Krakau Holocaust
Voer data in om beschikbare activiteiten te vinden
tot
Beste prijs-kwaliteitverhouding

Populaire Holocaust in Krakau

Bekijk alle Holocaust in Krakau
Bekijk alle 176 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Krakau

Erg goed geregeld, heftige maar indrukwekkend excursie.

We werden netjes op tijd opgehaald bij het hotel. De Poolse gids sprak erg goed en duidelijk Engels. Alles was super geregeld!

Superdeal: Auschwitz Birkenau en Wieliczka-zoutmijn Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 07-02-2017

Erg indrukwekkend! Goede gids met veel kennis

Indrukwekkende tour met een goede gids met veel kennis. Enige wat we jammer vonden was dat de gids in Auschwitz er wel snel doorheen ging dus er was weinig tijd om alles op het gemak te bekijken en ergens bij stil te staan. Het voelde gehaast...

Auschwitz-Birkenau museum dagtour vanuit Krakau Beoordeeld door Marjolein, 30-01-2017

Alles was uitstekend georganiseerd en stipt op tijd!

Auschwitz was indrukwekkend en eigenlijk een "must" voor iedereen; onze gids vertelde op ingetogen en respectvolle wijze over over de verschrikkelijke gebeurtenissen aldaar! De zoutmijn was behalve interessant ook leuk om mee te zien en te beleven!

Superdeal: Auschwitz Birkenau en Wieliczka-zoutmijn Beoordeeld door Martin, 01-01-2017

Een aanrader!! Goed geregeld van A tot Z!!

Netjes opgehaald door de gids voor het hotel, onderweg richting Auswitsch kregen we een heftige maar indrukwekkende documentaire te zien. Aan het einde van de documentaire was het nog een minuut of 10 voordat we op plaats van bestemming waren. Hele goede introductie gekregen voordat we het terrein betraden. Zeer goed sprekende Engelse gids die ons alles van het kamp liet zien met heel veel indrukwekkende verhalen en details. Gids is zeer goed te verstaan omdat iedereen een ontvanger en hoofdtelefoon heeft zodat je de gids kan verstaan. Waar voor je geld! Je moet dit zeker één keer in je leven hebben gezien ...

Superdeal: Auschwitz Birkenau en Wieliczka-zoutmijn Beoordeeld door Stefan, 03-12-2016

Zeker de moeite om in je reis naar Krakau te stoppen.

We hadden een chauffeur Maliek die goed op tijd was, vriendelijk en ondanks het slechte weer heeft hij ons veilig naar de verschillende plaatsen gebracht. De trip op zich in Auswitsch werd goed begeleid door een professionele gids. Hij vertelde met gevoel en met veel respect over het verleden in de kampen. Heel leerrijke maar zware dag.

Auschwitz-Birkenau museum dagtour vanuit Krakau Beoordeeld door een GetYourGuide klant, 02-12-2016

Krakau Holocaust
4.7
Gebaseerd op 2.610 beoordelingen van GetYourGuide-klanten