Kies data

Köprülü Kanyon

Köprülü Kanyon: tours & activiteiten die je niet wilt missen

Kant: Buggy Safari Tour

1. Kant: Buggy Safari Tour

Ga op deze buggy-safaritocht die begint in Koprulu Canyon National Park. Na een korte briefing over buggyfietsen, geniet je van een rit van 10 kilometer langs de rivier. Bewonder de prachtige natuurlijke omgeving van het park en neem ongeveer halverwege de expeditie een korte zwempauze voordat je verder gaat met de laatste 10 kilometer van de buggytocht. Wanneer je terugkomt bij de faciliteit, bekijk je de foto's die je gids tijdens je avontuur heeft gemaakt. Als de dag voorbij is, wordt u teruggebracht naar uw hotel in een bus met airconditioning.

Wildwaterraften in Nationaal park Koprulu Canyon

2. Wildwaterraften in Nationaal park Koprulu Canyon

Laat je ophalen bij je hotel in Side, en je wordt in een bus met airconditioning naar het vertrekpunt van de activiteit gebracht. Bij aankomst ontvang je een volledige uitrusting en luister je naar een snelle veiligheidsbriefing, voordat je avontuur begint. Nu is het tijd voor een geweldig raftavontuur over de prachtige Turkse rivier de Köprüçay. Bewonder het panoramische uitzicht op het Taurusgebergte, terwijl je door het natuurschoon van de Köprülü-kloof vaart. Daag jezelf uit: stijd tegen wildwatergolven, gaten, en dalingen. Geniet van een nat pak, al plonsend door de stroomversnellingen, en pauzeer vervolgens voor een lunch aan de rivierkant, alvorens je verder de rivier afgaat.'

Kant: Adler Canyon & Selge rondleiding met hoteltransfers

3. Kant: Adler Canyon & Selge rondleiding met hoteltransfers

TAZI CANYON EN DE OUDE STAD SELGE Ons bedrijf is opgericht in 1997. Al jaren ervaren, gekwalificeerde en professionele soforier in Antalya Manavgat en zijregio en in het Turks, Engels, Duits. We doen het in het gezelschap van onze TURSAD-gecertificeerde en valkparkietgidsen die Russisch en veel vreemde talen vloeiend spreken. Onze gasten verbleven in een voertuig met airconditioning, afhankelijk van de locatie van het hotel, nadat ze tussen 08:30 en 09:15 uur 's ochtends bij uw hotel waren opgehaald, op het startpunt in de RPSKONAK-regio, aan de voet van het Taurusgebergte, ongeveer 50 minuten van Side, Na 10 minuten informatie gegeven door onze gidsen in verschillende talen We beginnen onze tour richting SELGE ANCIENT CITY, dat op 11 km afstand ligt van de 1400 meter hoge top van het Taurusgebergte. Je maakt de korte pauzes die we onderweg nemen onvergetelijk met foto's en video's waarmee je onvergetelijke momenten zult beleven op ADAM ROCKS, KÖPRÜLÜ CANYON, KOPRUCAY, HISTORICAL ANCIENT SELGE en uniek mooie uitkijkheuvels. Onze gidsen informeren u over de geschiedenis en de geografie van de regio en begeleiden u naar alle bezienswaardigheden. Vóór de Hellenistische periode begon het koninkrijk ANTIEKE LYDRA vanaf 2000 v.Chr., Daarna ging het onder auspiciën van de Macedonische keizer Alexander de Grote, met zijn lucht, het Seltsjoekse rijk, het Romeinse rijk, het oude Griekse en het Ottomaanse rijk, dat onder auspiciën ging van het oude theater in 2200 voor Christus. Het KONINKRIJK van LYDRA, waarvan de bevolking in de geschiedenis tot 20.000 groeide, leefde zijn gouden eeuw en de voedselgewogen producten die ze produceerden werden vervoerd naar de mensen van ASPENDOS, PERGE en ANTIQUE SIDE door de brugrivier als transportmiddel te gebruiken . Na je bezoek aan SELGE, waar je onvergetelijke momenten beleeft, heb je de mogelijkheid om te lunchen in de rivier, na een lokale lunch bereid door onze chef-koks in ons restaurant met uitzicht op het Taurusgebergte en de rivier aan de rand van Köprücay. Na de lunch bezoeken we TAZI CANYON, de grootste kloof van Turkije, 410 meter hoog, 40 meter breed, gebaseerd op de ijstijd, een WERELDERFGOED en eerstegraads beschermd gebied, waar je geen genoeg kunt krijgen van het kijken naar de ongelooflijke panorama op de top van de TOROS-bergen. Op de terugweg, na een lokale natuurlijke thee- en koffiepauze in ons dorpscafé met een prachtig uitzicht, ronden we onze tour af en brengen we je tussen 18:00 en 18:30 uur naar je hotels. We verwelkomen u graag op onze tour door SELGE EN TAZI CANYON, vergezeld van een onvergetelijke geschiedenis, geografie, natuur, cultuur en een unieke schoonheid van het Taurusgebergte.

Vanuit Side: quad-safari bij de rivier de Köprüçay

4. Vanuit Side: quad-safari bij de rivier de Köprüçay

Je wordt opgehaald van je accommodatie in Side en reist per bus met airconditioning naar de Köprüçay. Ontmoet je gids en maak je klaar voor een spannende en mooie rit door de   Koprulu Canyon, een must-see bestemming in de regio. Trek je uitrusting aan met alles wat je nodig hebt en leer de basisprincipes van het rijden op een quad. Neem een korte proefrit voordat je op pad gaat met je gids.  Rijd langs de rivier de Köprüçay, voel de wind in je haar en krijg een adrenaline-kick zodra je snel door de krappe bochten gaat. Je rijdt 10 km voordat je een verfrissende duik neemt. Dan voltooi je een laatste circuit met nog eens 10 km. Bekijk daarna de beelden vol actie van je rit, die je optioneel kunt kopen. Daarna word je weer teruggebracht naar je hotel.

Van Antalya, Alanya, Side: Buggy Safari & Rafting Tour

5. Van Antalya, Alanya, Side: Buggy Safari & Rafting Tour

Verken het Koprulu Canyon National Park per buggy en vlot tijdens een rondleiding. De Koprukay-rivier, ingebed in het prachtige mediterrane landschap, is perfect voor raftingtochten. ervaar de sensatie van een rit met een buggy, inclusief uitrusting. Begin met het ophalen van je hotel en geniet van een comfortabele transfer naar het Koprulu Canyon National Park. Ontmoet je gids bij de Koprucay-rivier en na een korte veiligheidsbriefing kun je aan boord van het vlot springen. Voel de adrenaline terwijl je over de Koprucay-rivier peddelt en geniet van de buitengewone schoonheid van Koprulu Canyon National Park. Tijdens de tour kun je ook zwemmen om af te koelen op het heetst van de dag. Geniet na de raftingtour van een restaurantlunch om je energieniveau hoog te houden. Ga na de lunch naar het buggycircuit. Na een veiligheidsbriefing spring je in je buggy en rijd je met je gids langs de rivier de Köprüçay. Rijd ongeveer 10-15 kilometer (6-9 mijl), wat ongeveer 20-30 minuten duurt, afhankelijk van de groepssnelheid. Ga na je buggy-avontuur terug naar je hotel.

Kant: Quad Safari Tour

6. Kant: Quad Safari Tour

De tour begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotel in Side, Turkije. Je wordt dan naar Koprulu Canyon National Park gereden, de thuisbasis van de Koprucay-rivier en het populairste watersportgebied van Turkije. Onderweg krijgt u instructies over het veilig besturen van quads, die zijn verzekerd door Allianz. Bij aankomst krijgt u een gratis helm met de mogelijkheid om extra uitrusting aan te schaffen. Je terreinwagentour neemt je mee door de adembenemende ravijnen, turquoise wateren en oude bezienswaardigheden van het gebied. U kunt een proefrit maken in onze faciliteit om uw opwindende rit te vergemakkelijken. Je rijdt in de rivier en krijgt de eerste 10 km een speciaal circuit te zien, met een zwempauze. Daarna rijd je 10 km verder in en rond de rivier. Wanneer u terugkeert naar de faciliteit, krijgt u professionele videobeelden en foto's te zien die we van u op uw quad hebben gemaakt en die u kunt kopen. Aan het einde van de tour brengen we je naar je hotel.

Köprülü-kloof: rivier-raften en buggy-cross-safari

7. Köprülü-kloof: rivier-raften en buggy-cross-safari

Je dag begint wanneer je wordt opgehaald bij je hotel met een van airco voorziene bus. Spring aan boord van dit comfortabele voertuig en maak een schilderachtige rit van 70km naar de Köprülü-kloof. Bij aankomst in het park ontvang je een volledige uitrusting voor de dag; je krijgt een reddingsvest, helm, en peddel. Teamleiders zijn op locatie om je alle info te geven die je nodig hebt, in veel verschillende talen.  Begin je avontuur goed door met je buggy door het Nationaal Park Köprülü-Kloof te rijden. Maak unieke foto's van dit landschap voor onvergetelijke vakantie-herinneringen. Na je buggy-rit van 45 minuten stap je in je raft en begin je te peddelen. Je maakt een tocht van 7km, met halverwege een pauze bij een restaurant voor de lunch. Na de lunch peddel je verder door ongerepte natuur, en komt dan aan bij het eindpunt. Tijdens het peddelen maakt het team fantastische foto's van jou en je groep, en zelfs een film van de ervaring. Eenmaal bij het eindpunt kun je deze bekijken met je vrienden. Eindig je spannende dag met terugbrengservice naar je hotel, klaar voor een avondje rust na een leuke dag in de Köprülü-kloof.

Alanya&Side: Köprülü Canyoning, wildwaterraften, tokkelen

8. Alanya&Side: Köprülü Canyoning, wildwaterraften, tokkelen

Ophalen bij hotels door een voertuig met airconditioning. Aankomst bij het Rafting-basisstation. Informatie over canyoning en raften van je instructeur. Verander je kleding en draag je uitrusting zoals helm, reddingsvest en neem je peddel mee in de bus. Rijd verder naar het canyoninggebied met de mini Cabrio-bus. Loop door de kloof en spring in het zoete water van de rivier en zwem naar het startpunt voor raften. Neem plaats in de raftingboot en peddel ongeveer 7 km naar beneden. Geniet van je raften en laat het paparazzi-team je prachtige foto's maken. Stop voor een lunchpauze op het midden van de route die bij de rivier ligt. Nadat je je lunch hebt beëindigd, spring je in raftingboten en blijf je naar beneden peddelen. De volgende stop is voor Zipline-ervaring. Je steekt de zipline over en peddelt dan verder naar het eindpunt. Haal je apparatuur tevoorschijn en bekijk je aftermovie en foto's. Vervolgens afzetten bij hotels.

Antalya: combinatietour tokkelen, raften en canyoning

9. Antalya: combinatietour tokkelen, raften en canyoning

Krijg een perfect voorproefje van de wildernis op de berghelling rond het nationale park Köprülü canyon in een waanzinnig leuke combinatie van drie spannende sporten canyoning, zipline en wildwaterraften. Je wordt begeleid door professionele gidsen en voorzien van de hoogste kwaliteit veiligheidsuitrusting. Het enige wat u hoeft te doen is achterover leunen, ontspannen en uzelf voorbereiden op het avontuur van uw leven. Na aankomst in het Koprulu Canyon National Park zullen reddingsvesten, helmen en handschoenen (in de tourprijs) aan de gasten worden verstrekt. Daarna zullen de gasten naar de lanceerplaats worden vervoerd. Het programma wordt uitgevoerd onder het oog van ervaren instructeurs en duurt ongeveer 1/2 uur. Spring, zwem, klauter, waad, peddel, zweef en abseil je een weg door de verbazingwekkende rotsformaties van de Köprülü-kloof. Wet Canyoning wat een manier om de verborgen diepten van dit natuurlijke wonder van moeder natuur te verkennen. Lunchpauze van een uur na de eerste passage door de kloof. Dan is het tijd voor Zipline - elke gast krijgt een professioneel harnas waardoor de lijn door de kloof gaat. En dan is het tijd voor het “grootste” deel van de dag, Raften op de rivier … maar onze instructeurs zullen ervoor zorgen dat het niet te saai wordt. Deze tour vindt plaats op de Köprüçay-rivier die erg bekend staat om rivierraften. Köprüçay is een prachtig verbazingwekkend gebied dat onder controle stond van de oude Romeinen waarvan je nog steeds ruïnes kunt zien. De lengte van de rafting reis is ongeveer 14 km lang. Het is geclassificeerd als niveau 3 medium volgens de International River Rafting Standards. De diepte van het water in de rivier is tussen de 1 – 3 meter en de rivier is 12 meter breed. De temperatuur van het water is ongeveer 12 graden. Zipline is 2 keer 500 meter en 100 meter.

5in1 combo: raften, jeeprit, zipline, vissen, quad/buggy

10. 5in1 combo: raften, jeeprit, zipline, vissen, quad/buggy

Super combo-tour begint bij het incheckpunt van Rafting, we chauffeur over de Begin uw dag met een pick-up van uw hotel in een bus met airconditioning. Zodra je aan boord van dit comfortabele voertuig springt, maak je een schilderachtige rit van 70 km naar Koprulu Canyon. Bij aankomst op het park krijg je alle uitrusting die je nodig hebt voor de dag, zoals een zwemvest, helm en peddel. Teamleiders zullen ter plaatse zijn om u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft, beschikbaar in een breed scala aan talen. Begin het avontuur met een rit door Koprulu Canyon National Park op een jeep en bezoek de meest populaire plaatsen in het Köprülü Canyon National Park, dat zijn naam ontleent aan de Brug van Oluk en de Brug van Büğrüm, die over de rivier de Köprüçay zijn gebouwd. Deze beide bruggen werden 2000 jaar geleden gebouwd in de Romeinse periode en staan nog steeds stevig overeind. Deze jeepsafari is een fantastische manier om het terrein te ontdekken en een aantal gedenkwaardige fotomomenten te pakken. Na je offroad-ervaring van 1,5 uur peddel je door een prachtig landschap tijdens een reis van 7 km. Daag jezelf uit terwijl je vecht tegen wildwatergolven, gaten en druppels. Geniet van nat worden terwijl je door de stroomversnellingen spettert en stop voor de lunch aan de rivier voordat je de rivier afvaart. Overdag probeer je ook de zipline. Als je dit nog nooit eerder hebt geprobeerd, is er niets om je zorgen over te maken. De zipline geeft je het gevoel dat je van de kant van de rivier naar de andere vliegt. Je mag tijdens deze activiteit veel plezier, gelach en opwinding verwachten. Na Zipline zul je genieten van het vissen in de rivier en uiteindelijk heb je de opties om met buggy's of Atv (Quad) auto's aan de kant van de rivier te rijden en met plezier van de natuur te genieten. Ga met ons mee voor deze geweldige ervaring in deze geweldige omgeving en krijg er een adrenalinestoot van. Een ervaring die lang zal duren nadat de bruine kleur is verdwenen.

Beschikbare activiteiten

  • Wateractiviteiten
  • Avonturen
26 activiteiten gevonden
Ordenen op:
Pagina 1 van 2

Overzicht activiteiten in Köprülü Kanyon

Wil je alle activiteiten in Köprülü Kanyon ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Köprülü Kanyon

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 414 beoordelingen

Geweldige ervaring! Ik boekte raften met mijn partner en vond het geweldig. Onze gids Hasan was gewoon geweldig, de Tarzan van raften. Ook de andere gidsen maakten een professionele indruk. Vanaf de transfer terug naar het hotel ging alles geweldig, de transferreis is een beetje avontuurlijk, omdat er andere regels zijn waarmee rekening moet worden gehouden. Ter plaatse wordt u dan voor de briefing ingedeeld in verschillende taalgroepen. Houd er ook rekening mee dat er ter plaatse nog kosten kunnen zijn voor waterschoenen (indien er geen dichte schoenen aanwezig zijn) of gsm-bescherming en dergelijke. Drankjes zijn ook betalend. Lunch is inbegrepen bij uw boeking. Naast raften kun je ook andere activiteiten boeken, maar je moet er wel rekening mee houden dat je op de anderen moet wachten omdat je met een groep reist. In ons geval waren we in staat om terug te keren naar het startpunt en daar de tijd heerlijk door te brengen

De dag ervoor kreeg ik alle informatie over het ophalen via Whatsapp. Ophalen was super punctueel. Buitenwijk dan zeer vriendelijke ontvangst en briefing. De tour zelf leidt door een verbrand, stoffig gebied. Wij hebben het erg leuk gehad!! Ter plaatse, als je het niet bij je hebt, kun je voor weinig geld een gezichtsmasker en een bril kopen, wat ook essentieel is, het is onmogelijk zonder! We hebben toen onze kleding en schoenen in het hotel gedumpt, we hadden het vuil niet mee naar huis willen nemen

Veel plezier voor het hele gezin. Veiligheid is een topprioriteit - dat is aan de ene kant zeer positief, maar leidt ook tot frequente pauzes tijdens de tour, aangezien de groepen erg groot zijn en je altijd moest wachten tot iedereen er was. Waarschijnlijk te saai voor ervaren chauffeurs - maar ik zou de tour op elk moment opnieuw boeken.

Super leuke activiteit, ook voor kinderen zeer geschikt! Die van mij zijn 10 en 12 jaar oud. Alles er omheen was ook heel goed geregeld!

De mensen daar zijn allemaal erg aardig en het is echt leuk, vooral de stops bij de rivier en waterval, erg mooi en helder water!