Tour Auschwitz Birkenau met Krakow Tours
Belangrijke Informatie
Duur
6 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

Als je in een ander hotel verblijft dan de hotels in de lijst, bel dan de leverancier om het dichstbijzijnde ontmoetingspunt te bevestigen of ga zelf naar het ontmoetingspunt. 8:15 uur Sympoujum Hotel (alleen op aanvraag) 8:00-8.30 uur: Best Western Premier, Best Western Efekt Express, Best Western Galicya, Hotel Conrad, Hotel Crown Piast, Demel Hotel, Elektor, Fortuna Bis Hotel, Hilton Garden Inn, Chopin, Novotel City West, Orient Hotel, Park Inn, Petrus, Sympozjum, Qubus en Wentzl - (alleemaal alleen op aanvraag) 08:40 2 Matejki Square, 7 Szcepanski Square, Galaxy Hotel 08:45 Aleksander 1 Hotel, Andel's Hotel, Ester Hotel 08:50 Globus Hotel, Logos Hotel, Wyspianski Hotel 08:55 Holiday Inn, Novotel Centre/Ibis Centre, Queen Boutique Hotel 09:00 Royal Hotel 09:05 Radisson Blu 09:10 Sheraton laatste stop en vertrek vanaf Sheraton Hotel om 09.10

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Busreis van Krakau naar Auschwitz en Birkenau
 • Verken het UNESCO-werelderfgoed
 • Bekijk historisch belangrijke bezienswaardigheden
Overzicht
Bezoek de concentratiekampen Auschwitz en Birkenau en leer meer over hun geschiedenis. Na het bekijken van een documentaire, krijg je een rondleiding over het terrein waarbij de gids informatie deelt en vragen beantwoordt.
Wat te verwachten
Bezoek Auschwitz, voorheen de grootste Duitse concentratiekamp, ​​gelegen aan de rand van de Poolse stad Ośiwięcim. Door de vertoning van een documentaire over het kamp en een rondleiding door een Engels sprekende gids, zult u leren over de tragedies van de Tweede Wereldoorlog en de vele levens verloren.

In aanvulling op de twee belangrijkste kampen Auschwitz I en Auschwitz II-Birkenau, is er ook een museum staat, door de Poolse regering in 1947. opgericht Er zijn vele kunstvoorwerpen tentoongesteld, zoals persoonlijke bezittingen van de gevangenen. Het museum is ook gewijd aan het onderzoek naar de Holocaust, en is gewijd aan de nagedachtenis van de mensen die daar zijn vermoord.

Deze halve dag bus tour begint en eindigt in Krakau.
Inbegrepen
 • Bezoek aan de concentratiekampen Auschwitz en Birkenau
 • Engelstalige gids
 • Documentaire over de geschiedenis van de kampen
 • Lokale museumgids
 • Verhuur koptelefoon
 • Vervoer per bus
Niet inbegrepen
 • Lunch
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Als je hotel niet hieronder in de lijst staat, spreek dan een andere pick-up tijd af of ga naar de laatste halte, het Sheraton Hotel, waar de tour om 09:10 uur vertrekt. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Deze tour kan gecombineerd worden met de tour naar de zoutmijn in Wieliczka op dezelfde dag, tenzij je kiest voor de middagtour. Je kunt deze tour ook als privétour boeken met privévervoer, een Engelstalige gids, vervoer van en naar een locatie in Krakau en alle entreekosten. Een bezoek aan de kampen is niet aanbevolen voor gasten jonger dan 14 jaar.

Vanaf € 31,25 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (57 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Krakow Tours Point Travel DMC

Product ID: 11275