Auschwitz-Birkenau: 6,5-uur durende privétour

Auschwitz-Birkenau: 6,5-uur durende privétour

Product ID: 36158

Vanaf € 150 Per groep tot 3

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
6.5 uur - 7.5 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans

Ophaalservice

Hotel pick-up is gratis. Neem contact op met de plaatselijke aanbieder om je hotel door te geven en het organiseren van een ophaaltijd.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Geniet van een privétour naar Auschwitz in Oswiecim vanuit Krakau
 • Verken het UNESCO-werelderfgoed Auschwitz-Birkenau
 • Leer meer over de gevangenen die in het kamp zijn gestorven
 • Kies tussen privévervoer met een openbare rondleiding of een volledige privé optie
Overzicht
Bezoek Auschwitz, een van de bekendste concentratiekampen ter wereld, tijdens deze privétour vanuit Krakau. Leer meer over de verschrikkelijke geschiedenis van het kamp terwijl je Auschwitz I en Auschwitz II verkent met je gids.
Wat te verwachten
Elk jaar miljoenen bezoekers uit de hele wereld te lopen door de poort met het bedrieglijke inschrijving van Arbeit macht frei (werk stelt een gratis), naar aanleiding van de dezelfde route als gevangenen meer dan een halve eeuw geleden. Deze privé rondleiding bevat een inleiding tot de oorsprong van het kamp, ​​de geschiedenis en het dagelijkse leven van de gevangenen.

Uw Engels sprekende chauffeur zal u ophalen van uw hotel en brengen u rechtstreeks naar het museum Auschwitz-Birkenau in een prive, hoge-kwaliteit voertuig. Dan kunt u kiezen tussen twee opties: bij een groep rondleiding of het nemen van een volledig private ervaring met een prive gids. Houdt u er rekening mee dat de eigen rondleiding is alleen beschikbaar op aanvraag en is niet beschikbaar via het hoogseizoen.

Het Auschwitz-Birkenau complex werd opgericht in 1940 en gedurende de 5 jaar van haar roemloze operatie meer dan 1,5 miljoen joden, Polen, Italianen, en de Fransman kwamen hier. Benadrukt moet worden dat de gevangenen van Auschwitz afkomstig uit alle landen van Europa.

Het museum werd opgericht in 1947, het combineren van de oppervlakte van KL Auschwitz (Auschwitz I) in Oświęcim en het kamp Birkenau (Auschwitz II) in Brzezinka. In 1979 werd het concentratiekamp aangewezen als een van de UNESCO World Heritage Sites.

Het bestaat uit ongeveer 150 gebouwen en 300 ruïnes. De originele wegen, hekken, wachttorens, en spoorwegen ramps zijn bewaard gebleven. De gebouwen huisvesten de collectie van originele stukken en documenten.
Inbegrepen
 • Vervoer per minibus met airconditioning
 • Privégids (indien gekozen) of openbare tour met gids
 • Entreekosten
 • Vervoer van en naar hotel
Niet inbegrepen
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een terugbetaling van 50%
Trefpunt

Swietego Jana Straat 2, DiscoverCracow Toeristeninformatiepunt (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Klantinformatie: pauzes tijdens de tour duren maximaal 10 minuten. Eten en roken, foto's maken in de gebouwen en storend gedrag zijn verboden op het terrein. Studenten tot 24 jaar met een geldige studentenkaart ontvangen korting op de entreeprijs. Maaltijden zijn niet inbegrepen, dus neem zelf een lunchpakket mee.

Vanaf € 150 Per groep tot 3

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1 beoordeling)

Georganiseerd door

Discover Cracow

Product ID: 36158