Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Kopenhagen: Tour over de Sontbrug naar Lund en Malmö

Kopenhagen: Tour over de Sontbrug naar Lund en Malmö

Vanaf US$ 128,15 per persoon

Steek de opvallende Øresund-brug over en ga vanuit Denemarken naar Denemarken. Bezoek de oude stad Lund en bewonder de kathedraal van Lund. Winkel, eet of verken culturele musea in Malmö en bewonder het Turning Torso-gebouw.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 6 uur
Begintijd 09:30
Directe bevestiging
Audiogids
Engels, Spaans, Italiaans

Belevenis

Highlights
 • Rijd over de indrukwekkende Sontbrug van Kopenhagen naar Zweden
 • Verken de 12e-eeuwse kathedraal in de Zweedse stad Lund
 • Wandel door Malmö in uw eigen tempo en profiteer van de mogelijkheden om te winkelen en te dineren
 • Krijg je culturele fixatie bij een selectie van musea in Malmö
 • Gapen in het Turning Torso-gebouw
Volledige beschrijving
Bewonder de indrukwekkende Sontbrug, een van de langste bruggen van Europa, terwijl je van Kopenhagen naar Zweden reist. Ontdek de historische stad Lund en gebruik je tijd hoe je wilt in Malmö, de op twee na grootste stad van Zweden. Begin uw tour in Hotel Astoria in Kopenhagen en reis over de Øresund-brug. Ga op weg naar Lund, een stad die zo oud is dat hij ten minste tot de Vikingtijd dateert. Ontdek de kathedraal van Lund, waarvan de bouw in 1145 voltooid was, en verken de kleine, geplaveide straatjes eromheen. Reis vervolgens terug naar het zuiden naar Malmö en beslis hoe u uw tijd zult doorbrengen. Vind uw koers met uw gids op het grootste plein in Malmö, Stortorget, wat toepasselijk Big Square betekent. U kunt dineren in een selectie van de populairste restaurants van Malmö in Lilletorget, of Little Square, net achter Stortoget. Geniet van het Parijse gevoel en bekijk enkele historische gebouwen en een vintage telefooncel. Of ga richting de noordwestelijke kant van Stortoget om Sodergatan, de belangrijkste winkelstraat van Malmö en het voetgangerspad te bereiken. Winkel in het warenhuis, Ahlens, of in veel andere kwaliteitskledingwinkels. Bekijk ook Stora Nygatan aan het eind van Sodergatan, want hier vind je het Hansa-winkelcentrum. Als cultuur meer jouw ding is, kies dan uit een selectie van musea. Krijg een gevoel voor de tijdgenoot in het Malmö Modern Art Museum, of duik in de geschiedenis in het natuurhistorisch museum van Malmö. De laatste is gevestigd in het kasteel van Malmöhus, dat dateert uit de Renaissance en tevens de gastheer is van het kunstmuseum van Malmö, waarvan de collectie de 16e tot de 20e eeuw omvat. Tot slot, verwonder je over de Turning Torso in Malmö, het hoogste gebouw in Scandinavië, voordat je terugkeert naar Kopenhagen. Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de Turning Torso te betreden en dat de toegang tot de musea in Malmö niet bij de tour is inbegrepen. Rondleidingen vinden plaats op woensdag, vrijdag en zondag.
Inbegrepen
 • Headsets om naar het commentaar te luisteren
 • Extra uitleg in het Engels van uw gastheer
 • Eten en drinken
 • Toegang tot de musea in Malmö
 • Toegang tot de Turning Torso

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Hotel Astoria, naast het centraal station van Kopenhagen, Banegårdspladsen 4, 1570 Kopenhagen, Denemarken. Vanaf de zomer is het ook mogelijk om elkaar te ontmoeten in Metro Copenhagen H.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Paspoort of identiteitskaart

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Roken
 • Bagage of grote tassen

Goed om te weten

 • Neem uw paspoort of identiteitskaart mee
 • Kom 20 minuten voordat de tour begint naar het ontmoetingspunt.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 / 5

gebaseerd op 12 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  5.0 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,1 / 5
 • veiligheid
  4,7 / 5
 • dienstverlening
  4.7 / 5
Sorteren op

This is a good tour where is allows you to see southern Sweden in a day. However, you just get dropped off in Lund and Malmo and you have to manage your activities. You are in each town for about two hours. The bus driver provides details of the history of the town, historic buildings etc. while on the bus on your way to your destination. The bus is clean and the bus driver is knowledgeable and informative.

Verder lezen

31 december 2019

Vertalen

This was an excellent tour! The guide was extremely knowledgeable, pointing out many interesting things enroute. I highly recommend the small group tour; less time rallying the troops on and off a coach. Indeed on the day of the tour, I was the only participant, and was happy that the tour proceeded! I had initially booked with another tour company (same destinations), however, the tour was canceled the day prior due to lack of numbers. I had time to roam on my own in both Malmo and Lund. Both gorgeous destinations. Thank you to both the guide and driver for a fabulous and informative tour.

Verder lezen

13 juni 2019

Vertalen

The driver, with an italian name, (forgot) was very good

14 oktober 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 222942