Krakau
Culinaire tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 200 beoordelingen

Uitstap is zeker een aanrader, vertrek met minibus vanuit verschillende plekken in Krakau. Alle Gidsen lijken daar vaste parcours te volgen. De uitleg van onze (poolse) gids vond ik persoonlijk te monotoon. De bekende poort des doods was spijtig genoeg bedekt door een grote witte tent en dus niet zichtbaar omwille van (75 jaar herdenking)

Eten was typisch Pools, maar niet echt speciaal (raar voor in een restaurant bv. gekookte aardappelen te serveren). Dans is super leuk, ambiance verzekerd en mooi om naar te kijken. Niet te langdradig, maar ook niet te kort. Afwisseling met eten en dans zorgt voor geen wachttijdentussen het diner. Zeker zen aanrader.

De mijn zelf was super. Zéér goede gids met voldoende kennis. De chauffeur was top. Hield rekening met onze wensen en gaf duidelijk aan wat de volgende stop was en de reden waarom we nog moesten wachten daar waar dat nodig was. Kortom: vrolijke en kundige mensen.

difficult to hear everything. the guide started with a explanation even when the half of the group couldn't enter the room because of all the people. the explanation was interesting. the groupe was too big.

Goede service, we werden de avond ervoor gebeld met informatie over de ophaaltijd, aardige chauffeur. Zeer indrukwekkende en heftige tour gehad die werd geleid door een professionele gids.