Kopenhagen
Cultuur & geschiedenis

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Kopenhagen

Wil je alle activiteiten in Kopenhagen ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Kopenhagen

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 3.506 beoordelingen

Very good guiding according to mijn interesses

Ik kon interesse opgeven, was historische stadsdelen en gebouwen. En geen winkelen Ze gaven me een gids die architectuur heeft gestudeerd. Ophaalplek supermakkelijk, namelijk lobby van mijn hotel. Ik kon zeld de ophaaltijd bepalen, heel prettig. Wat wist hij me veel te vertellen en wat hebben we veel gezien. Tussendoor super koffie en lunchplek. Gepraat over alles en nog wat. Als je dezelfde interesses in Kopenhagen hebt als ik, raad ik je Ernestas Povilenas van deze organisatie met nadruk aan. Ik wilde de hele stad zien, dus gekozen voor 6 uur ( werd iets langer, vond hij geen probleem)

L.S. , Het is een zeldzaam genot om met je kaart te zwaaien en werkelijk OVERAL op het openbaar vervoer en diverse musea toegang te krijgen. Ik denk dat we onze kaart ruimschoots terug hebben verdiend en dat is toch weer een leuke bijkomstigheid. Echt aan te bevelen : is er misschien een overeenkomst te sluiten met de verschillende reisbureaus om de "Copenhavn Card : STANDAARD in de reisssom op te nemen...? Vriendelijke groeten , Elly Balster

Makkelijk en bekend binnen de deelnemende organisaties de gehele stad.

Afhankelijk wat je gaat doen in de stad, is de Kopenhagen city card zeker een aanrader. Kijk wel goed wat je met de Kopenhagen city card kan doen. Ga je weinig/geen gebruik maken van wat je allemaal kunt met de card, is er ook de mogelijkheid om alleen een OV card te nemen.

mooie tocht door Kopenhagen om een goed beeld van de stad te krijgen. Aanrader om dit in het begin van je bezoek aan de stad te doen. Duidelijke uitleg van de gids. Tocht duurde een uur en dit was prima.

Veel musea inbegrepen. Openbaar vervoer super. Wel aanschuiven aan kassa’s om de kaart te laten scannen. Tivoli maar 1 keertje inkom , das jammer....