Krakau
Budget

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 969 beoordelingen

Heel prettig rondleiding! Ewa (Eva uitgesproken) heeft met hart en ziel een rondleiding gegeven! Zeer prettig om naar te luisteren. Door de voorafgaande boeking hebben wij niet in de rij moeten wachten. We mochten direct doorlopen. Erna hadden we de kans om nog met Ewa door de Joodse getto te lopen. Dit was niet vooraf geboekt maar mochten alsnog aansluiten. Ewa is een zeer kundige en goed engels sprekende gids. Op alle vragen kon ze antwoord geven. Indien je naar Kraków gaat is de fabriek van Schindler en de Joodse wijk echt een aanrader!! Thank you Ewa for the unforgettable day and tour! We have learned so many things we didn’t know before.

De rondleiding was zeer informatief en interessant ook omdat veel werd gedeeld over Karakau tijdens de bezetting. Het ging dus niet alleen over Oskar Schindler maar dat maakte de tpur niet minder i teressant. Dus echt een aanrader. Ook een hele goede gids die perfect engels sprak.

Super. Gids was super. Bezoek Schindler combineren met bezoek Ghetto en plein, 68 stoelen als aandenken aan de 68000 doden in Krakau. Heartbreaking. Gids was zelfs na de zoveelste rondleiding nog aangedaan. De moeite. Zeker doen in Krakau. Vrouwelijke gids was top.

Guide spoke English fluently. she explained how life looked like for Jews in that time in Krakau and how Schindler saved 1198 of them!

Mooie, indrukwekkende tour gehad, onze gids heeft ons alles heel goed en duidelijk uitgelegd. Zeker de moeite waar!