Krakau: Chopin-pianorecital in de Chopin Concert Hall

Krakau: Chopin-pianorecital in de Chopin Concert Hall

Vanaf US$ 19,30 per persoon

Woon een Chopin pianorecital bij in de elegante Chopin Concert Hall in Krakau en ervaar de prachtige klanken van de beroemdste componist van Polen. Waardeer het genie van Chopin's composities in een prachtige omgeving op de Marktplein.

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 50 minuten
Begintijd 19:30
Directe bevestiging
Gastheer of -vrouw
Engels

Belevenis

Highlights
 • Krakau: Chopin pianorecital in de Chopin Concert Hall
 • Luister naar uitzonderlijke Poolse musici in een intieme setting
 • Geniet van een glas wijn en luister naar prijswinnende pianisten
Volledige beschrijving
Verwen je oren met pianomuziek van Chopin en ervaar een van de belangrijkste cultuuruitingen. Bewonder het muzikale genie van de beroemdste Poolse componist in de unieke sfeer van het Marktplein van Krakau. Je woont een speciaal concert bij dat gewijd is aan Frederic Chopin, een icoon van Poolse en Europese muziek en een pianovirtuoos. Je luistert naar zijn beroemdste pianostukken uitgevoerd door jonggetalenteerde pianisten. Concerten worden gehouden in de Chopin Concert Hall, versierd met gotische architectonische elementen. Je luistert naar nocturnes, mazurka's en polonaises, waarin Chopin zijn gevoel van verlangen naar zijn moederland uitdrukte. De combinatie van een sfeervol interieur en uitstekende muziek zorgt voor een onvergetelijke ervaring, niet alleen voor muziekliefhebbers.
Inbegrepen
 • Concertkaartje
 • Glas wijn
 • Vervoer van/naar je hotel
 • Extra drankjes
Niet geschikt voor
 • Mensen die slecht ter been zijn
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
 • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Slawkowska 14, 31-014 Krakow, 2e verdieping. Zorg ervoor dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Roken

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat het concertgebouw niet rolstoeltoegankelijk is
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 / 5

gebaseerd op 332 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  3.3 / 5
 • prijs / kwaliteit
  4,5 / 5
 • dienstverlening
  4.5 / 5
 • organisatie
  4,4 / 5
Sorteren op

We hebben nog nooit zoiets gedaan, dus besloten om het te proberen en blij dat we het deden! Beetje ongeorganiseerd toen we daar aankwamen, maar de wijn was leuk :) De pianist was een ongelooflijk getalenteerde man en speelde prachtig en de setting droeg bij aan de sfeer van het concert. Let op: er is geen lift en het zijn twee trappen, dus als je mensen hebt die niet goed kunnen lopen, is dat misschien een probleem. Over het algemeen was dit een goede avond om iets anders te doen in Krakau en zou het iedereen die een bezoek brengt aanraden.

Verder lezen

14 december 2019

Je moet echt kansen benutten om naar Chopin's werken in Polen te luisteren - er zijn zoveel fantastische pianisten om zijn werken te interpreteren en degene die vanavond optrad was geweldig. De concertzaal is veel intiemer dan de typische orkestzaal en u kunt genieten van geweldige uitvoeringen in een ongedwongen comfort. Ik was niet zeker of encore niet is toegestaan in deze uitvoering, omdat iedereen snel wegging na de eerste buiging voor de pianist. Ik had nog een stuk geliefd ...

Verder lezen

27 september 2019

Our original date was cancelled due to there not being enough numbers but thankfully was rescheduled for the next night and the company made sure to make us aware of this so we didn't miss out. The building itself is easy to find with the help of Google maps but the room itself is up two flights of stairs and I'm unsure if there is a lift so it may not be accessible for everyone, but for us it was fine. The host greeted us warmly and we received a nice glass of sparkling wine when we arrived. Before the recital started we were told some information about Chopin and his life which was very interesting. The pianist that night who i think was named Radoslaw (they have a few who take turns) was absolutely amazing, he is so talented. It was great to be able to experience Chopins music live. I would definitely recommend going to a recital while you are in Krakow as you will not regret it!

Verder lezen

3 augustus 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 194990