Belevingen in
Koefonisia

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Onze activiteiten volgen de lokale gezondheidsrichtlijnen, zodat jij met een gerust hart van je beleving kunt genieten.

Koefonisia: De beste dingen die je niet wil missen

Koefonisia: dagtrip met piratenboot

1. Koefonisia: dagtrip met piratenboot

Ga mee met een boottocht naar Koefonisia en verken dit 'geheime eiland'. Je neemt de bus naar de zuidkust van Kreta, waar het piratenschip Evdokia op je wacht. Je vaart gedurende ongeveer 1 uur over de smaragdgroene wateren van de Libische Zee en wordt vergezeld door zeemeeuwen. Vervolgens bereik je het verafgelegen eiland Koefonisia en wandel je een uur lang over het eiland. Je krijgt enkele van de beste stranden van Europa te zien, zoals Asproulos, Chiliaderfia, Faros en Anemertia bij het Romeinse Theater. Je kijkt uit over de prachtige witte rotsen van de eindeloze Libische Zee en geniet van de sereniteit van het landschap terwijl je in het smaragdgroene water zwemt. De jongste passagiers kunnen piraatje spelen terwijl jij van de Griekse zon geniet. De inbegrepen lunch geeft je nieuwe energie. Drankjes, snacks en ijs is altijd beschikbaar bij de bar op het schip.

...
Van Naxos: all-inclusive cruise op een luxe catamaran

2. Van Naxos: all-inclusive cruise op een luxe catamaran

Bezoek de mooiste, afgelegen stranden en baaien. Stap aan boord van een luxe catamaran, verken afgelegen bestemmingen en geniet aan boord van een heerlijke traditionele lunch bereid met lokale producten, vergezeld van koude versnaperingen, bier, raki en wijn. Afhankelijk van de weersomstandigheden kiezen de kapiteins de beste route voor de dag. De duur van deze cruises is ongeveer 8 uur en vertrekt om 9.30 uur vanuit de jachthaven van Naxos (Chora). Tijdens de cruise zijn er stops om te zwemmen, snorkelen, koffie en snacks. Snorkeluitrusting is voor iedereen beschikbaar. De gloednieuwe Catamaran Lagoon 450S is ruim en comfortabel, met schaduwrijke achterlounge en grote dekken om te zonnebaden en absolute ontspanning, en biedt plaats aan maximaal 25 gasten. Vaar in kristalhelder water, prachtige zandige ankerplaatsen, prachtige zeegezichten en maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring. Ervaar authentieke Griekse gastvrijheid.

...

Sitemap Koefonisia

Wil je alle activiteiten in Koefonisia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Koefonisia

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 42 beoordelingen

Zeer mooie rondleiding

We werden voor het hotel opgehaald in Malia. De gids legde alles uit in het Duits, Engels en Frans. De prijs was inclusief de busreis, de boottocht en lunch met een hoofdgerecht, een kleine salade en een watertje. De reis duurde ongeveer 1 1/2 uur. Daarna ging het naar het schip. Na 1 uur rijden werd de eerste zwembestemming in een baai bereikt. Daar kon je van het schip in het water springen en aan land zwemmen. Het was echt geweldig water. Er was kinderanimatie aan boord en op het land b.v. B. Schminken, schilderen. Na ongeveer 1/2 uur gingen we verder naar een grotere baai. Daar kon je met een kleine shuttleboot naar het strand worden gebracht. Het was een prachtig strand. Kristalhelder water, kleine rotsen. Er was ongeveer 2 uur om te zwemmen en zonnebaden. Toen ging het terug. Parasols konden aan boord worden geleend voor 4 euro. IJs andere drankjes en snacks tegen redelijke prijzen.

Geslaagde dagtocht

Vanaf vertrek verliep alles vlot en naar tevredenheid. De collectie vertoonde echter opvallende lacunes. In eerste instantie werd gezegd, kan niet vanaf onze vakantieplek. Desgevraagd mochten ze bij de eerst mogelijke ophaallocatie zijn. Al thuis schreef ik de organisator ter plaatse dat ik graag naar de haven zou willen komen om de reistijden van mijn kant te verkorten en flexibel te blijven. Pas de dag voor het evenement vroegen ze of ik mee wilde doen. Geen antwoord op mijn vraag, mijn vraag werd zelfs gesteld ondanks dat het in context werd gelezen. Ik herhaalde het toen. Op de dag van het evenement kreeg ik deze kans. Maar in een tijd dat ik in de lengte reisde. Daarom slechts 3 sterren in de organisatie.

Een geweldige ervaring

Een vriendelijk en goed uitgerust schip, een warme bemanning, zeer goed gekozen haltes (een uitzonderlijke baai en een strand dat uitnodigt tot avontuur)! Ik raad het ten sterkste aan!

Een geweldige dag! De bus van Heraklion is een beetje lang, maar eerlijk gezegd was het duizend keer de moeite waard! Ik raad het met veel plezier aan!