Krakau: Tour Schindlerfabriek met gids
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Engels, Spaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Hoor het ongelooflijke verhaal van de fabrieksarbeider die meer dan 1.000 levens redde
  • Bekijk aan Oskar Schindler gerelateerde herinneringen en aandenkens
  • Bezoek de permanente tentoonstelling 'Krakau onder de nazi-bezetting 1939-1945'
  • Kom meer te weten over de Joden van Krakau voor, tijdens en na de oorlog
  • Leer de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog beter kennen
Overzicht
Beleef het ongelooflijke verhaal van Oskar Schindler, de fabriekseigenaar die tijdens de Tweede Wereldoorlog meer dan 1.000 Joden redde. Ga naar het Schindlerfabriek Museum en luister naar persoonlijke verhalen over de Joden van Krakau.
Wat te verwachten
Leer het echte verhaal achter de Steven Spielberg film "Schindler's List" op een begeleide 2 uur durende rondleiding van de Schindler Factory Museum. grote bijdrage Spielberg was om de wereld een van de meest ontroerende en ongelooflijke verhalen in verband met de Tweede Wereldoorlog te presenteren. Meer dan 1.000 Joden in Krakau danken hun leven aan één persoon: Oskar Schindler.

Schindler's Factory Museum opende haar deuren voor het publiek in juni 2010, na jaren van zorgvuldige voorbereiding. Gelegen in de originele Oskar Schindler geëmailleerde Goods Factory, zal je terug worden genomen stap-voor-stap, het leren van de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in Krakau vanaf het begin tot de komst van de Sovjet-leger in 1945.

Loop door de kamers gevuld met herinneringen aan Oscar Schindler, en zie de permanente tentoonstelling "Krakau Onder nazi-bezetting 1939-1945." Leer het verhaal van Kraków en haar bewoners, zowel de Poolse en Joodse, te beginnen met de gebeurtenissen die een maand heeft plaatsgevonden vóór de oorlog. Horen over de eerste maanden van de nazi-bezetting, helemaal tot aan de geschiedenis van Krakau Ghetto en de Plaszow Concentration Camp.

Ga vervolgens naar de zalen gewijd aan het verhaal van Oskar Schindler en de 1200 Joden wier levens Hij redde. De tocht duurt ongeveer 2 uur, maar u kunt gemakkelijk uit te breiden en te blijven om films te kijken en documenten met betrekking tot de helden van dit ongelooflijke verhaal te ontdekken.
Inbegrepen
  • Engelstalige gids
  • Toegangsbewijzen
Niet inbegrepen
  • Eten en drinken
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Vanaf € 15 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (27 Beoordelingen)

Georganiseerd door

SeeKrakow

Product ID: 58608