Krakau
Kerken en kathedralen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Krakau

Möchten Sie alle Aktivitäten in Krakau entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 482 beoordelingen

De audio toer is best goed geregeld, helemaal automatische. Zou alleen fijn zijn in eigen taal. Maar dat is misschien te veel gevraagd. Voor de rest mooie kathedraal. Te klok, kathedraal en tombes is 1 gebouw. Je moet alleen wel 100 zloty of id als borg betalen.

Goed geregeld! Je moet wel weten dat je de rij voorbij kan lopen bij de tickets om het in te wisselen. Audio gebruik was zeer goed geregeld. Je krijgt een rondleiding aan de hand van bepaalde punten die het meedragende computertje herkent. AANRADER!

Leuke manier om in het begin van je stedentrip kennis te maken met deze stad. Vooral als je groep wat groter is dan is dit een prima manier om iets van de stad te zien en te horen zonder te veel inspanning. Tijdsduur is ook prima.

Door covid 19 waren er heel weinig toeristen, vandaar dat we onmiddellijk de kerk konden bezoeken. De voucher die we ontvingen moest wel in de ticketshop omgeruild worden voor een toegangsticket.

Onze gids wist wel heel veel te vertellen maar was niet altijd even verstaanbaar. We hebben wel heel veel gezien en uitleg gekregen over de gebouwen en de joden. Al bij al een echte aanrader.