Krakau
Concerten & opera's

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Krakau Concerten & opera's: Onze meest aanbevolen

Krakau: Chopin-pianorecital in de Chopin Concert Hall

1. Krakau: Chopin-pianorecital in de Chopin Concert Hall

Verwen je oren met pianomuziek van Chopin en ervaar een van de belangrijkste cultuuruitingen. Bewonder het muzikale genie van de beroemdste Poolse componist in de unieke sfeer van het Marktplein van Krakau. Je woont een speciaal concert bij dat gewijd is aan Frederic Chopin, een icoon van Poolse en Europese muziek en een pianovirtuoos. Je luistert naar zijn beroemdste pianostukken uitgevoerd door jonggetalenteerde pianisten. Concerten worden gehouden in de Chopin Concert Hall, versierd met gotische architectonische elementen. Je luistert naar nocturnes, mazurka's en polonaises, waarin Chopin zijn gevoel van verlangen naar zijn moederland uitdrukte. De combinatie van een sfeervol interieur en uitstekende muziek zorgt voor een onvergetelijke ervaring, niet alleen voor muziekliefhebbers.

...
Krakau: Kerstconcert met Wijn

2. Krakau: Kerstconcert met Wijn

Er gaat niets boven een speciale gezellige avond met kerstmuziek, virtuoos gespeeld door het beroemde het Koninklijk kamerorkest, terwijl je geniet van een glaasje wijn. Het Koninklijk Kamerorkest werd opgericht door Sławomir Prokopik in 2007. Het bestaat uit de meest voortreffelijke muzikanten van Krakau, de internationaal bekende alumni van de muziekacademie. Hun muziek toont hun onberispelijke smaak, grenzeloze creativiteit en opmerkelijke techniek. Het concert vindt plaats in een oude historische huurkazerne genaamd 'Dębinskim' of 'Onder het vat'. Het huis werd in de 15e eeuw gebouwd als een gebouw met één verdieping en onderging in het midden van de 16e eeuw een grondige verbouwing. Daarna werd het huis eigendom van de koninklijke jager Kaspar Dębinski, die voor de koninklijke familie in het kasteel van Wawel werkte. Op dit moment kun je de buitengewone 19de-eeuwse trap zien met zijn originele, rijkelijk versierde ijzeren balustrade die naar de concertzaal leidt.

...
Krakau: Chopin-pianoconcerten in Polonia House

3. Krakau: Chopin-pianoconcerten in Polonia House

Ervaar een buitengewoon en zeer populair concert georganiseerd door muziekdeskundigen, artsen van muziekkunst. Luister naar de belangrijke werken van Fryderyk Chopin, het genie van pianocompositie. Luister naar uitzonderlijke uitvoeringen van de briljante en uitstekende pianist van winnaars van de meest erkende pianoconcoursen. Verzamel onvergetelijke en unieke herinneringen aan deze inspirerende uitvoeringen. Deze muzikanten werden gekozen door prominente artiesten, wat een uitstekende ervaring tijdens het concert garandeert. Reis naar de magische muziekwereld van Chopin en de poëtische sfeer van vroeger. Ontdek de individuele stijl van Chopin die is opgenomen in Mazurka's, heroïsche en virtuoze Polonaises, expressieve Ballades, drijvende Scherzas en virtuoze Etudes.

...

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 267 beoordelingen

We hebben nog nooit zoiets gedaan, dus besloten om het te proberen en blij dat we het deden! Beetje ongeorganiseerd toen we daar aankwamen, maar de wijn was leuk :) De pianist was een ongelooflijk getalenteerde man en speelde prachtig en de setting droeg bij aan de sfeer van het concert. Let op: er is geen lift en het zijn twee trappen, dus als je mensen hebt die niet goed kunnen lopen, is dat misschien een probleem. Over het algemeen was dit een goede avond om iets anders te doen in Krakau en zou het iedereen die een bezoek brengt aanraden.

Je moet echt kansen benutten om naar Chopin's werken in Polen te luisteren - er zijn zoveel fantastische pianisten om zijn werken te interpreteren en degene die vanavond optrad was geweldig. De concertzaal is veel intiemer dan de typische orkestzaal en u kunt genieten van geweldige uitvoeringen in een ongedwongen comfort. Ik was niet zeker of encore niet is toegestaan in deze uitvoering, omdat iedereen snel wegging na de eerste buiging voor de pianist. Ik had nog een stuk geliefd ...

Leuk avondprogramma

Bij binnenkomst stond de wijn klaar. Mooie `huiskamer`. De uitvoering was prachtig door de pianist en als toegift met een dame quatre mains. Erg mooi!

Genoten van het mini-orkestconcert met kerstthema. Had nog een paar muzikanten verwacht, maar was heerlijk.

Het was een mooi concert op een bijzondere lokatie.