Avontuur

Krakau: extreme schietbaan met hoteltransfers

Krakau: extreme schietbaan met hoteltransfers

Vanaf € 46,57 per persoon

Stel jouw schietvaardigheden op de proef en vuur verschillende wapens af, zoals AK 47's, Uzi's, Glock-pistolen, shotguns, en vele anderen. Profiteer van de veilige begeleiding van professionele, Engelstalige instructeurs bij Krakau's grootste schietbaan.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Er gelden speciale gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Bekijk na het boeken je voucher voor meer informatie.
Duur 3 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Instructeur
Engels
Inclusief ophaalservice
Je wordt opgehaald bij je hotel in Krakau.

Je belevenis

Highlights
 • Voel de sensatie van het schieten met geweren op de grootste schietbaan in Krakau
 • Concureer met je vrienden om te zien wie het beste kan richten
 • Kies uit een breed scala aan wapens
Volledige beschrijving
Je leert hoe je tot 33 verschillende soorten geweren op het grootste schietterrein in Krakau moet hanteren en schieten. Test je vaardigheden met een verscheidenheid aan wapens, waaronder AK 47 Kalashnikov-geweren, Glockpistolen en sluipschuttersgeweren, afhankelijk van de optie die je hebt geboekt. Kies uit een reeks van schietpakketten passend bij jouw voorkeur. Vervolgens leer je, onder het veilige toezicht van een professionele instructeur, hoe je het pistool correct dient te houden, te richten en te schieten op doelen om maximale punten te scoren. Ervaar hoe het voelt om een shotgun zo krachtig af te vuren dat het metalen doelwit elke week moet worden vervangen! Je vergelijkt scores met je vrienden en kijkt wie het meest nauwkeurige schot heeft. Voel de adrenaline wanneer je een geladen wapen in je handen houdt en op je doel schiet. Neem de tijd om na afloop van de schietoefening souvenirfoto's met de pistolen te maken en neem je doelen als een uniek souvenir mee naar huis.
Inbegrepen
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Toegangsticket voor de schietbaan
 • Engelssprekende chauffeur die gedurende de gehele activiteit bij je blijft
 • Professionele, Engelssprekende schietinstructeur
 • Een breed scala aan wapens en munitie om uit te kiezen
 • Oor- en oogbescherming
 • Je eigen doelwit als souvenir
 • Memorabele foto's en films • Een koud biertje na je schietoefeningen
  Niet geschikt voor
  • Kinderen onder de 18 jaar

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Alcohol en drugs

  Goed om te weten

  • Vanwege het COVID-19-virus worden er extra hygiënemaatregelen getroffen. De schietbaan is gesloten voor het publiek en alleen onze medewerkers mogen klanten naar binnen meenemen. De schietbaan wordt elke avond gedesinfecteerd en de gidsen zorgen voor desinfecterende gel. Alleen busjes met maximaal 8 passagiers worden gebruikt. Deze worden elke avond gedesinfecteerd.
  • Houd er rekening mee dat de vermelde ophaaltijd bij benadering is. Het is mogelijk dat de werkelijke ophaaltijd 30 minuten kan afwijken, afhankelijk van de precieze locatie van je hotel en de verkeerssituatie op de dag. Je chauffeur informeert jou of de receptie rond 21:00 uur op de dag voor vertrek over de exacte ophaaltijd.
  • In het geval van last-minute of same-day boekingen, dien je er rekening mee te houden dat de chauffeur je met minder kennisgeving zal ophalen. In beide gevallen zal de chauffeur contact met je opnemen via het telefoonnummer dat je bij het boeken aangeeft.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,9 /5

  gebaseerd op 753 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4,8/5
  • Vervoer
   4,9/5
  • prijs / kwaliteit
   4,7/5
  • veiligheid
   4,9/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Was een hele ervaring. De chauffeur appte de avond daarvoor en pikte ons keurig op tijd op bij het hotel. De schietbaan ligt buiten Krakau en is ongeveer 1 uurtje rijden. Prima ontvangst en een uiterst geduldige maar ook ervaren instructeur begeleidde ons bij het schieten. Als je er van houdt of het een keer wilt proberen ; een absolute aanrader!

  Verder lezen

  9 augustus 2022

  The trip was awesome! Our tour-guide texted me the night before the trip with all of the information and the ETA for the hotel pickup. The tour-guide was really helpful and recommended a lot of things to do, we could text her about anything for our stay. Monika (our tour-guide) is the type of tour-guide every tour needs to have. Had the most expensive option and it was worth every cent of that money! It’s an once-in-a-lifetime experience. Would recommend it to everyone.

  Verder lezen

  16 februari 2022

  Was ontzettend leuk! Wij hebben het meest uitgebreide pakket gedaan, dit was het geld zeker waard! We werden netjes optijd opgehaald bij ons hotel en ook naderhand weer teruggebracht. Het schieten zelf was heel gaaf, je krijgt de juiste uitleg en er is continue iemand bij aanwezig die je helpt het beste uit je shots te halen. Heel gaaf om te doen!

  Verder lezen

  3 februari 2022

  Product ID: 124898