Krakau
Luchthaventransfers

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Krakau Luchthaventransfers: Onze meest aanbevolen

Privétransfer naar luchthaven van Krakau

1. Privétransfer naar luchthaven van Krakau

Dit is een betrouwbare, vriendelijke, persoonlijke en individuele luchthaventransferservice vanaf de luchthaven van Krakau, die u in een comfortabele, elegante auto rechtstreeks naar de door u gekozen bestemming brengt - uw hotel, appartement of elders. De prijs is per auto, niet per persoon, en zelfs als u met familie of vrienden reist, betaalt u hetzelfde. U kunt wachten welkom op de luchthaven van Krakau, en de Engels sprekende chauffeur zal op u wachten met uw naam op een bord, na het volgen van eventuele vluchtvertragingen en zal op tijd aanwezig zijn. U krijgt hulp bij uw bagage. Daarna rijd je in een privé en exclusieve transfer in een Mercedes Benz E-Klasse of vergelijkbaar model met vergelijkbare functies. Op weg naar het hotel vertelt de chauffeur je over Krakau en zijn bezienswaardigheden.

Transfer tussen Krakau en KRK vliegveld per elektrische auto

2. Transfer tussen Krakau en KRK vliegveld per elektrische auto

Boek een milieuvriendelijke luchthaventransfer voor je aankomst in of vertrek uit Krakau. Tijdens de privétransfer van 30 minuten in deze zuinige auto kun je lekker ontspannen en geniet je van een hoge kwaliteit dienstverlening.  Begin op een gemakkelijke manier aan je avontuur in Krakau. Je wordt verwelkomd in de aankomsthal door een professionele Engelssprekende chauffeur. De chauffeur wacht op je met een bordje met je naam erop. Na een warm welkom helpt je chauffeur je met je bagage en word je naar de auto gebracht. Deze zuinige auto's mogen in Krakau op speciale snelle rijbanen rijden zodat je files kunt vermijden. Tijdens de rit krijg je van je chauffeur speciale tips over Krakau. Je wordt naar je accommodatie gebracht, zelfs als dat helemaal midden in het centrum van Krakau is. Bij een transfer van Krakau terug naar het vliegveld ervaar je hetzelfde hoge niveau van comfort en gemak zodat je een stressvrij bezoek beleeft. 

Privétransfer tussen KRK luchthaven en Krakau

3. Privétransfer tussen KRK luchthaven en Krakau

Tref je chauffeur bij de aankomsthal van de Luchthaven Kraków-Balice (luchthavencode KRK) voor je vervoer naar Krakau-Stad. Je chauffeur is makkelijk te vinden. Ze houden een bordje met je naam vast. Je chauffeur is verplicht te wachten bij de aankomsthal tot 45 minuten nadat het vliegtuig is geland. Heb je meer tijd nodig om je chauffeur te bereiken, laat dat dan zo snel mogelijk weten.  Tref je chauffeur in de lobby van je accommodatie in Krakau-Stad voor je vervoer naar de luchthaven. Je chauffeur is verplicht om te wachten bij je accommodatie tot 15 minuten na de afgesproken tijd. Heb je meer tijd nodig om je chauffeur te bereiken, laat dat dan zo snel mogelijk weten.  Een Mercedes-Benz en Engelssprekende gids zijn gegarandeerd.

Krakau: Privévliegveldtransfer

4. Krakau: Privévliegveldtransfer

Sla bij het vliegveld van Krakau de wachtrijen over en geniet van de meest veilige, economische, en gemakkelijke manier van vervoer naar het stadscentrum. Dit aanbod biedt tegen een vaste prijs een service van topkwaliteit naar iedere locatie binnen de grenzen van de stad Krakau. Vermijd hoge tarieven en geniet van de beste deal als het gaat om service, kwaliteit en prijs. Bij de boeking krijg je een duidelijke indicatie van de kosten en wordt je later niet verrast door onverwachte extra kosten. Als je de boeking eenmaal gemaakt hebt, ontvang je volledige ondersteuning en ben je gegarandeerd dat je reis zo soepel en comfortabel als mogelijk zal beginnen en eindigen. Het voertuigtype is afhankelijk van de grootte van de groep, variërend van taxi's en minibussen voor kleinere groepen tot een bus met 65 stoelen voor grotere groepen. Transfers zijn ook beschikbaar vanaf je hotel in het centrum van Krakau naar het vliegveld, ruim op tijd voor het vertrek van je vlucht.

Krakau: privétransfer van of naar de luchthaven

5. Krakau: privétransfer van of naar de luchthaven

Kies voor een stressvrij vertrek of zorgeloze aankomst bij de luchthaven van Krakau en boek een privétransfer van of naar het stadscentrum. Vermijd onbetrouwbare lokale taxi's en laat je in plaats daarvan vervoeren door een vriendelijke, Engelssprekende chauffeur. Geef van tevoren je vluchtnummer door, zodat je je dankzij het vluchtvolgsysteem geen zorgen hoeft te maken over ongewenste wachtkosten. Parkeerkosten en tol zijn inbegrepen en ook files of andere vertragingen worden niet extra berekend. Iedere reiziger mag 1 normale koffer en 1 stuk handbagage meenemen. Bagagewagens zijn ook beschikbaar, mocht je extra grote bagage hebben. De lokale aanbieder heeft verschillende voertuigen ter beschikking om jouw reis comfortabel te laten verlopen, zoals moderne personenauto's, minibusjes en bussen.

Privévervoer heen en terug naar de luchthaven van Krakau

6. Privévervoer heen en terug naar de luchthaven van Krakau

De leverancier biedt exclusieve privétransfers (1-4 en 4-8 personen) van de luchthaven van Krakau naar uw bestemming in het stadscentrum van Krakau. Je voelt je als een VIP, maar tegelijkertijd wordt je opgevangen in een vriendelijke, familiale sfeer. Dit is de perfecte manier om te ontspannen na een vlucht. Ontvang een warm welkom op de luchthaven van Krakau. De chauffeur wacht op u met uw naam op een bord en houdt vluchtvertragingen in de gaten en wacht op tijd op u. De chauffeur helpt u met uw bagage en zorgt voor een privé en exclusief vervoer voor u. Op weg naar het hotel zal de chauffeur je vertellen over Krakau en zijn bezienswaardigheden en je een toeristische kaart van Krakau geven. Op de terugweg wordt u 2-2,5 uur voor uw vlucht opgehaald.

Krakau: privévervoer tussen de stad en de luchthaven

7. Krakau: privévervoer tussen de stad en de luchthaven

Blijf niet op de luchthaven wachten op uw rit of organiseer vervoer op het laatste moment. Boek nu om een prijs te krijgen en gemoedsrust te hebben. Een luchthaventransfer is een snelle en goedkope manier om te reizen tussen de luchthaven en uw accommodatie in Krakau. Aankomst op de luchthaven van Krakau en uw chauffeur wacht op uw terminal. Zoek gewoon naar uw naam op het welkomstbord en uw Engelssprekende chauffeur helpt u om uw bagage naar het voertuig te dragen. Als je naar je accommodatie wordt gereden, geeft je chauffeur je de belangrijkste tips over de stad. Wanneer u Krakau verlaat, zal uw chauffeur u bij uw accommodatie ontmoeten en u helpen uw bagage naar het voertuig te dragen. Ontspan, want je chauffeur zal je vóór vertrek op tijd naar Krakow Airport brengen.

Luchthaven van Krakau: privétransfer

8. Luchthaven van Krakau: privétransfer

Maak je geen zorgen meer over je aankomst op de luchthaven van Krakau (KRK) en maak gebruik van een comfortabele, persoonlijke en punctuele transfer naar je eindbestemming in het stadscentrum. Profiteer van de services van een professionele, erkende chauffeur met onberispelijke manieren en maak op aanvraag gebruik van extra's, zoals gidsen en kaarten van de toeristische attracties, mineraalwater en kauwgum. Je kunt zelfs je favoriete muziek kiezen via de Spotify-service aan boord!  Je blijft verbonden met de gratis Wifi en laad je mobiele telefoon op als dat nodig is tijdens de reis om je te ontspannen, op te frissen en klaar te staan voor de dag.

Krakau: privétransfer luchthaven per luxe auto

9. Krakau: privétransfer luchthaven per luxe auto

Boek vooraf een transferservice die je vervoersbehoeften dekt voor aankomst op en vertrek vanaf de luchthaven van Krakau. Geniet van een kwaliteitsdienst op een transfer van 30 minuten zowel van als naar de luchthaven. Begin je Krakau-avontuur op je gemak. Je wordt in de aankomsthallen begroet door een Engelssprekende, professionele chauffeur die je met je bagage zal helpen en je de weg wijst naar je voertuig. Ontspan tijdens een comfortabele rit, terwijl je chauffeur je speciale tips over Krakau geeft en je afzet bij je hotel. Je retourtransfer naar de luchthaven staat klaar, wanneer je er klaar voor bent!

Krakau: privétransfer Balice luchthaven

10. Krakau: privétransfer Balice luchthaven

De luchthaventransfers bestaan uit een privé, moderne en comfortabele Mercedes Benz auto of busje, bestuurd door een vriendelijke, Engels sprekende chauffeur die je bij aankomst opwacht om je te helpen met je bagage en je naar de auto begeleidt. Op de luchthaven van Krakau zie je gemakkelijk de keurig geklede chauffeur met een bord met je naam erop. Op weg naar het centrum van Krakau beantwoordt de chauffeur graag alle vragen over bezienswaardigheden, goede restaurants en lokale gebruiken enz. Transfers van de luchthaven van Krakau naar het stadscentrum duren ongeveer 25 tot 30 minuten. Als je een transfer boekt van het centrum van Krakau naar de luchthaven van Krakau, moet de ophaaltijd ten minste 2 uur voor de vertrektijd van je vlucht worden ingesteld. Voor deze service kunnen noodzakelijke voorzieningen worden geleverd, zoals kinderzitjes of stoelverhogers als je met kleine kinderen reist. Standaard auto biedt plaats aan 6 tot 8 passagiers, maar het is ook mogelijk om grotere groepen te vervoeren. De service omvat een ophaalservice vanaf de luchthaven van Krakau en een snelle transfer naar je hotel of accommodatie of rechtstreeks van je hotel of accommodatie naar de luchthaven van Krakau. Er zijn geen tussenstops onderweg, dus je bent verzekerd van een probleemloze transfer. Gereserveerde parkeerplaatsen op de luchthaven in de vipruimte zorgen ook voor een tijdige ophaal- en afzetservice. Om altijd tot je beschikking te staan, houd je het vluchtschema in de gaten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het kenbaar maken of je vlucht geannuleerd of vertraagd is. De helpdesk van de lokale dienstverlener zal contact met je opnemen. Er zijn geen verborgen kosten en vaste tarieven zijn gegarandeerd voor deze service, zelfs als je 's nachts aankomt.

Veelgestelde vragen over Luchthaventransfers in Krakau

Welke andere activiteiten dan Luchthaventransfers zijn de moeite waard in Krakau?

Welke Luchthaventransfers in Krakau nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Krakau

Wil je alle activiteiten in Krakau ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Krakau

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 4.978 beoordelingen

De chauffeur stond ruim op tijd op het vliegveld om ons op te halen. Het was allemaal prima geregeld. Ook de auto was netjes en ruim.

Het was erg handig, niet alleen met toegang tot verschillende plaatsen, maar ook om gebruik te kunnen maken van het openbaar vervoer.

Perfect airport pick-up. Very friendly driver who even had very good recommendations about Kraków :-)

Goed geregeld vervoer. Konden nog ruilen van ophaaltijd doordat vlucht verlaat was. Top!!

Zeer handig om een aantal musea te bezoeken in Krakau.