Krakau
Grotten tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 5.580 beoordelingen

De e hele exursie was goed georganiseerd. Alles was goed begeleid en sloot goed op elkaar aan. De zoutmijnen zelf zijn zeer de moeite waard. Er is heel veel interessants te zien. De gids Bart was een enthousiaste jonge man die op een prettige manier, luid en duidelijk (vanwegen corona zonder geluidsapparatuur) de groep informeerde en in de gaten hield. De mijnen zelf zijn zeer goed onderhouden. De trappen en paden zijn goed toegankelijk voor mensen die 'goed ter been' zijn.

Prachtige rondleiding met spontane gids die goed Engels sprak en regelmatig een grapje maakte. Geen nodeloze info. Prachtige ondergrondse ruimtes met de kathedraal als hoogtepunt. Ook de mijnlift was een leuke ervaring. Het lijkt soms wel wat op een attractiepark maar wel mooi gedaan.

Na veel verhalen gehoord te hebben, nu dan eens met eigen ogen mogen zien. Wij liepen individueel met een Nederlands boekje in de hand waar je alles in kon opzoeken. Erg fijn. Zo kon je je eigen tempo beslissen.

Locatie was makkelijk te vinden. Een lokale partner stond klaar met onze tickets bij een parkeerplaats. Tour was echt een aanrader voor iedereen die interesse heeft voor de ondergrondse wereld.

Een hele mooie trip naar de zoutmijn gehad, alles goed geregeld en netjes op tijd. Genoeg tijd gehad hier rond te lopen met een uitgebreide gids! Zeker aan te raden