Korfoe (stad)

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Korfoe (stad): de beste attracties

Sitemap Korfoe (stad)

Wil je alle activiteiten in Korfoe (stad) ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Korfoe (stad)

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 1.858 beoordelingen

Prachtige boottocht gemaakt, eerst langs de oude stad, het fort en paleis Mon Repos, vervolgens richting Lefkimmi om nog wat passagiers op te pikken. De tocht voer verder langs de prachtige kliffen aan de westkant van Paxos, naar the Blue caves. Mooie grotten in helderblauw water, de boot vaart tevens een stukje de grot in. Hierna verder naar Antipaxos, aangemeerd in een prachtige turquoise baai konden we een heerlijk frisse duik nemen. Na deze stop ging de tocht verder naar Gaios, een pittoreske plaats op Paxos. Heel erg leuk om hier te lunchen en te slenteren door de smalle straatjes! Wij hebben enorm genoten van deze boottrip, het was gezellig druk op de boot, niet overvol, we hadden genoeg ruimte om rond te kijken en foto’s te maken. De reisleiding was heel aardig en in diverse talen werd er een toelichting gegeven. Er is een bar aan boord voor een hapje en een drankje en er werd muziek gedraaid op de terugweg waarbij zelfs de sirtaki nog gedanst werd!

Het hele reis was geweldig met een goede service en uitleg. Je krijgt zelf een souvlaki en brood erbij. Je hebt twee uur vrije tijd in parga waar je kan winkelen en zwemmen. Daarna kan je bij blue lagoon ook zwemmen. Het blijkt op een paradijs. In de boot is er ook van alles te kopen en er is een Griekse dansshow. Het is je geld meer dan waard

The boat trip is very good organization, the Barga and Lagoon is beautiful. The service and the price are cheap than some other travel agency. I have booked many times from getyourguide, During moment period, on the boat is safety.

Prachtige boottocht langs Corfu, Paxos en Antipaxos. Prachtige baaien, stranden en grotten. Voldoende tijd om stadje Lakka te verkennen en om bij Antipaxos te zwemmen.

De Bootreis duurt lang, maar is de moeite waard. Het heldere water, even in de grotten kijken en het eiland Paxos is echt een aanrader. Het was super!