Koninklijk Paleis van Sevilla
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Bestsellers
sevilla rondleiding alcázar met voorrangstoegang

Sevilla: rondleiding Alcázar met voorrangstoegang

Duur: 90 minuten
633 Beoordelingen
GetYourGuide Original
633

Profiteer van voorrangstoegang met deze rondleiding door het oudste nog werkende koninklijk paleis van Europa en tevens UNESCO-Werelderfgoedlocatie.…

Koninklijk Paleis van Sevilla: tours & tickets

Koninklijk Paleis van Sevilla: bekijk alle tours en activiteiten

Topbezienswaardigheden in Sevilla

Bekijk alle 300 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Koninklijk Paleis van Sevilla

Gemiddelde beoordeling
4.5 / 5
gebaseerd op 17.945 beoordelingen

Een fascinerende tour van een bekwame gids

In mei 2019 heb ik samen met mijn dochter op een zonnige dag een privé-fietstour bij Baja Bikes Servilla gedaan. Onze gids was negen jaar geleden uit Nederland vertrokken om in Servilla te gaan wonen en werken, de stad waar hij verliefd op was geworden. Die liefde heeft hij goed op ons overgebracht. Hij wist ons veel interessante en fascinerende dingen over de geschiedenis van Servilla te vertellen en beantwoordde al onze vragen vol enthousiasme. De gids heeft ons plekken laten zien die wij zelf niet hadden bezocht. Mijn dochter en ik raden iedereen aan om de reis in Servilla te beginnen met deze fietstour, zodat je de charme van de stad vanaf het begin ervaart en zodat je kunt bepalen welke plekken je later nog wilt bezoeken. Alles zien in Servilla in een paar dagen is onmogelijk, maar deze fietstour heeft ons een mooie samenvatting van de mooiste plekken gegeven.

Sevilla: 3 uur privé stadstour per e-bike Beoordeeld door

Mooiste rondleiding ooit dankzij Helena (gids)

Wij hebben de kathedraal en het paleis gedaan samen met uw gids Helena. Drie uurtjes in het Engels daar hadden we vooraf een beetje schrik voor, maar we kunnen het alleen maar aanprijzen het was TOP , Helena was perfect verstaanbaar, was rustig in haar uitleg, gebruikte geen te moeilijke woorden, en kon ons echt bekoren met haar verhalen. Een opmerking ... misschien vermelden dat het trefpunt naast de kathedraal ligt en dat er op de trappen van dat gebouw wordt afgesproken .... Wij zijn daar wel 3 x voorbij gelopen. Maar uiteindelijk gevonden. Wel blij dat we het ticket met voorrang geboekt hebbrn want de wachtrij was enorm. Verder meer dan positief over de ervaring met Get Your Guide !!!

Leuke en mooie bezienswaardigheden met een woordje uitleg

Onze gids, Lorena, was een spontane dame die met een vleugje humor de geschiedenis van Sevilla, alsook van de monumenten, heeft toegelicht. De kathedraal en paleis was echter later op de dag zeer druk. Aan te raden om je rondleiding dus zo vroeg mogelijk te laten doorgaan. Er was ook genoeg tijd op zelf nog even in de kathedraal en Alcázar alleen rond te lopen en om de giralalda te beklimmen (35 verdiepingen + 17 trappen, maar perfect haalbaar)! Boeking ging zeer vlot en we hadden onmiddellijk onze digitale tickets.

Als je van tuinen en parken houdt, doe dan een andere rondleiding.

2,5 is toch een beetje te kort, voor al die bezienswaardigheden. De tour is zo samengesteld dat je aan het eind vrijgelaten wordt in de kathedraal en op eigen gelegenheid de Giraldi kan beklimmen. Maar liever had ik zo’n open einde gehad in de prachtige paleistuin van Alcázar, waarvoor nu maar 20 minuten beschikbaar waren.

Historisch boeiende informatie bracht Rosario op enthousiaste wijze !

Om enige context en detail te bevatten is jullie rondleiding precies lang genoeg. Fijn dat je daarna nog zelf kunt blijven. De gids Rosario bracht trots en inhoudelijk uitstekend het verhaal over!

Sevilla: rondleiding door het Koninklijke Paleis Beoordeeld door