ga door naar de Medienhafen.Vang een glimp op van het Federale Staatsparlement van Noordrijn-Westfalen, kom langs de architectonisch zeer interessante Medienhafen en eindig bij de wereldberoemde Königsallee.

Düsseldorf: begeleide wandeling met zoete lekkernijen door de oude binnenstad

2. Düsseldorf: begeleide wandeling met zoete lekkernijen door de oude binnenstad

Ervaar de zoete kant van Düsseldorf tijdens deze rondleiding. Je gids neemt je mee op een culinaire verkenning van de oude stad en deelt kennis over het eten en de geschiedenis van deze opwindende stad. Hoewel de stad en de oude stad beroemd zijn om bier, heeft het ook een overvloed aan geweldige cafés en banketbakkers. Verken de oude stad en stop op 6 locaties en leer onderweg leuke weetjes over de stad. Geniet op elke locatie van zoete lekkernijen, waaronder regionale specialiteiten, internationale lekkernijen zoals Macaron, een Deense Wienerbrød, Italiaanse Amaretti of een Assabeh uit Libanon. Je bezoekt ook de beroemde chocolaterie tussen Carlsplatz en Königsallee. Probeer de heerlijke regionale chocoladespecialiteit, genaamd "Bützchen" (een kusje).

Düsseldorf: zelfgeleide wandeltocht met speurtochtbox

3. Düsseldorf: zelfgeleide wandeltocht met speurtochtbox

De doos met het stadsspel bevat 11 verzegelde en genummerde enveloppen, elk met raadsels die moeten worden opgelost. Aan de hand van duidelijke en precieze aanwijzingen wordt je meegenomen op een wandeling door Düsseldorfs moderne maar historische stadscentrum, terwijl je de raadsels oplost om je weg te vinden naar de verschillende bezienswaardigheden. Het is aan jou wanneer je met je speurtocht door Düsseldorf begint, en ook hoe lang je op elke locatie wilt blijven. Je kunt op elk moment een pauze nemen van je stadsspel of zelfs je speurtocht op een andere dag voortzetten, net zoals je wilt. De speurtocht door Düsseldorf begint bij het centraal station en leidt vervolgens door de Japanse wijk naar de Kö-Bogen en de Königsallee. Het gaat verder in de oude stad met zijn stadhuis en zijn vele restaurants en brouwerijen. Je kunt ook de Rijnpromenade en de Medienhafen ontdekken. Voor je speurtochtspel hoef je geen afspraak te maken. Boek gewoon de gamebox en laat hem naar je opsturen (de verzendkosten zijn al bij de prijs inbegrepen), of laat je gidsen weten dat ze hem tijdens openingstijden kunnen ophalen.

Düsseldorf: rondleiding door de oude binnenstad met optionele bierpauze

4. Düsseldorf: rondleiding door de oude binnenstad met optionele bierpauze

Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes tijdens deze wandeltocht door de oude binnenstad van Düsseldorf. Krijg tips over de beste plekken om te eten en te drinken. Wandel langs de Rijn en ontdek foto-hotspots. Ontmoet je gids naast het standbeeld van Tritonenbrunnen en baan je een weg van de beroemde Königsallee naar de oude binnenstad. Passeer high fashion winkels zoals Louis Vuitton, Cartier en Rolex. Baan je een weg door de oude stad om lokale brouwerijen te vinden. Als je voor de optie kiest, kun je ook een lekker streekbiertje proeven. Laat je gids je lokale danshotspots en restaurants laten zien. Luister terwijl je loopt naar fascinerende verhalen en historische verslagen over de stad en haar attracties. Bewonder de Rijn terwijl je langs de rivieroever loopt. Maak foto's op iconische plekken in Düsseldorf. Beëindig je tour in het hart van de oude stad, waar je gemakkelijk een plekje kunt vinden om te dineren.

Düsseldorf: stadswandeling met gids langs hoogtepunten

5. Düsseldorf: stadswandeling met gids langs hoogtepunten

Verken Düsseldorf tijdens een begeleide wandeling door de stad en ontdek verschillende historische en hedendaagse bezienswaardigheden. Zie de Königsallee, de Rijnpromenade, het deelstaatparlement en enkele van de beroemde brouwerijen. Begin de wandeltocht vanaf het noordelijke uiteinde van de Königsallee bij de imposante Triton-fontein die populair is bij amateurfotografen. Wandel met uw gids door Carlstadt in de richting van het Ständehauspark. Leer meer over de geschiedenis van de stad terwijl je de voormalige locaties van de synagoge en het stadstheater ziet. Passeer de Landtag, het deelstaatparlement van Noordrijn-Westfalen. Bekijk de wijk MedienHafen (Mediahaven) en de Rijntoren, de hoogtepunten van de moderne stad. U vervolgt uw weg in de richting van de oude stad, waar naast de beroemde huisbrouwerijen ook kunst- en cultuurhuizen van topklasse te vinden zijn. Een paar stappen verder, beëindig de tour op de Königsallee. U kunt dan een bezoek brengen aan het Stadsmuseum aan de Bergerstraße om meer te weten te komen over de stad.

Düsseldorf: stadstour met e-scooter

6. Düsseldorf: stadstour met e-scooter

Begin bij het hoogste gebouw in de stad, de Rheinturm. Met uitzicht op het staatsparlement en de spectaculaire Rheinkniebrücke leer je hoe je de veilige elektrische step Scuddy bestuurt. Begin je scootertocht langs de Rijn naar de Mediahaven, waar je langs verschillende bijzondere gebouwen van de Canadees-Amerikaanse architect Gehry rijdt. Laat de jachten in de haven achter je en vervolg je rit over de Rijnpromenade richting de oude stad. Op de ruime Burgplatz bekijk je de Schlossturm , deze kasteeltoren is een van de oudste bouwwerken van Düsseldorf. Blijf dicht bij de Rijn om de Oberkasseler-brug en de aloude St. Lambertuskerk met zijn scheve basiliektoren te bereiken. Vaar vervolgens langs de imposante koepel van de Tonhalle voordat je de legendarische Fortuna Büdchen bereikt, een grote drinkzaal die is verbonden met de voetbalclub van Düsseldorf. Ga door langs belangrijke musea en het Dreischeibenhaus, een indrukwekkend staaltje  hedendaagse architectuur uit de jaren zestig. Ervaar de drukte van Königsallee, met de beste winkels van de stad. Kies de rondleiding van 2 uur voor een meer uitgebreide verkenning van de stad, incluseif de linkeroever van de Rijn. Ontdek het elegante Oberkassel, een district met gebouwen uit de "Gründerzeit" en Art Nouveauperiode. Zie meer bezienswaardigheden, zoals de K20, Kunstsammlung Nordrhein-Westfalen, een kunstcollectie die zich achter een bijzondere gevel van zwart graniet bevindt. Passeer langs de Kom(m)ödchen, het cabaretpodium, en ga vervolgens naar Carlplatz, waar je van maandag tot zaterdag een levendige markt vindt. Op het einde van de rondleiding ga je op een ontspannen tempo terug naar het startpunt.

Düsseldorf: Old Town Tour voor feestmeisjes

7. Düsseldorf: Old Town Tour voor feestmeisjes

Ontdek de feestcultuur van Düsseldorf tijdens deze rondleiding door de oude binnenstad. Proef het lokale bier, stop bij een heerlijk cupcake-café en leer fascinerende anekdotes over de oude stad en waarom deze bekend staat als 'de langste bar ter wereld'. Begin je tour in stijl met een blikje Hugo op Carlsplatz. Wandel met je gids door de oude binnenstad van Düsseldorf en hoor leuke anekdotes over liefde, het leven en feesten in 'de langste bar ter wereld'. Op weg naar de Königsallee stop je voor wat roze partyshots en een lokaal Altbier. Pauzeer bij een ijssalon met speciaal alcoholisch ijs. Als je durft, doe dan mee aan de "Radschlag"-wedstrijd om een medaille te winnen voordat je naar Düsseldorfs eerste cupcakecafé gaat. Terwijl je geniet van je cupcake, maak je de perfecte Instagram-foto's voor je verhalen. Speel drankspelletjes met je vrienden. Sluit je feesttour af in een bar aan de Bolker Straße met nog een partyshot.

Düsseldorf: privéwandeling met een professionele gids

8. Düsseldorf: privéwandeling met een professionele gids

Ervaar de schoonheid van Düsseldorf tijdens een privéwandeling met een gids. Leer meer over het gebied tijdens een bezoek aan beroemde plaatsen zoals de oude binnenstad, de Rijnpromenade, de St. Lambertuskerk en nog veel meer. Je begint je tour in de buurt van de oude stad om de St. Lambertuskerk, oude gebouwen, cafés, enz. Te zien. Dompel jezelf onder in de sfeer terwijl je luistert naar de geschiedenis van de stad. Bezoek de iconische Rijnpromenade en pak een gezellige plek om van het landschap te genieten. Tijdens de rondleiding vertelt je gids over de massale bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog, de religieuze en politieke achtergrond en andere feiten over de stad. Een andere bezienswaardigheid is de beroemde wijk Königsallee, een populair winkelgebied in de stad. Na het verkennen van enkele winkels, ziet u het beroemde Wilhelm Marx-huis, de eerste Europese wolkenkrabber uit de jaren 1920. Loop ten slotte langs de grote rivier de Rijn en bekijk de tv-toren, het belangrijkste kenmerk van de skyline van de stad. Ontdek alle hoogtepunten van de charmante stad Düsseldorf tijdens een spannende wandeltocht.

Düsseldorf: Königsallee zelfgeleide wandeltocht

9. Düsseldorf: Königsallee zelfgeleide wandeltocht

Dit is een informatieve en leuke zelfgeleide tour door de Königsalle in Düsseldorf. Los puzzels op en lees het informatieve commentaar op verhalen uit de straat die bekend staat als "de Kö" en ontdek het erfgoed, het eten en de architectuur. Volg deze zelfgeleide wandeling en leer alles over de unieke geschiedenis van de straat. Ontdek herinneringen aan de eerste telefoons, verhalen over de Eerste Wereldoorlog en ontdek waarom de straat beroemd is om zijn mode en high-end stijl. Geniet van de flexibiliteit van een zelfgeleide tour die u op elk moment kunt gebruiken terwijl u op uw gemak "de Kö" leert kennen.

  • Rondleidingen
  • Privétours
  • Andere belevenissen
11 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Königsallee: topattracties in de buurt

Overzicht activiteiten in Königsallee

Wil je alle activiteiten in Königsallee ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Königsallee

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 206 beoordelingen

Hallo, de e-scootertour was een groot succes. We waren op reis met 6 vrouwen en onze gids Dieter en dat was echt super. Dieter heeft ons op een geweldige manier de scooters uitgelegd en toen was de rit door Düsseldorf leuk die we zeker in een andere stad zullen herhalen. Groeten uit Lorup

Wij hebben een zeer inspirerende wandeling met onze gids Elisabeth gemaakt. Zij wist werkelijk van alles zowel over de gebouwen alsook de geschiedenis van Düsseldorf. We hebben ons goed vermaakt en het was zeker de moeite waard.

Super leuke tocht, erg leerzaam! Met (vonden wij) veel leuke feiten en dingen waar de architectuur van NL in deze tijd nog van kan leren!

proces zonder problemen. Guide was niet alleen top in zijn onderwerp, maar wist ook vooral iets te vertellen over gerelateerde vragen.

Geweldige tour als je op zoek bent naar iets ongewoons met een leuke factor! Elk moment.