Kies data

Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Brussel: stadswandeling met hoogtepunten en proeverij

1. Brussel: stadswandeling met hoogtepunten en proeverij

Ik neem je mee voor een wandeling en praat over de geschiedenis van Brussel, terwijl je bij elke stop die we maken, beroemde Belgische chocolaatjes proeft van de beste chocolatier, bierproeverijen in een lokale bar, de beste wafels of de beste friet in het centrum. Als je wilt genieten van je verblijf in Brussel, boek het dan wanneer je aankomt, zodat ik geweldige suggesties kan doen over wat te zien of waar te eten. Je zult de Grote Markt zien, terwijl ik de achtergrond ervan zal uitleggen, samen met zijn geschiedenis en hoe alle gebouwen in de loop van hun geschiedenis zijn gevormd. U zult Koninklijke Galerijen St-Hubert, een van de eerste winkelgalerijen in Europa, de motieven en redenen erachter begrijpen. Je ziet een prachtige muziekklok en een heuvel omringd door kunst en straatuitvoeringen. De heuvel biedt een van de beste fotolocaties in de stad. Je hoort over de geschiedenis van deze plek en welk conflict er is ontstaan tussen de koning en de burgemeester. Beroemde jongen van België. Je zult deze beroemde plassende jongen zien doen wat hij altijd doet terwijl hij luistert naar de verhalen achter zijn bestaan. Ook het plassende meisje en de hond! Majestueus beursgebouw uit de 19e eeuw. Nu in verbouwing tot biermuseum! Een prachtige plek omringd door bars en enkele dinerlocaties

Brussel: Outdoor City Escape-spel met drankjes

2. Brussel: Outdoor City Escape-spel met drankjes

Wil je weten wat er gisteravond in Brussel is gebeurd? Het spel start & eindigt in het centrum van Brussel. Maak kennis met je gamemeester, pak de uitrusting en download de app die je zal helpen bij je zoektocht. Met je vrienden/collega's en een goed gevoel voor avontuur, loop je ongeveer 3 km, ontdek je Brussel en stop je in een van de bars voor een drankje. Los raadsels op, ontgrendel gratis drankjes en zet de jacht voort. Het spel duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten.

Brussel: stadsverkenningsspel

3. Brussel: stadsverkenningsspel

Verken Brussel en bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden in dit verkenningsspel. Los uitdagingen op je telefoon op en laat je leiden naar populaire locaties zoals het Europees Parlement, de Royal Gallery en meer. Reis naar het Jubelpark en start het spel bij de standbeelden in het midden . Je kruipt in de huid van een Nederlandse zeeman die na het volgen van een kaart in Brussel is beland. Terwijl je uitdagingen oplost, ontvouwt het verhaal zich en de aanwijzingen op je telefoon brengen je naar de volgende locatie en puzzel. Het duurt tussen de 1-1,5 uur, maar je moet het in je eigen tempo verkennen: pauzeer het spel en hervat wanneer je wilt vanaf de locatie waar je het hebt onderbroken. Je kunt alleen spelen, in een grote groep of in verschillende kleinere groepen die tegen elkaar strijden voordat je elkaar ontmoet bij de laatste stop van het spel, Grand Palace .

Express Walk of Brussels met een local

4. Express Walk of Brussels met een local

Deze ervaring wordt verzorgd door een onafhankelijke Local. Je maakt deel uit van een kleine groep van 2 tot 6 personen. Je hebt maar een uur om verliefd te worden op Brussel? Uitdaging aanvaard! Ontdek Brussel tijdens een korte maar leuke excursie waarin je de meest intrigerende feiten leert over de cultuur, de lokale levensstijl en de hedendaagse transformatie van de stad. We ontmoeten elkaar bij de verbazingwekkende Église Notre-Dame de la Chapelle en gaan vanaf daar wandelen. Bekijk Brussel door de ogen van een local, ontdek hoe het dagelijks leven eruitziet en ontdek waar de stad haar karakteristieke sfeer vandaan haalt. Terwijl je door Brussel wandelt, ontdek je de historische architectuur, de zoete verrassingen en de eigenzinnige geheimen met een local, dus dit is ook je kans om insidertips te krijgen over de beste cafés, restaurants en bars die je kunt bezoeken tijdens je verblijf hier. en ontdek hoe u het meeste uit uw bezoek kunt halen. Dit is de perfecte ervaring voor iemand die de stad voor het eerst bezoekt of voor iemand die de stad wil herontdekken! Wie is een lokaal? Een Local is iemand die gepassioneerd is over het delen van authentieke ervaringen op basis van hun interesses. Als LocalBini brengen we gepassioneerde mensen van over de hele wereld bij elkaar door hen de kans te geven unieke ervaringen aan te bieden via onze marktplaats.

Brussel: privé 4-uur durende geschiedeniswandeling

5. Brussel: privé 4-uur durende geschiedeniswandeling

Ontdek het historische centrum van Brussel met een lokale en gecertificeerde gids op een privéwandeling. Laat uw gids u gemakkelijk ophalen bij uw hotel en begin uw wandeling om de stad te verkennen. Bekijk de belangrijkste bezienswaardigheden van Brussel, zoals de gebouwen van de Grote Markt op het centrale plein, het standbeeld Manneken Pis en de Royal Galeries. Luister naar het verhaal over de iconische chocoladewinkels van de stad, bezoek de belangrijkste kathedraal, het Park van Brussel en het Koninklijk Paleis. Ga buiten de gebaande paden naar de welgestelde wijk Sablon en bekijk de prachtige kunstgalerijen en antiekwinkels. Kom ook langs bij het Justice Court vanwege het panoramische uitzicht en meer. Pas je tour aan met je gids om aan de interesses en behoeften van jou en je groep te voldoen.

Overzicht activiteiten in Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

Wil je alle activiteiten in Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.