Datums kiezen

Koninklijk Paleis van Sevilla

Koninklijk Paleis van Sevilla

Koninklijk Paleis van Sevilla: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Sevilla: Toegangsbewijs Koninklijk Alcázar

1. Sevilla: Toegangsbewijs Koninklijk Alcázar

Koop een kaartje voor het Koninklijk Alcázar van Sevilla, en bewonder het prachtige middeleeuwse islamitische paleis. Loop rond en bewonder de verbluffende architectuur en de prachtige tuinen. Het Koninklijke Alcázar van Sevilla, dat oorspronkelijk in 913 werd gebouwd als fort voor de Cordobaanse gouverneurs van Sevilla, is een verbazingwekkende samensmelting van christelijke en Moorse architectuur. Het werd in 1987 uitgeroepen tot UNESCO-Werelderfgoedlocatie en is in de 11 eeuwen sinds de oprichting vele malen gerenoveerd. Kom meer te weten over de manier waarop de christelijke koning Fernando III zijn intrek heeft genomen in het Alcázar, toen hij in Sevilla gevangen zat in 1248, en hoe de verschillende monarchen het paleis als hoofdverblijf gebruikten. Ontdek ook de rol van het Alcázar als opnamelocatie voor de tv-serie Game of Thrones.

Sevilla: Kathedraal, Giralda en Koninklijk Alcázar rondleiding

2. Sevilla: Kathedraal, Giralda en Koninklijk Alcázar rondleiding

Ontdek Sevilla en de belangrijkste monumenten en architectuur met een ticket met voorrangstoegang. Leer de verhalen en de personages kennen die een essentieel onderdeel vormen van de geschiedenis van de stad. Volg een rondleiding door het Koninklijke Alcázar en andere hoogtepunten. Bezoek de kathedraal en kom meer te weten over de belangrijke historische figuren die er begraven zijn. Bewonder werk van veel belangrijke kunstenaars. Zie de enorme glas-in-loodramen uit de 16e eeuw die de 5 schepen van de kathedraal verlichten. Bezoek de beroemde Moorse toren Giralda, een symbool van de stad. Verken het paleis dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek waarom het de setting werd voor de film 'Lawrence of Arabia' en de tv-serie 'Game of Thrones'. Je kunt kiezen voor een privétour of een tour met een kleine groep, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Geniet van een aangename wandeling door de tuinen van het Koninklijk Paleis en kijk uit naar de pauwen en andere paleisdieren.

Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

3. Sevilla: Kathedraal, Giralda & Alcazar Entree met rondleiding

Verken de rijke geschiedenis van Sevilla en bezoek twee van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: de kathedraal van Sevilla en het Alcazar. Maak gebruik van voorrangstoegang en kom meer te weten over beide locaties dankzij een deskundige gids. Bekijk eerst de prachtige kathedraal van Sevilla en zijn unieke architectuur. Geniet van voorrangstoegang en kom dankzij je gids alles te weten over de rijke en interculturele geschiedenis van deze heilige plaats. Beklim de Giralda, de klokkentoren van de kathedraal. Breng vervolgens een bezoek aan het Alcazar, en krijg inzicht in de verscheidenheid aan culturen en erfenissen die in Sevilla bestaan. Nadat je de wachtrij hebt overgeslagen, neemt de gids je mee op een aangename wandeling langs de sinaasappelbomen en mirten, en helpt je de nuances van de geschiedenis en cultuur van Sevilla te begrijpen.

Sevilla: voorrangsticket en rondleiding door Alcázar

4. Sevilla: voorrangsticket en rondleiding door Alcázar

Bezoek de parel van Sevilla en de oudste nog in gebruik zijnde koninklijke residentie van Europa tijdens een rondleiding met voorrangstoegang. Betreed het Alcázar dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, en ontdek de diverse culturen die deel uitmaken van de geschiedenis van de stad. Verken het Alcázar, waar het Romeinse, Visigotische en Arabische Sevilla tot bloei kwam. Bewonder de prachtige tuinen die maar liefst 7 hectare beslaan en de botanische soorten van over de hele wereld. Kom meer te weten over de fascinerende geschiedenis van deze plek en de verschillende toepassingen door de eeuwen heen. Aan het einde van de rondleiding heb je vrije tijd om door te brengen in de tuinen of paleizen.

Sevilla: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

5. Sevilla: Stadsrondleiding met hop-on-hop-off-bustour

Ontdek Sevilla's verbluffende mix van monumenten en tuinen in je eigen tempo met het Iconic 24-uursticket of het Supreme 48-uursticket voor de hop on, hop off-sightseeingbus. De eerste halte bevindt zich in de omgeving van het historische Paseo de Colon, maar je kunt uitstappen bij welke halte dan ook langs de route. Reis terug naar de tijd van de Moren in de Torre del Oro, gebouwd aan de oevers van de rivier de Guadalquivir ten tijde van de Almohad-dynastie. Bewonder de grootste gothische kathedraal ter wereld, beleef de passie van de flamenco in een historische sala en wandel langs de palmbomen van de Atuinenlcázar. Aan boord vind je een meertalige audiogids in 15 talen, met speciaal commentaar voor kinderen. Je krijgt met je ticket veel extra's en kortingen, waaronder 2 wandeltochten met het Iconic Ticket, en 4 wandeltochten met het Supreme Ticket. Haltes: 1. Paseo de Colon (voor het Plaza de Toros Real Maestranza) 2. Plaza de España 3. Acuario de Sevilla 4. Plaza de América 5. Plaza de Cuba 6. San Jacinto/Triana 7. Calle Castilla/Triana 8. Exposicion Universal Expo 92 9. Pretpark Isla Mágica 10. Macarena 11. Torre de los Perdigones 12. Alameda de Hércules 13. Plaza del Duque 14. Plaza de Armas

Alcázar van Sevilla: Naturaleza Encendida Lichtshow Ticket

6. Alcázar van Sevilla: Naturaleza Encendida Lichtshow Ticket

Ga op een betoverende reis in het Real Alcázar van Sevilla met de "Naturaleza Encendida" lichtshow. Als de avond valt, verandert dit historische paleis in een lichtgevend spektakel dat je uitnodigt om de verlichte tuinen te verkennen en de verhalen te herbeleven die Sevilla hebben gevormd. Je avontuur begint met "De Islamitische Reis: Herinneringen aan Bagdad", waarin je het verhaal volgt van een prins uit Bagdad die op zoek is naar avontuur en naar het hart van Sevilla reist. Vervolgens neemt "De reis door de Renaissance: Het geheim van Neptunus" je mee op een gevaarlijke zeereis, waarbij de mysteries van de diepte en de moed van ontdekkingsreizigers uit vervlogen tijden worden onthuld. Sluit je avond af met "De romantische reis: Geurige Liefde", een verhaal over de toewijding van een tuinman aan de nachtelijke bloemen van de koninklijke tuinen. Deze reis door licht en natuur is niet alleen een visueel feest, maar ook een eerbetoon aan de verschillende culturen die hun stempel hebben gedrukt op Sevilla. Deze unieke ervaring, geschikt voor alle leeftijden, belooft een avond vol verwondering en combineert geschiedenis, kunst en de magie van licht in een van de meest iconische bezienswaardigheden van Sevilla.

Sevilla: Alcázar, Kathedraal en Giralda Tour met Tickets

7. Sevilla: Alcázar, Kathedraal en Giralda Tour met Tickets

Profiteer van een rondleiding met voorrangstickettoegang voor zowel het Alcázar als de kathedraal die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Luister naar fascinerende feiten van je gids en bekijk Santa Cruz en de beroemde klokkentoren. Ontmoet je gids en ga op je sightseeing-avontuur. De eerste stop van de dag is het Koninklijk Alcázar van Sevilla. Geniet van skip-the-line toegang en breng vervolgens 1 uur en 15 minuten door met het verkennen van dit historische monument. Bekijk binnen het indrukwekkende Mudejar-paleis, het gotische paleis en de binnenplaats met stucwerk en wandel vervolgens door de uitgestrekte tuinen. Leer tijdens je verkenning meer over de geschiedenis van het monument en de prominente figuren die hier ooit woonden. Ga vervolgens naar de kathedraal van Sevilla en bewonder de architectuur van dit monument dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Geniet van een wandeling rond de beroemde Patio de los Naranjos en bekijk vervolgens het graf van de beroemde reiziger Christopher Columbus. Loop door de levendige wijk Santa Cruz. Beëindig de tour bij de Giralda, de beroemde klokkentoren van de stad.

Sevilla: Alcázar en kathedraal toegangsbewijs en rondleiding

8. Sevilla: Alcázar en kathedraal toegangsbewijs en rondleiding

Ontdek de ziel van Sevilla met een bezoek aan de 2 UNESCO-Werelderfgoedlocaties van de stad. Leer meer over het islamitische verleden, de christelijke wortels en de joodse erfenis van de stad in het Alcázar en bekijk de majestueuze kathedraal. Begin met een bezoek aan het Alcázar. Het Alcázar bevat 3 paleizen, koninklijke vertrekken en tuinen en kapellen en heeft vele dynastieën gehuisvest. Verken deze plek met je gids en maak gebruik van een persoonlijk audiosysteem om je bezoek te verbeteren. Reis door verschillende periodes uit de geschiedenis en treed in de voetsporen van de oude bewoners. Ontdek zelf waarom het monument vanwege de schoonheid ervan uitgekozen werd als filmlocatie voor TV-series als 'Game of Thrones'. Wandel naar de Kathedraal van Sevilla om de op twee na grootste kathedraal en de grootste gotische kerk ter wereld te zien. Het enorme monument werd gebouwd op de overblijfselen van een moskee en biedt een inkijkje in 900 jaar geschiedenis.Neem aan het einde van de rondleiding afscheid van je gids en klim dan te voet naar de top van de Giraldatoren voor een spectaculair uitzicht over de stad.

Sevilla: kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur durende rondleiding

9. Sevilla: kathedraal, Giralda en Alcázar 3,5 uur durende rondleiding

Luister naar het verhaal van de kathedraal van Sevilla en het magnifieke Alcázar van een deskundige gids tijdens een 4-uur durende tour, inclusief tijd om de Giralda-toren te bezoeken. Reis onderweg door de Arabische, christelijke en Romeinse geschiedenis van de stad. Betreed de imposante muren van het oudste paleis van Europa in het Alcázar, nog steeds gebruikt door de Spaanse monarchie maar oorspronkelijk gebouwd door de islamitische Moren. Bewonder de schaal van de kathedraal van Sevilla, gebouwd op de plaats van een grote moskee. Bewonder de Giralda-klokkentoren, gebouwd als minaret tijdens het bewind van de Almohaden-dynastie. Wandel door de smalle straatjes van de oude Joodse wijk en meer.

Sevilla: rondleiding door Alcázar

10. Sevilla: rondleiding door Alcázar

Verken het voormalige paleis van de Moorse koningen van het islamitische Spanje tijdens een rondleiding door het Alcázar van Sevilla. Dompel jezelf onder in de dramatische geschiedenis van dit UNESCO-werelderfgoed. Ga naar binnen via de imposante Puerta del León en reis door een complex van verschillende paleizen, koninklijke kamers, binnenplaatsen en kapellen. Bewonder de diverse architectonische kenmerken, van islamitisch tot barok en renaissance. Kom meer te weten over de vele complotten en dynastieën, zoals het verhaal van de legendarische 11e-eeuwse monarch Muhammad ibn Abbad al-Mu'tamid en enkele personages die Spanje in het begin van de 19e eeuw verlichtten. Profiteer indien nodig van een persoonlijk audiosysteem terwijl u met uw gids door het complex reist. Ontdek waarom het monument werd gekozen als locatie voor de tv-serie 'Game of Thrones'. Ervaar vervolgens de schoonheid van de Alcázar-tuinen, waar bijna 200 verschillende plantensoorten van over de hele wereld te vinden zijn.

137 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Koninklijk Paleis van Sevilla: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Koninklijk Paleis van Sevilla

Wil je alle activiteiten in Koninklijk Paleis van Sevilla bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Koninklijk Paleis van Sevilla

Gemiddelde beoordeling

4.6
(28.010 beoordelingen)

Onmisbaar, erg aardig bij de receptie, de jonge vrouw die me hielp bij het installeren van een zeer goed uitgevoerde Artymax-app op mijn mobiele telefoon met audio en video voor de bescheiden prijs van 6 euro, dus ik bleef achter met het virtuele bezoek in zakformaat waarmee ik kan beoordelen gemoedsrust. Enorm park, leuk heggenlabyrint, veel vogels waaronder eenden, merels, pauwen. Architectuur vol charme. Het zou een hele dag duren om het met zijn immense park te bezoeken en te ervaren. Kleine overlast in het park, herendiensten gesloten.

Hoewel het ticket de mogelijkheid aangeeft om 15 minuten eerder toegang te krijgen tot de faciliteit, is er een wachtrij op basis van de geboekte tijd. De entree verliep echter vlot. Het is mogelijk om de audiogids met aanvraag aan te schaffen voor €6, maar deze is alleen handsfree te beluisteren en niet met koptelefoon en daarom niet zo handig naar mijn mening. Het paleis is prachtig, het is jammer dat de tuinen gesloten waren vanwege het slechte weer, hoewel ze bij de ticketprijs waren inbegrepen.

Dat het niet overvol was aan mensen, waardoor je alles goed kon zien. Prachtige zalen met al die tegeltjes, mooie afwisseling met buitenruimtes. De tuinen waren ook prachtig en mooi dit ook van boven in midden van de tuinen te zien aan beide kanten. Echt een aanrader. Ook fijn een restaurantje dat je na afloop even wat kan drinken

Betrokken gids en een zeer interessant gebouw. Blij dat we het Alcazar hebben toegevoegd en opgenomen in de tour! Mis dat niet. Enige negatieve was de slechte en slechte kwaliteit van de meegeleverde hoortelefoons.

Het is een indrukwekkend complex maar bijzondere decoraties en zalen .Het is er wel heel erg druk en de entree online bood maar beperkte voorrang voor de entree