Korfoe (stad)

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Korfoe (stad): de beste attracties

Sitemap Korfoe (stad)

Wil je alle activiteiten in Korfoe (stad) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Korfoe (stad)

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.858 beoordelingen

Prachtige boottocht gemaakt, eerst langs de oude stad, het fort en paleis Mon Repos, vervolgens richting Lefkimmi om nog wat passagiers op te pikken. De tocht voer verder langs de prachtige kliffen aan de westkant van Paxos, naar the Blue caves. Mooie grotten in helderblauw water, de boot vaart tevens een stukje de grot in. Hierna verder naar Antipaxos, aangemeerd in een prachtige turquoise baai konden we een heerlijk frisse duik nemen. Na deze stop ging de tocht verder naar Gaios, een pittoreske plaats op Paxos. Heel erg leuk om hier te lunchen en te slenteren door de smalle straatjes! Wij hebben enorm genoten van deze boottrip, het was gezellig druk op de boot, niet overvol, we hadden genoeg ruimte om rond te kijken en foto’s te maken. De reisleiding was heel aardig en in diverse talen werd er een toelichting gegeven. Er is een bar aan boord voor een hapje en een drankje en er werd muziek gedraaid op de terugweg waarbij zelfs de sirtaki nog gedanst werd!

De trip zelf was heel leuk maar het probleem was vooraf: We kregen maar geen bevestigingsmail van lokale organisatie toe en heb zelf verschillende keren moeten bellen en e-mailen om het in orde te krijgen. De dag ervoor in de namiddag kregen we de info pas door. Niet echt prettig ! Maar de trip zelf is een aanrader. Verwacht niet te veel van de tocht in de grotten want dit is even met de boot er vooraan in en heel veel stinkende uitlaatgassen tot je er terug uit bent.

Het hele reis was geweldig met een goede service en uitleg. Je krijgt zelf een souvlaki en brood erbij. Je hebt twee uur vrije tijd in parga waar je kan winkelen en zwemmen. Daarna kan je bij blue lagoon ook zwemmen. Het blijkt op een paradijs. In de boot is er ook van alles te kopen en er is een Griekse dansshow. Het is je geld meer dan waard

Zo'n boottocht kan je op ieder Grieks eiland maken, maar de bemanning zorgt dat het gezellig is aan boord en het is ene relaxed dagje weg. De zee bij Antipaxos is blauwer dan blauw. Stadje en de grotten niet echt indrukwekkend maar het is een leuk dagje weg.

The boat trip is very good organization, the Barga and Lagoon is beautiful. The service and the price are cheap than some other travel agency. I have booked many times from getyourguide, During moment period, on the boat is safety.