Krakau
Kasteel- & paleistours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 1.057 beoordelingen

Geweldige manier om in een korte tijd Krakau te verkennen.

Onze gids was prima op tijd. We hebben ruim 2,5 uur rondgereden waarbij hij ons het oude deel van de stad, de Joodse wijk (Kazimierz) en het ghetto heeft laten zien. We kregen tijd genoeg om een aantal kerken te bekijken. Behalve de (Nederlandse) uitleg via een bandje gaf de gids veel extra uitleg in het Engels. Al met al zeer geslaagd.

Betaalbaar. Super leuke gids. Uitgebreide uitleg

Deze jongeman was een student. Beheerde de engelse taal uitstekend waardoor we geen audiogids nodig hadden. Aanvullend had hij zeer leuke anekdotes vanwege zijn studie geschiedenis. Aanrader. Tip: boek deze excursie online ipv bij een verkoper in de stad. Scheelt een paar zlotties :-)

Wat een prachtige manier van een stad ontdekken. Je komt overal dichtbij. Hele vriendelijke chauffeur die overal tijd voor nam en alles nog eens uitgebreider dan onze Nederlandstalige uitleg beschreef. Echt een aanrader.

Onze gids wist wel heel veel te vertellen maar was niet altijd even verstaanbaar. We hebben wel heel veel gezien en uitleg gekregen over de gebouwen en de joden. Al bij al een echte aanrader.

Fijne trip! Langs Kasimierz (Jewish quarter), getto and old town. Wel niet op het plein aangezien dit niet mag. Opgepikt voor het hotel en daar ook terug afgezet.