Koninklijk Observatorium van Greenwich

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Wat anderen zeggen over Koninklijk Observatorium van Greenwich

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 3.261 beoordelingen

Aanvulling op een Londentrip en leuke informatie van gids onderweg. Op heenreis mooie boot, op de weg terug richting Westminster echter een redelijke oude boot die niet te vergelijken was met de boot heenreis. En omdat het mooi weer was niet genoeg plek voor iedereen om buiten te zitten. Mis nog wel een halte (stop) bij Canary Wharf

Wel oppassen met het opstappen want de opstapplaatsen zijn wat verwarrend en niet goed aangegeven (opstappunten A, B C enz...) Op de boot kan je bij slecht weer binnen zitten en er zijn drank en snacks te verkrijgen.

Interessant want toch zo'n 60 euro korting in totaal voor 4 attracties (2 volwassenen + 1 kind van 9). Minder interessant dat je evenzeer telkens aan de ticket office moest gaan aanschuiven voor de toegangskaartjes.

Prima Pass, alleen jammer dat de London Eye, Shrek Adventure en Burkingham Palace er niet bij horen. Hier kun je dus niet gratis naar binnen. Voor de rest met de pass veel gezien en gedaan in Londen

Heerlijke relaxte boottocht met veel toelichting

Leuke boottocht, veel uitleg gekregen over de route op een leuke manier gebracht. Greenwich is een leuk uitje en bovenop de heuvel heb je super mooi uitzicht over Londen.