Korfoe
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Korfoe Tickets: Onze meest aanbevolen

Pelekas: tandemparaglidingvlucht

1. Pelekas: tandemparaglidingvlucht

Nadat je je hebt verzameld op het ontmoetingspunt van de tour, begin je met een briefing over het opstijgen voordat je je vliegstoelpositie aanpast. Begin daarna te oefenen met opstijgen, waarna je klaar bent om te vliegen. Het tandemzweefvliegtuig dat voor uw activiteit wordt gebruikt, is speciaal ontworpen om twee personen te vervoeren en is bijna twee keer zo groot als een gewone solo-paraglider. Uw vlucht duurt gemiddeld 20 minuten, afhankelijk van de windkracht en andere vliegomstandigheden. Je team op de dag bestaat uit ervaren en gecertificeerde piloten. Je vlucht wordt gefilmd met een GoPro Hero5-camera en na je vlucht krijg je een SD-kaart met videobeelden om mee naar huis te nemen.

...
Corfu: rondleiding door historische gebouwen en geweldige persoonlijkheden

2. Corfu: rondleiding door historische gebouwen en geweldige persoonlijkheden

De oude binnenstad van Corfu is een ongeëvenaard UNESCO-werelderfgoed dat het ontdekken waard is. Verken de meest iconische gebouwen van de stad Corfu met een deskundige gids tijdens deze wandeltocht. Je gids zal je door charmante vertrekken leiden en je rondleiden in herenhuizen in Venetiaanse stijl. Wandel door levendige pleinen en door stille geplaveide straatjes. Ontdek plaatsen waar enkele van de meest vooraanstaande persoonlijkheden woonden. Luister naar verhalen uit de geschiedenis van de stad. Corfu is een bakermat van kunst en traditie. Veel gebouwen weerspiegelen de rijke geschiedenis en cultuur. Je ziet het oude fort, het Spianada-plein, het elegante Liston-gebouw, het stadhuisplein met de Duomo en het oude theater, het Ionische parlement en de Ionische universiteit, de historische wijk Campielo, het paleis van Sint-Michiel en Sint-Joris, de kustwijk Mouragia, en de Joodse wijk en synagoge. Aan het einde van de tour bezoek je ook Casa Parlante, een 19e-eeuws herenhuis dat is omgebouwd tot een levend historisch museum met je gids.

...
Corfu: Pelekas - Sinarades Villages privétour

3. Corfu: Pelekas - Sinarades Villages privétour

Ervaar een unieke kustexcursie in de natuur en dorpen van Corfu in het westen en midden van Corfu. Begin met een bezoek aan Kaiser's Throne boven het dorp Pelekas en wees getuige van een spectaculair uitzicht op het eiland. Rijd door het vlakte landschap om het dorp Sinarades te bereiken. Betreed het Folkloremuseum, het belangrijkste Folkloremuseum op het eiland. Bewonder de inrichting van de huizen van het dorp uit de 18e eeuw. Na een korte wandeling verken je het olijfmuseum in het dorp Kinopiastes en geniet je van vrije tijd om te ontspannen voordat je terugkeert naar het startpunt.

...
Paleokastritsa & Corfu Old Town Privérondleiding

4. Paleokastritsa & Corfu Old Town Privérondleiding

Ontdek Paleokastritsa en de oude binnenstad van Corfu tijdens een privérondleiding van 4 uur. Nadat je bent opgehaald bij je hotel, rijd je naar het westelijke deel van het eiland en bezoek je het klooster van de Maagd Maria in Paleokastritsa. Bewonder de Griekse monastieke architectuur, wandel door de binnenplaats en zie de Byzantijnse en post-Byzantijnse iconen in het museum. Geniet van een prachtig uitzicht over de zee en de rots waarvan wordt gezegd dat Odysseus 'schip in steen veranderde. Ga door naar de oude stad van Corfu in het noorden. Bezoek Esplanade Square (ook bekend als Spianada), het centrale plein van Corfu-stad en de grootste in de Balkan. Bewonder het prachtige plein vol met bomen en bloempotten. Dwaal door de smalle straatjes en verken de omliggende gebouwen. Bekijk imposante monumenten en het Venetiaanse fort dat het begin van de moderne stad markeert. Aan het einde van de tour wordt je afgezet bij je hotel.

...

Sitemap Korfoe

Wil je alle activiteiten in Korfoe ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.