Hoogtepunten Madrid & toegang tot het koninklijk paleis

Hoogtepunten Madrid & toegang tot het koninklijk paleis

Product ID: 44406

Vanaf € 40 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
2.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bekijk alle hoogtepunten van Madrid tijdens een uitgebreide tour
 • Bekijk de weelderige meubels van de Spaanse koningen in het koninklijk paleis
 • Geniet van een gratis drankje bij het Hard Rock Café
 • Bewonder de art deco-gebouwen op de Gran Via
 • Ontdek de indrukwekkende moderne architectuur op Plaza de Castilla
 • Bezoek de klok met de bel die beroemd is om de twaalf duiven-traditie tijdens Nieuwjaar
Overzicht
Bekijk de hoogtepunten van Madrid tijdens een tour van 2,5 uur met het indrukwekkende koninklijk paleis en de oud-residentie van de Spaanse koningen. Leer over de geschiedenis van de Habsburg- en Borbon-wijken. Stop voor een drankje bij het Hard Rock.
Wat te verwachten
Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Madrid op een 2,5 uur durende oriëntatie tour en een bezoek aan de belangrijkste monumenten, pleinen en commerciële mogelijkheden.

Leer de geschiedenis van de Spaanse hoofdstad, van de oude Habsburgse en Borbon kwartalen, tot de hedendaagse ontwikkelingen van de late 20e en vroege 21e eeuw. Ontdek de art deco gebouwen van de Gran Vía. Ga naar het Plaza de España aan het westelijke uiteinde te zien 2 van de meest indrukwekkende wolkenkrabbers van de stad.

Venture in Ciudad Universitaria (University City) naar het Paleis van Moncloa, de officiële residentie van de premier van Spanje te zien sinds 1977 verder door de Calle Mayor de Puerta del Sol, waar u de klok ontdekt met de bel dat de traditionele eten van markeert de "Twaalf Druiven" op New Year's Eve.

Bewonder de monumentale poort van de Puerta de Alcalá, en ga naar het Plaza de Colón (Columbus Plein) voor een gratis frisdrank in het Hard Rock Café. Ga verder langs de brede Paseo de la Castellana naar de Real Madrid stadion Santiago Bernabéu. Bekijk enkele van de meest opvallende hedendaagse architectuur Madrid in de Plaza de Castilla, met inbegrip van de Caja Madrid Obelisk.

Dan ga in het Koninklijk Paleis, de voormalige residentie van de Spaanse koningen, en kijk naar de weelderige inrichting van de officiële receptie kamers, koninklijke kapel, Troonzaal en privékamers van Koning Carlos III en koningin Isabel II.
Inbegrepen
 • Gids
 • Toegang tot het koninklijk paleis
 • Drankje in het Hard Rock Café
Trefpunt

Trefpunt: bij het busstation Calle Ferraz, 3 (bus 74). De dichtstbijzijnde metriostations zijn Plaza España (lijnen 3 en 10) en Ventura Rodriguez (lijn 3) (Openen in Google Maps)

Vanaf € 40 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (5 Beoordelingen)

Georganiseerd door

VPT TOURS TICKETS & ACTIVITIES

Product ID: 44406