Kopenhagen
Attractie- en pretparken

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Gratis annulering

Annuleer tot 24 uur voor het begin van je activiteit voor volledige restitutie.

Sitemap Kopenhagen

Wil je alle activiteiten in Kopenhagen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kopenhagen

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 1.471 beoordelingen

L.S. , Het is een zeldzaam genot om met je kaart te zwaaien en werkelijk OVERAL op het openbaar vervoer en diverse musea toegang te krijgen. Ik denk dat we onze kaart ruimschoots terug hebben verdiend en dat is toch weer een leuke bijkomstigheid. Echt aan te bevelen : is er misschien een overeenkomst te sluiten met de verschillende reisbureaus om de "Copenhavn Card : STANDAARD in de reisssom op te nemen...? Vriendelijke groeten , Elly Balster

Makkelijk en bekend binnen de deelnemende organisaties de gehele stad.

Afhankelijk wat je gaat doen in de stad, is de Kopenhagen city card zeker een aanrader. Kijk wel goed wat je met de Kopenhagen city card kan doen. Ga je weinig/geen gebruik maken van wat je allemaal kunt met de card, is er ook de mogelijkheid om alleen een OV card te nemen.

Geweldig mooi park zeker rondom Kerstmis met (nep)sneeuw, al de lichtjes, attracties, talrijke restaurant en bars. Er is weliswaar een entreeprijs, maar dit is zeker de moeite waard.

Veel musea inbegrepen. Openbaar vervoer super. Wel aanschuiven aan kassa’s om de kaart te laten scannen. Tivoli maar 1 keertje inkom , das jammer....

heel handig om via deze site tickets te regelen. in het park zelf is het wel even navragen hoe je een polsbandje kunt bemachtigen.