Krakau
Fietstours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.8 / 5

gebaseerd op 464 beoordelingen

In eerste instantie niemand op de ontmoetingsplaats en op zondag bedrijf lastig te bereiken. Na 3 kwartier contact en boeking was niet duidelijk. Na 20 minuten teruggebeld: boeking stond niet in de agenda en de Nederlandse gids was die dag niet beschikbaar. Uiteindelijk een heel enthousiaste gids maar helaas een kortere toer vanwege onze volgende geboekte activiteit.

We hadden tour geboekt op zaterdag. Stonden er om 12.00 uur, maar er was geen Nederlandse gids. Tour kon verplaatst worden naar zondag om 13.00 uur. Toch maar gedaan. Geweldige en enthousiaste Engelstalige gids, daar was niks op aan te merken. Tour duurde wel een uur korter omdat het om 16.00 uur donker was.

Het is een leuke fietstocht! De gids vertelt veel en noemt ontzettend veel jaartallen. Je moet echt geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van Krakau. Maar fietsend door Krakau is een mooie manier om alle belangrijke plekjes te zien.

Great bike tour wit Alex out guide. He did a brilliant job moving us thru the city and showing us the right places. Good stories with humor and facts, excellent English spoken. This is how it's suppose to be !!

Een geweldige ervaring, om in Krakau rond te fietsen. We hadden een super geweldige gids, perfect Nederlands gesproken. Alles verteld, en laten zien, aldaar. Was een geweldige dag met haar.