Nationaal park Kornaten

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Nationaal park Kornaten

Wil je alle activiteiten in Nationaal park Kornaten ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Nationaal park Kornaten

Gemiddelde beoordeling

3.9 / 5

gebaseerd op 495 beoordelingen

Super tocht met dolfijnen als extraatje:-).

Erg aardige schipper die ons erg thuis liet voelen op zijn zeilboot. Het was praktisch een priveboot want naast ons gezin nog 2 andere gasten. We zagen dolfijnen en de schipper nam echt de tijd om onze kinderen daar van te laten genieten. Deels op de motor en deels zeilend met de mooiste uitzichten. Snorkelen in de baai (2e stop) was lekker rustig. Als je geen massale groep wil en ook echt wil zeilen is dit de perfecte trip. Stop bij het zoutmeertje had van ons niet zo gehoeven.

Daniel is een super gids. Heel fijne man, voor mij zijn de kornati eilanden op zich niet de moeite waart, dit is natuurlijk persoonlijk. Ook de tussenstop op het eiland is niet veel. Wel hele ervaring om eens te zeilen. Wil je dus een dagje op zee dan is dit zeker een aanrader voor rust en toch de eilanden eens gezien te hebben. Verwacht niet dat je op het dek kan zonnen want daar is helemaal niet veel plaats!

Hele mooie dag gehad, lekker broodje als ontbijt aan boord. Lunch was bijzonder maar lekker. Vrije tijd op het eiland was super! Aan te raden activiteit.

Een heerlijke relaxte zeiltocht gehad met prettige begeleiders

Heerlijk genieten van zon, zee, wind, natuur en zeilen in een prettig gezelschap. Zorg voor voldoende water en wat versnaperingen onderweg.

Lekker relaxed boottochtje naar het Kornati NP met 2 uur vrije tijd om de kliffen en het zoutmeer te bezoeken.