Krakau
Kerken en kathedralen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 482 beoordelingen

Geweldige manier om in een korte tijd Krakau te verkennen.

Onze gids was prima op tijd. We hebben ruim 2,5 uur rondgereden waarbij hij ons het oude deel van de stad, de Joodse wijk (Kazimierz) en het ghetto heeft laten zien. We kregen tijd genoeg om een aantal kerken te bekijken. Behalve de (Nederlandse) uitleg via een bandje gaf de gids veel extra uitleg in het Engels. Al met al zeer geslaagd.

Leuke manier om in het begin van je stedentrip kennis te maken met deze stad. Vooral als je groep wat groter is dan is dit een prima manier om iets van de stad te zien en te horen zonder te veel inspanning. Tijdsduur is ook prima.

Door covid 19 waren er heel weinig toeristen, vandaar dat we onmiddellijk de kerk konden bezoeken. De voucher die we ontvingen moest wel in de ticketshop omgeruild worden voor een toegangsticket.

Onze gids wist wel heel veel te vertellen maar was niet altijd even verstaanbaar. We hebben wel heel veel gezien en uitleg gekregen over de gebouwen en de joden. Al bij al een echte aanrader.

Fijne trip! Langs Kasimierz (Jewish quarter), getto and old town. Wel niet op het plein aangezien dit niet mag. Opgepikt voor het hotel en daar ook terug afgezet.