Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Krakau: traditionele privétour in Pools eten

Krakau: traditionele privétour in Pools eten

Vanaf US$ 107,84 per persoon

Bekijk de bezienswaardigheden en proef de lokale gerechten van Krakau tijdens deze geweldige wandeltocht. Leer de fascinerende geschiedenis van de stad kennen en stop voor proeverijen bij een aantal speciaalzaken en restaurants in de stad.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Privégroep
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 - 5 uur
Begintijden 12:00, 13:00, 15:00, 17:00
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Tourgids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Pools, Russisch
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
  • Probeer verschillende smaken van Poolse specialiteiten, lokale alcoholische dranken en opmerkelijke bieren
  • Bezoek drie speciaal gekozen plaatsen in Krakau
  • Leer meer over de geschiedenis, de culinaire cultuur en tradities van Krakau in je lokale gids
  • Proef de typische Poolse keuken met gids met privélicentie
  • Heb een geweldige tijd met je familie of vrienden
Volledige beschrijving
De eetcultuur heeft sterke wortels onder de Poolse mensen en uw professionele gids zal u de beste gerechten uit de Poolse keuken laten zien op twee of drie zorgvuldig gekozen lokale locaties. Op deze plaatsen krijgt u de speciale kans om te proberen, te vergelijken en de smaak te kiezen uit een rijk scala aan traditionele gerechten die u het lekkerst vindt.

Ontdek de oude binnenstad. Mis de beste bezienswaardigheden zoals de St. Mary's Basiliek, de Lakenhal of Wawel Hill niet tijdens je wandeltocht tussen de maaltijden door. Je gids leidt je door de Poolse keuken en door de hoogtepunten van de oude binnenstad.

Kies de 2,5-uur durende tour om een basisset op twee plaatsen te proberen, waaronder verschillende soorten knoedels, Pools vlees en andere specialiteiten, naast een frisdrank en cake en koffie / thee (exclusief soep en bier).

Kies voor de 3,5-uur durende tour om nog meer traditionele Poolse gerechten te proeven op drie locaties. Probeer verschillende soorten knoedels, verschillende soorten Pools vlees, andere specialiteiten, traditionele soep en een frisdrank of bier, evenals cake en koffie / thee. Kom meer te weten over Poolse tradities en gebruiken en welke maaltijden bij welke gelegenheid horen.

Om de cultuur van Polen nog beter te ervaren, selecteert u de speciale optie van 5 uur: een combinatie van proeven, niet alleen eten, maar ook wodka of bier (u kunt kiezen uit 8 soorten bier of 10 soorten wodka-shots) en sightseeing. Leer de stad beter kennen met de lokale geschiedenis en goed bewaarde geheimen in mooie smalle steegjes en opmerkelijke gebouwen zoals Wawel Courtyard of Town Hall.
Inbegrepen
  • Eten proeverijen op drie locaties <br> • Begeleide wandeltocht door de oude binnenstad van Krakau <br> • Typische Poolse voorgerechten, soep, hoofdgerechten en dessert <br> • Gids met privélicentie <br> • Meer voedsel dan u kunt eten <br> • Dranken - 1 frisdrank, 1 Pools biertje, koffie / thee en een shot Poolse wodka
  • Extra drankjes en maaltijden
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
Vereisten voor deelnemers
  • Deelnemers moeten hun eigen mondkapjes meenemen en dragen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Voor het huis bij Mały Rynek 4 (4 kleine marktplein, oude stad).

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

  • Als een specifiek gerecht niet beschikbaar is, wordt het vervangen door een ander traditioneel gerecht <br> De gouden regel in Polen is om voldoende voedsel te serveren om een tafel in te laten storten. We adviseren je om gewoon te ontbijten en de lunch over te slaan, anders kun je niet alles proberen <br> Controleer uw e-mail een dag voor de rondleiding voor belangrijke informatie <br> In de premium-versie van 5 uur moet u kiezen tussen een bierproeverij of wodka-proeverij; informeer de lokale partner vooraf over uw beslissing <br> Zorg ervoor dat u op tijd bent om van het volledige programma te genieten; in geval van vertraging wacht uw gids maximaal 30 minuten op u
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 5

gebaseerd op 1 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

Sorteren op

17 augustus 2019

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 193157