Krakau: entreeticket voor Oskar Schindlers fabriek

Krakau: entreeticket voor Oskar Schindlers fabriek

Spaar tot 10%

Vanaf US$ 10,38 US$ 9,35 per persoon

Informeer jezelf over een van de helden uit WO-II met een kaartje voor de voormalige fabriek van Oskar Schindler.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging

Belevenis

Highlights
 • Bezoek Oskar Schindlers fabriek
 • Kom meer te weten over het leven in Krakau tijdens de bezetting door de nazi's
 • Verken de geschiedenis en de cultuur van de Joodse gemeenschap
Volledige beschrijving
Kom meer te weten over een van de inspirerendste verhalen uit de Tweede Wereldoorlog met een entreeticket voor de voormalige emaillefabriek van Oskar Schindler in Krakau. Kom meer te weten over de man die de inspiratie vormde voor de beroemde film 'Schindler's List' en zie hoe een lid van de nazipartij meer dan 1.200 Joden hielp om aan de Holocaust te ontsnappen. Ontdek hoe het dagelijks leven eruitzag in het door de nazi's bezette Krakau en bestudeer de persoonlijke tragedies van de burgers. Bezoek de nabijgelegen apotheek Pod Orłem aan Plac Bohaterów Getta in het voormalige Joodse getto om een permanente tentoonstelling te zien waarin de massamoord op de joden herdacht wordt. Betreed de apotheek van Tadeusz Pankiewicz, die getuige was van de tragische gebeurtenissen. Ga ook naar binnen bij de Oude Synagoge in het hart van de Joodse wijk en kom meer te weten over de cultuur en het erfgoed van de Joodse gemeenschap dankzij een permanente tentoonstelling van interessante voorwerpen.
Inbegrepen
 • Entreeticket OskarSchindlers fabriek 
 • Gids
 • Ophaal- en terugbrengservice
 • Vervoer
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Oskar Schindlers fabriek op Lipowa 4.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Korte broeken
 • Mouwloze shirts

Goed om te weten

 • Je ontvangt een e-mail van de plaatselijke aanbieder met daarin het aparte ticket. Alleen een gedrukte versie van het ticket wordt geaccepteerd
 • Houd er rekening mee dat de openingstijden kunnen afwijken van die die op de pagina vermeld staan. Controleer altijd de openingstijden op de officiële website. De tickets worden niet terugbetaald
 • Oskar Schindlers fabriek is van dinsdag tot zondag van 09:00 tot 18:00 uur geopend
 • Op maandagen zijn de musea gesloten
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 / 5

gebaseerd op 899 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.2 / 5
 • organisatie
  4,1 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,2 / 5
 • veiligheid
  4,5 / 5
Sorteren op

De activiteit op zich was goed. Alleen wij hadden de email met de juiste tickets niet ontvangen zodat we in eerste instantie niet naar binnen mochten. Uiteindelijk zijn we goed geholpen en is er gebeld met de lokale partner en kregen we toch nog de juiste tickets. Dus wel goed opletten dat je alles krijgt. Lesje voor de volgende keer.

10 november 2019

De moeite waard!

Met een ticket gekocht via getyourguide naar de Schindler fabriek geweest. Uitgebreid museum over Krakau in de oorlog (1939-1945). Jammer dat je niet meer de fabriek zelf kan bezoeken. Hadden we wel verwacht, maar al met al was het de moeite waard. Je bent er wel even zoet. Wij hadden van te voren tickets gekocht en konden zo door lopen, doe je dit niet dan moet je in de lange rij en hopen op plaats. Waarschijnlijk hebben we wat meer betaald, maar gewoon doorlopen heeft ook wel iets. Aanrader!

Verder lezen

11 mei 2019

Geschiedenis van de Joodse wijk en het getto

Zelfs hartje winter staat er een lange rij buiten. Met je geprinte ticket kan je die rij simpel overslaan,. De schindler fabriek is heel erg informatief. Alles bijzonder uitgebreid gedocumenteerd. Het is prima zonder gids te doen. Je krijgt een heel goed beeld van het "leven" in het getto, de helden en ook van de misdadigers onder het eigen volk. De historische waarde van de fabriek is een bekend verhaal, kijk de film van te voren nog even. Je ziet de fabriek namelijk nu als een museum met veel gangen die er gecreëerd zijn. Niet meer als fabriek! Wel vind je nog elementen die origineel zijn. Het pand, is heel herkenbaar en bijzonder om er te zijn. Vergeet vooral niet om ook even bij de villa te kijken. Vervallen maar het was het woonhuis van Oscar. Er staat niets over aangegeven, maar het staat om de hoek en is enorm. De apotheek is klein, maar erg mooi. Trek alle deuren en laden open en neem er de tijd voor! Niet minder indrukwekkend dan de fabriek. Dit waren buitengewone helden!

Verder lezen

30 november 2018

Georganiseerd door

Product ID: 148355