Krakau: extreme schietbaan met hoteltransfers

Krakau: extreme schietbaan met hoteltransfers

Vanaf US$ 38,68 per persoon

Stel jouw schietvaardigheden op de proef en vuur verschillende wapens af, zoals AK 47's, Uzi's, Glock-pistolen, shotguns, en vele anderen. Profiteer van de veilige begeleiding van professionele, Engelstalige instructeurs bij Krakau's grootste schietbaan.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 3 uur
Begintijden 09:45, 13:45, 16:45
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Instructeur
Engels
Inclusief ophaalservice
Je wordt opgehaald bij je hotel in Krakau.

Belevenis

Highlights
 • Voel de sensatie van het schieten met geweren op de grootste schietbaan in Krakau
 • Concureer met je vrienden om te zien wie het beste kan richten
 • Kies uit een breed scala aan wapens
Volledige beschrijving
Je leert hoe je tot 33 verschillende soorten geweren op het grootste schietterrein in Krakau moet hanteren en schieten. Test je vaardigheden met een verscheidenheid aan wapens, waaronder AK 47 Kalashnikov-geweren, Glockpistolen en sluipschuttersgeweren, afhankelijk van de optie die je hebt geboekt. Kies uit een reeks van schietpakketten passend bij jouw voorkeur. Vervolgens leer je, onder het veilige toezicht van een professionele instructeur, hoe je het pistool correct dient te houden, te richten en te schieten op doelen om maximale punten te scoren. Ervaar hoe het voelt om een shotgun zo krachtig af te vuren dat het metalen doelwit elke week moet worden vervangen! Je vergelijkt scores met je vrienden en kijkt wie het meest nauwkeurige schot heeft. Voel de adrenaline wanneer je een geladen wapen in je handen houdt en op je doel schiet. Neem de tijd om na afloop van de schietoefening souvenirfoto's met de pistolen te maken en neem je doelen als een uniek souvenir mee naar huis.
Inbegrepen
 • Hotel ophaal- en terugbrengservice
 • Toegangsticket voor de schietbaan
 • Engelssprekende chauffeur die gedurende de gehele activiteit bij je blijft
 • Professionele, Engelssprekende schietinstructeur
 • Een breed scala aan wapens en munitie om uit te kiezen
 • Oor- en oogbescherming
 • Je eigen doelwit als souvenir
 • Memorabele foto's en films • Een koud biertje na je schietoefeningen
  Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Alle vereiste beschermende materialen worden verstrekt
  • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Belangrijke informatie

  Goed om te weten

  • Vanwege het COVID-19-virus worden er extra hygiënemaatregelen getroffen. De schietbaan is gesloten voor het publiek en alleen onze medewerkers mogen klanten naar binnen meenemen. De schietbaan wordt elke avond gedesinfecteerd en de gidsen zorgen voor desinfecterende gel. Alleen busjes met maximaal 8 passagiers worden gebruikt. Deze worden elke avond gedesinfecteerd.
  • Houd er rekening mee dat de vermelde ophaaltijd bij benadering is. Het is mogelijk dat de werkelijke ophaaltijd 30 minuten kan afwijken, afhankelijk van de precieze locatie van je hotel en de verkeerssituatie op de dag. Je chauffeur informeert jou of de receptie rond 21:00 uur op de dag voor vertrek over de exacte ophaaltijd.
  • In het geval van last-minute of same-day boekingen, dien je er rekening mee te houden dat de chauffeur je met minder kennisgeving zal ophalen. In beide gevallen zal de chauffeur contact met je opnemen via het telefoonnummer dat je bij het boeken aangeeft.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,9 / 5

  gebaseerd op 515 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4.8 / 5
  • Vervoer
   4.9 / 5
  • prijs / kwaliteit
   4,7 / 5
  • veiligheid
   4,9 / 5
  Sorteren op

  Wij hadden het 75 kogels pakket, schieten met 7 verschillende wapens: Glock, Uzi, Beretta,Revolver,Shotgun,AK-47 en M16. Echt super vet om te doen!! Kan het niet anders omschrijven, moet je absoluut doen wanneer je Krakau bezoekt. Goede begeleiding, aardige vrouw die je heen en weer terug brengt(met een biertje om lekker de avond af te sluiten). Raad wel aan om minimaal het 50 kogels pakket te nemen, is ook een 15 kogels pakket maar dan ben je heel snel klaar en zit je te wachten op de rest die meer kogels heeft.

  Verder lezen

  20 maart 2020

  Wat een superleuke activiteit, schieten met echte wapens en je krijgt je eigen trofeeën ook nog mee! Geduldige instructeur die de Engelse taal goed beheerst. De chauffeur die ons bij het hotel heeft opgehaald was erg correct en op tijd. Een keurige bus en goed ambiance maakte deze experience tot een echt feestje.

  13 maart 2020

  Super ervaring!

  Heel goede ervaring! Zondag kregen mijn vriendinnen en ik een telefoontje als bevestiging van de ophaaltijd.De volgende ochtend werden wij om 09:45 opgehaald bij ons hotel in de oude binnenstad van Krakau. De reistijd naar de schietbaan was z'on 20 minuten. Daar eenmaal aangekomen hebben we even moeten wachten. Even later werden we naar binnen geleid door onze instructeur. Hij heeft ons goed voorbereid en goede uitleg gegeven over elk type geweer/pistool. Wij hadden 50 kogels en dit was voor ons perfect omdat wij nog nooit geschoten hadden( schieten duurde 30 minuten). Na afloop mochten we onze 'targets' mee naar huis nemen als souvenier. Super tof dit gedaan te hebben!!! Zeker een aanrader als je in Krakau bent!

  Verder lezen

  18 september 2018

  Georganiseerd door

  Product ID: 124898