Rondleiding

Krakau: bootfeestje met onbeperkte drankjes

Activiteitenaanbieder: Krakow Boat party

Krakau: bootfeestje met onbeperkte drankjes

Activiteitenaanbieder: Krakow Boat party
Snel uitverkocht

Vanaf € 36,19 per persoon

Snel uitverkocht

Dit is een 2 uur durende boottocht over de rivier de Vistula met onbeperkt bier, gin, wodka en mixers, een goochelshow en een afterparty kroegentocht met gratis toegang tot de club en welkomstshots, elke zaterdagavond.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Duur 5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Voorrangstoegang via versnelde veiligheidscontrole
Gastheer of -vrouw
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Ga mee op een vrolijke rondvaart van 2 uur
 • Geniet 2 uur van een open bar
 • Ga op een afterparty-kroegentocht
 • Zie een verlichtende vuurshow
Volledige beschrijving
Vaar elke zaterdagavond 2 uur om 17.00 uur en 20.00 uur de prachtige rivier de Vistula af en geniet van een open bar voor de hele cruise, drinkspelletjes, feestgidsen en een volledig surround sound-systeem. Dit is een verbazingwekkend groot feest met alle juiste ingrediënten die nodig zijn om een geweldige tijd te hebben. En om de zaken naar een nieuw niveau te tillen, bevat elke cruise een live goochelaarshow. Eenmaal terug aan land wordt u naar 3 van de meest beruchte nachtclubs en afterparty's van Krakau gebracht. Dit is inclusief VIP-toegang, geen wachtrijen en gratis welkomstshots. Er zal een professionele fotograaf aanwezig zijn om de leuke en vrolijke beelden vast te leggen.
Inbegrepen
 • Open bar
 • Na de boottocht een kroegentocht van 3 uur
 • Toegang tot de club
 • Gidsen
 • Fotograaf
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Zodra je het adres van het ontmoetingspunt hebt gevonden, loop je naar de rivier en zoek je naar de Krakau Boat Party-vlag en gidsen.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,8 /5

  gebaseerd op 20 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   5/5
  • Vervoer
   5/5
  • prijs / kwaliteit
   4,6/5
  • veiligheid
   4,5/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Eerst schrokken we van het aantal mensen, daarna waren we blij met het aantal bereide drankjes en de locatie van de tafel waaraan we zaten. Daarna geweldige muziek, dans, prachtige uitzichten en zeer vriendelijke deelnemers aan de "reis". 3 disco's bezocht, elk met verschillende muziek. Goede service. We raden hete aan, niet alleen jonge mensen ......

  Verder lezen

  20 juni 2022

  Dit was een van de meest geweldige nachten van mijn leven!!!! Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar ik zal het proberen, toen we bij het ontmoetingspunt aankwamen, waren de gidsen supervriendelijk en legden ze uit hoe de nacht zal werken, toen we aan boord gingen van de boot kregen we onze eerste van vele gratis drankjes, ze waren erg gul met de hoeveelheid alcohol. De cruise duurde 2 uur en we reden de rivier op en neer, de uitzichten waren erg mooi en de DJ sloeg deuntjes die het publiek echt op gang brachten, ik was alleen en was bang dat het een beetje ongemakkelijk zou zijn, maar de het personeel was erg aardig en hing de hele nacht met ons rond, een van hen was een goochelaar en voerde een aantal behoorlijk coole trucs voor ons uit. Na de cruise namen ze ons mee naar 3 clubs, elk beter dan de vorige, het was geweldig om de rij over te slaan en bij de allerlaatste club was de rij enorm, en het verbaast me niet omdat het naar binnen pompte. Geweldige avond uit en goed besteed ge

  Verder lezen

  12 juli 2021

  Ik hou van de open bar?

  Het bootfeest was levendig en de muziek was goed. We hadden 2 uur onbeperkt Rum, wodka, Gin en bier. De medewerkers waren allemaal leuk en vriendelijk. Ik zou zeggen dat de bars / clubs op de kroegentocht te duur leken voor Polen. Al met al een zeer plezierige ervaring en het beste deel van mijn vakantie.

  8 juli 2019

  Product ID: 102326