Krakau privé sightseeing tour, halve dag

Krakau privé sightseeing tour, halve dag

Product ID: 16553
Gecertificeerd

Vanaf € 112 Per groep tot 30

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3.5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Duits, Spaans, Italiaans

Ophaalservice

Jouw hotel in Krakau

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Tour Krakau volgens je eigen voorkeuren en route
  • Ontdek de historische oude stad en bezoek de basiliek van St. Mary
  • Ontdek de voormalige Joodse wijk Kazimierz en zie de Remuh synagoge; Krakau's enige nog actieve synagoge
  • Bezoek de Wawel heuvel om de gotische kathedraal en het Koninklijk Kasteel te bewonderen
Overzicht
Ontdek de magische geheimen van Krakau op een 3,5-uur durende privé wandeltocht en leer de geschiedenis en tradities van de op een na grootste stad in Polen met je eigen schema. Zie hoogtepunten zoals de Lakenhal, de joodse wijk, Oude synagoge en meer.
Wat te verwachten
Ontdek de historische hoogtepunten van Krakau in gezelschap van een professionele gids en ontdek een stad vol prachtige monumenten en charmante plekjes. Bezoek de Oude Stad en de fascinerende wijken Podgórze of Kazimierz - het voormalige Joodse district - en krijg een inleiding tot de rijke geschiedenis van de stad.

Elke tour wordt individueel bepaald zodat je zelf kan beslissen wat je wil zien. Ga naar de Barbican; de versterkte vesting die ooit op de stadsmuren was aangesloten. Bewonder de imposante Mariakerk van rode baksteen en de Renaissance Lakenhal. Geniet van de ouderwetse sfeer van de Grote Markt en bewonder de gebouwen van de Universiteit van Jagiellonia uit de 14e eeuw. Loop naar Wawel Hill om het Koninklijk Paleis en de kathedraal te zien.

Als alternatief verken je de voormalige Joodse wijk Kazimierz en Podgórze; locatie van het Joodse getto en Schindler's fabriek. Nog bewaard gebleven plekken zijn ​​onder meer de Remuh Synagoge -voltooid in 1557- en de barokke Isaak Synagoge.

Gedurende de tour zal je gids je van interessant commentaar voorzien met advies over de beste locaties om te bezoeken tijdens de rest van je verblijf.
Inbegrepen
  • Live gids
Niet inbegrepen
  • Toegangsprijzen
  • Vervoer
Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Wat je moet weten
Informatie voor deelnemers: De vergoeding is exclusief bijkomende kosten zoals tickets en transport kosten. De prijs is inclusief de diensten van een gids voor 1 tot 30 personen. Deelnemers worden opgehaald vanaf hun hotel. Voor andere talen; neem contact op met de afdeling Booking. Reservering moet 24 uur voor de tour worden gemaakt. Een uitgeprint voucher moet worden overhandigd aan de gids voor aanvang van de tour.

Vanaf € 112 Per groep tot 30

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (17 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Discover Cracow

Product ID: 16553