Rondleiding

Kopenhagen: fietstocht van 1,5 uur

Activiteitenaanbieder: City Bike Adventures

Kopenhagen: fietstocht van 1,5 uur

Activiteitenaanbieder: City Bike Adventures

Vanaf € 29,44 per persoon

Geniet van een begeleide fietstocht door Kopenhagen en bekijk alle hoogtepunten van de hoofdstad. Luister naar leuke verhalen en anekdotes over de Deense cultuur en voel je vrij om suggesties te doen aan je gids.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie. Meer informatie
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Tourgids
Engels

Belevenis

Highlights
 • Rijd met de meest deskundige en vriendelijke gidsen
 • Zie de onmisbare plekken van Kopenhagen
 • Heb plezier in Kopenhagen zoals de lokale bewoners dat doen
Volledige beschrijving

Ontdek de topattracties van Kopenhagen in minder tijd met een begeleide fietstocht. Reis op een goed onderhouden fiets om bezienswaardigheden zoals het standbeeld van de Kleine Zeemeermin, de Gefion-fontein en het kasteel van Amalienbrog te zien.

Ontmoet je gids op een centraal gelegen ontmoetingspunt en krijg je fiets uitgerust. Volg je gids door de stad naar de beste attracties terwijl je hoort over de geschiedenis van Kopenhagen. Dompel jezelf onder in de stad leuke verhalen over de bezienswaardigheden en de Deense cultuur.

Fiets door het grootste deel van de camping, maar stap uit het zadel en wandel door parken en gebieden waar fietsen niet is toegestaan. Reis naar schilderachtige meren, het Rosenborg-kasteel in de King's Garden, de nieuwe huizen, de kleine zeemeermin, de Gefion-fontein, het kasteel Amalienbrog en Nyhavn.

Krijg de kans om je gids te vragen of je andere attracties kunt bezoeken of een aantal kunt overslaan als een meerderheid van de groep dat zou willen. Er zullen tijdens de hele tour bad- en waterpauzes zijn en het zal worden uitgevoerd in een gemiddeld tempo waarin iedereen het kan bijhouden.

Inbegrepen
 • Fietsen
 • Gids
 • Centraal gelegen ontmoetingspunt
 • Helmen (kan worden gehuurd voor 20 DKK /3 EUR)
 • Water en eten (water is tijdens de activiteit te koop)
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Ontmoet elkaar op de grote open plek voor de brug. Je gids wacht buiten met de fietsen.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kleed je naar het weer.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 129 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,7/5
 • Vervoer
  4,3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • veiligheid
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Sam is a fantastic guide with elaborate knowledge of many aspects of Copenhagen. However the group of 16 was too large, and was slowing down the tour in the busy traffic. This also caused that he was difficult to understand at Senegal occasions. At the end of the day we really enjoyed an informatie day of Copenhagen.

1 augustus 2022

Als dit je eerste keer in de stad is, is deze tour een leuke manier om een overzicht te krijgen. De fietsen waren gemakkelijk te rijden en verstelbaar, met een mand. De gids was erg aardig, maar geen local. Toch kon hij het een en ander over de stad vertellen, ik weet niet zeker of iedereen hem altijd goed kon verstaan omdat hij niet zo hard sprak. Over het algemeen waren we blij met de tour.

Verder lezen

1 juli 2022

Dit was een geweldige ervaring. We waren uiteindelijk de enige deelnemers tijdens ons tijdslot, maar onze gids deed net zo veel moeite om onze tour uitstekend te maken ... sterker nog, hij maakte het beter door ook naar onze interesses te vragen! We raden deze tour ten zeerste aan !! Het is een geweldige manier om de hartslag van de stad te zien, en niet te belastend omdat we veel pauzes namen om de historische relevantie van verschillende sites te bespreken.

Verder lezen

11 mei 2022

Product ID: 168407