Krakau Stadstour

Product ID: 1751

Vanaf € 36,25 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
4 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels

Ophaalservice

07.55 Chopin 08.00 Sympozjum 08.05 Galaxy, Matejki Sq. nr. 2 08.10 Park Inn 08.15 Ester, Ibis Old Town, Hilton Garden Inn Hotel 08.25 Andel's 08.30 Wyspiański, Batory 08.35 Radisson Blu, Holiday Inn 08.45 Royal, Novotel Centrum / Ibis Centrum, Logos 08.50 Sheraton 09.00 Buspark op 11 Powiśle Street

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek historisch Krakau
  • Metculturele bus- en wandeltocht
  • Inclusief Engelstalige gids
Overzicht
Ontdek de prachtige, historische, culturele stad Krakau tijdens een bus- en wandeltocht.
Wat te verwachten
U zult uw reis beginnen met een bezoek aan de Joodse wijk van Kazimierz om het gebied dat vroeger bewoond door een van de meest diverse joodse gemeenschappen in Europa te verkennen.

Dan zal een korte rit u tot de Wawel heuvel, die de belichaming is van de vroegere monarchale glorie van Polen. Op de top is het koninklijk kasteel en een 14e-eeuwse kathedraal, die bijna alle kroningen en begrafenissen van de Poolse monarchie gehost.

Na daalde de heuvel, wandelen we langs de Kanonicza en Grodzka straat op om Collegium Maius (Great College), het oudste gebouw van de Academia Cracoviensis bereiken. Na een bezoek aan de charmante Gotische binnenplaats we blijven de Grote Markt. Deze bruisende hart van de stad is de perfecte plek voor het oppakken van souvenirs, met name in de Lakenhalle, die de lokale markt al eeuwenlang is geweest.

Voltooi uw rondreis door het bezoeken van St Mary's Church, waar de prachtige middeleeuwse altaar gebeeldhouwd door Veit Stoss ligt en een bugel oproep klinkt in de richting van de vier hoeken van de wereld elk uur op het uur.
Inbegrepen
  • Engelstalige gids, ophaalservice bij geselecteerde hotels, toegang tot Kasteel van Wawel, Wawelkathedraal en Mariakerk.
Niet inbegrepen
  • Optioneel: fooi, eten en drinken, tenzij aangegeven.
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Tijdschema is geldig van 1 oktober tot en met 31 maart. Ophaalservice bij hotels: 07.55 Chopin 08.00 Sympozjum 08.05 Galaxy, Matejki Sq. nr. 2 08.10 Park Inn 08.15 Ester, Ibis Old Town, Hilton Garden Inn Hotel 08.25 Andel's 08.30 Wyspiański, Batory 08.35 Radisson Blu, Holiday Inn 08.45 Royal, Novotel Centrum/ Ibis Centrum, Logos 08.50 Sheraton 09.00 Buspark op 11 Powiśle Street (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
De ophaalbus is niet per se de tourbus. Het is mogelijk dat je naar een andere bus moet overstappen op het centrale beginpunt: het Cracovia Hotel. Bij voorbaat onze excuses indien de bus te laat vertrekt vanwege verkeersomstandigheden. Ons centrale beginpunt is het Cracovia Hotel als je liever direct naar onze bushalte wilt komen.

Vanaf € 36,25 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (6 Beoordelingen)

Georganiseerd door

INTERCRAC Ltd.

Product ID: 1751