Krakau Educatieve tours
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Educatieve tours in Krakau

Bekijk alle Educatieve tours in Krakau
Bekijk alle 165 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Krakau

Indrukwekkend, goede tour, zeker aan te raden.

Avond ervoor geboekt. De groep bleek vol te zijn maar de tourorganisatie heeft dan een andere oplossing gevonden waardoor we iets later zijn gegaan in een minibusje. Bezoek is met lokale gidsen van Auschwitz. De moeite waard.

Auschwitz-Birkenau Tour met Gids vanuit Krakau Beoordeeld door Sander, 28-10-2016

zeer nuttig om dit met een gids te doen.

wel handig om te vermelden dat de afspraak om14u is maar de gids pas om14:30u start. vermijd je negatieve commentaren!

Krakau: Tour Schindlerfabriek met gids Beoordeeld door pascale, 14-08-2016

Goede voorbereiding op de excursie naar Auswitch -Birkenau

Alles perfect volgens afspraak verlopen. Werden opgewacht aan de fabriek en vervolgens overgeleverd aan onze zeer gepassioneerde gidse die trouwens perfect verstaanbaar Engels sprak. We waren met een kleine groep wat zeer aangenaam was. Een bezoek aan dit museum doe je best met een gids, je komt zoveel meer unieke verhalen te weten.

Krakau: Tour Schindlerfabriek met gids Beoordeeld door Luc, 31-03-2016

Interessante en aangrijpende excursie - Goed georganiseerd.

Opstap-locatie gemakkelijk te bereiken (en vlakbij park met zitbankjes). Comfortabel busje voor 20 personen. Engels sprekende gids; heel veel informatie en goed verstaanbaar door koptelefoons. Het ging wel snel allemaal - we hadden graag wat meer tijd tussendoor gehad.

Auschwitz-Birkenau Tour met Gids vanuit Krakau Beoordeeld door L., 06-09-2016

een heftige ervaring over onmenselijkheid

Een paar dagen voor vertrek kaartjes gekocht via internet. Er juist voor gekozen om op een vast punt in de stad te vertrekken (10:00 uur) ipv van opgehaald te worden en alle hotels van Krakau te zien. De tour is goed geregeld en alles verloopt vlot en op tijd. De rit naar het museum duurt ca 1,5 uur. Bij aankomst blijkt dat het boeken van een tour in het hoogseizoen een goede keuze is. De rijen voor de kassa zijn eindeloos want na 10:00 uur moet iedereen met een gids naar binnen. Individuele bezoekers moeten dan hopen dat er een plek vrij is bij een georganiseerde tour. De wachttijd kan oplopen tot 4 uur. De georganiseerde tour krijgt een gids (Engelstalig) mee en mag het museum direct betreden. Om ervoor te zorgen dat iedereen alles kan verstaan krijg je een audiosysteem. Deel 1 is het kamp Auschwitz waarin wordt verteld over het ontstaan en de (onmenselijke dagelijkse gang van zaken. Na ca twee uur vertrek je met de bus ( 3km) naar kamp 2, Birkenau. Tip: water en goede schoenen mee!

Auschwitz-Birkenau Tour met Gids vanuit Krakau Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 23-07-2016

Krakau Educatieve tours
4.8
Gebaseerd op 53 beoordelingen van GetYourGuide-klanten