Koninklijk paleis van Oslo

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Koninklijk paleis van Oslo

Wil je alle activiteiten in Koninklijk paleis van Oslo ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Koninklijk paleis van Oslo

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 432 beoordelingen

Een geweldige tour om een draai te maken vanuit Oslo

Ik was met 2 vrienden voor een weekend in Oslo en we dachten dat we een stadstour zouden boeken. Het was een heel, heel goede beslissing. Op deze 2 uur durende stadstour zagen we alle schijnwerpers uit Oslo en leerden veel interessante dingen. Onze stadsgids was erg aardig en praatte veel, ook al was het erg koud en ze was de hele dag op pad geweest. Ik kan deze tour alleen maar aanbevelen als je een overzicht van Oslo wilt krijgen.

Wat een leuke fietstocht en onze gids Suzanna was ook erg leuk. Heel enthousiast en wist veel te vertellen/vragen te beantwoorden. Tijdens de tour hadden we regen, maar dat maakte niks uit. Allemaal hoogtepunten gezien en heerlijk in de buitenlucht. Goede service en makkelijk te bereiken/vinden. Al met al top en een dikke aanrader

Mooie fietstocht door zonnig Oslo gemaakt. De groep was niet zo groot, waardoor je veel informatie meekreeg can de gids. Tijdens de fietstocht was er regelmatig een mogelijkheid om even een foto te maken of zelf even rond te lopen bij een bezienswaardigheid.

mooie tocht

Gids Patrick gaf op een leuke manier informatie over de bezienswaardigheden. Ondanks de reden een leuke tocht gehad

Goed, aanrader

De gids Lina was erg goed. Je kon merken dat ze hart heeft voor Oslo.